Görüş Bildir
Haberler
Avukat Kadına Tinder Aşkı Şoku! "Doktorum" Deyip 300 Bin Lira Dolandırdı

Avukat Kadına Tinder Aşkı Şoku! "Doktorum" Deyip 300 Bin Lira Dolandırdı

R.G.
05.04.2021 - 12:56

Tinder isimli sosyal medya platformunda kendisini kadın doğum doktoru olarak tanıtan şahıs, genç avukatı dolandırdı. Avukatlık yapan genç kadın, dolandırıldığını 4 ay sonra fark edince kendisini evlenme vaadiyle kandıran ve yaklaşık 300 bin TL parasını alan dolandırıcı şahsa dava açtı. Dolandırıcı şahıs, İstanbul Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanması sonucu 12 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Avukatlık yapan 29 yaşındaki D.E. isimli genç kadın Tinder isimli sosyal medya platformunda 29 yaşındaki U.A. isimli şahısla tanıştı. Sosyal medyadan konuşan ikili, bir süre sonra görüşmeye başlayarak sevgili oldu. Aslında müzisyenlik yapan U.A. isimli şahıs, Tinder'da genç avukata kendisini bekar ve kadın doğum doktoru olarak tanıttı.

"Evleneceğim adam diye düşündüm"

"Evleneceğim adam diye düşündüm"

Sabah'ın haberine göre yaklaşık 4-5 ay sonra U.A.'nın yalan söylediğini anlayan D.E., dolandırıldığını fark edince dolandırıcı U.A.'dan şikayetçi oldu. İlişki sürecinde tutuklu sanık U.A.'nın kendisine şeker hastası olduğunu, annesinin de kalp hastası olduğunu, kardeşinin de hasta olduğunu söyleyerek tedavileri için para gerektiğini, bu yüzden de sanığın kendisinden para talep ettiğini belirten avukat D.E., devamında 'Evleneceğim adam olarak düşündüğümden bu duruma üzüldüm, kendisine tedavi için yaklaşık 250 bin TL para gönderdim. Sevdim, aşık oldum, beni bu şekilde kandırdı. Sonrasında bana alacağı araba elime geçmeyince ve para talepleri bitmek bilmeyince şüphelenmeye başladım.' şeklinde konuştu.

Doktor değil müzisyen, bekar değil evliymiş

Doktor değil müzisyen, bekar değil evliymiş

Tutuklu sanık U.A. ise mahkemedeki savunmasında, kendisini Tinder isimli sosyal medya uygulamasında doktor olarak tanıttığını, evli olduğunu sakladığını, aslında müzisyen olduğunu ve barlarda çalıştığını söyledi. Evli olduğunu söyleyemediğini belirten U.A. cinsel tacizde bulunmadığını ifade etti. Mahkeme, tutuklu sanık U.A. hakkında ise 'Kişinin içinde bulunduğu tehlikeli durum veya zor şartlardan yararlanmak suretiyle dolandırıcılık', 'Tehdit' ve 'Sarkıntılık suretiyle basit cinsel saldırı' suçlarından 12 yıl 4 ay hapis cezasına

çarptırılmasına karar verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
15
6
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Her okuyan insan müthiş akıllı ve. Zeki olmuyor hatta daha çok ders tekrarından beyin nöronları yanıyor neyse müzisyen kardeşimi tebrik ederim iyi yapmış 😂😂

Caner Bey

Ah tosun kaçtın gittin meydan kimlere kaldı.

rcpbyrm

ulan biz tinder da bir merhaba dediğimizde eşleşmeyi kaldırıyordu millet...