Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'a Liverpool Yolculuğu Öncesi Kar Darbesi

Beşiktaş'a Liverpool Yolculuğu Öncesi Kar Darbesi

Fatih
17.02.2015 - 20:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kar yağışının etkili olması sonrası Beşiktaş'ı, İngiltere seferi öncesi zorlu bir yolculuk bekliyor.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında deplasmanda Liverpool ile karşılaşacak Beşiktaş'a Ada seferi öncesi darbe geldi.

Merseyside deviyle oynayacağı müsabakanın İstanbul'daki hazırlıklarını noktalayan Siyah-Beyazlılar'ı zorlu bir yolculuk bekliyor. Türk Hava Yolları'nın, 17-18 Şubat tarihlerinde toplamda 88 uçusu iptal etmesi, sabah 10'da özel uçakla İngiltere'ye gitmeyi planlayan Kara Kartal'da endişe yaratmış durumda. Gece boyu devam etmesi ve sabah saatlerinde daha etkili olması beklenen kar yağışı Beşiktaş kafilesinin Ada seferini erteleyebilir veya engelleyebilir.

THY, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, dış hatlarda Bişkek, Cenevre, Moskova, Amsterdam, Pisa Galileo, Barselona, Münih, Valencia, Viyana, Toulouse, Marsilya, Selanik, Üsküp, Bakü, Tunus, Bükreş, Budapeşte, Nürnberg, Köln, Brüksel, Doha, Hamburg ve Nice; iç hatlarda ise Ankara, Diyarbakır, Adana, Kayseri, İzmir, Konya, Sivas, Elazığ ve Malatya'ya yapılması planlanan bazı seferler iptal edildiğini duyurmuştu.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/uefa-a...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın