Görüş Bildir
Haberler
Bella Thorne Grammy Ödülleri'nde Disney Karakteri Oldu! Sosyal Medya Çalkalandı...

Bella Thorne Grammy Ödülleri'nde Disney Karakteri Oldu! Sosyal Medya Çalkalandı...

GNS
21.11.2021 - 19:52

Amerikalı eski Disney çocuk oyuncusu Bella Thorne, yaptığı her hareketle gündem olmaya devam ediyor. Sansasyonel paylaşımlar yapan ve cesur pozlar vermekten çekinmeyen 24 yaşındaki Thorne, katıldığı 22. Latin Grammy Ödülleri'nde Disney'in ilgi çeken kadın karakterlerinden Jessica Rabbit oldu. Sosyal medyada paylaştığı kostümüyle tüm beğenileri üstüne toplayan Bella Thorne'a bir sürü yorum yağdı. İşte o görüntüler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her hareketiyle olay olan 24 yaşındaki eski Disney oyuncusu Bella Thorne katıldığı bir etkinliğe Jessica Rabbit olarak katıldı. Giydiği kıyafet ve makyajıyla herkesin ilgisini üstüne çeken Thorne, sosyal medya hesabına yüklediği fotoğraf ile beğeni yağmuruna tutuldu.

Jessica Rabbit Oldu

Jessica Rabbit Oldu

Ünlü isim Las Vegas'ta düzenlenen 22. Latin Grammy Ödülleri'ne katılırken giydiği kostümde dikkatleri üzerine çekti. Bella Thorne , kostümünü Instagram hesabından da paylaştı. Seksi karakteri ile bilinen animasyon figürü Jessica Rabbit'e atıfta bulunan Thorne, kıyafeti ve saçıyla geceye damga vurdu.

Bella Thorne Nasıl Tanındı?

Bella Thorne Nasıl Tanındı?

Bella Thorne Amerikan aktris, şarkıcı ve dansçıdır. Zendaya ile başrolleri paylaştığı Shake It Up (Haydi Çalkala) dizisindeki Cece rolüyle akıllara kazınmıştır. Annesi Tamara Thorne'un profesyonel bir fotoğrafçı olması kariyerinde önemli bir detaydır.

Thorne'ün kökeni İtalya'ya dayanmaktadır. En genç mankenlerden biri Thorne'dür, oyunculuğa başlamadan hemen önce çocuk model oldu. Birinci sınıfta disleksi tanısı kondu. Alacakaranlık Efsanesi'nin Bella Swan'i Kristen Stewart ve Haydi Çalkala'da başrolü paylaştığı Zendaya ile sıkı bir arkadaşlığı var.

İşte Bella Thorne'un Jessica Rabbit Pozları

İşte Bella Thorne'un Jessica Rabbit Pozları
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın