Görüş Bildir
Haberler
Avrupa Borsaları Da Düştü

Avrupa Borsaları Da Düştü

Triptonik Adam
24.06.2013 - 20:18 Son Güncelleme: 24.06.2013 - 20:19

Avrupa Borsaları Da Düştü

Avrupa hisseleri, Goldman Sachs tarafından Çin ekonomik büyüme tahmininin nakit darlığından dolayı aşağı çekilmesiyle ve bugün açıklanacak olan Alman güven verileri öncesinde gerileyerek düşüşünü beşinci güne taşıdı ve bu yılki kazançlarını sildi.

Erste Group Bank AG yüzde 17 ayın en büyük düşüşünü yaşarken, Kazakhmys Plc dört yılın en düşüğüne geriledi. Vodafone tarafından 7.7 milyar euroya satın alınması için ön anlaşmaya varılan Kabel Deutschland Holding AG yüzde 1.7 tırmandı.

Stoxx Europe 600 Endeksi yüzde 1.7 gerileyerek 275.66 puandan kapandı. Gösterge endeksi, Fed Başkanı Ben S. Bernanke’nin tahvil alımlarını azaltma ihtimalleri üzerine konuştuğu 22 Mayıs’tan bu yana yüzde 11 geriledi.

Londra’da bulunan CCLA Investment Management Ltd. şef yatırım yetkilisi James Bevan, “Önümüzdeki altı ila dokuz ay arasında varlığını sürdürmeye devam edecek olan Çin’in politika gündemindeki değişikliğin etkisini görüyoruz. Bu süreçte volatilite ve belirsizlik devam edecek” yorumunu yaptı.

Stoxx 600 Endeksi, Haziran ayında yüzde 8.4 düşüşle, Ağustos 2011′den bu yana en büyük aylık düşüşe doğru yol alıyor. Euro Bölgesi hisselerindeki volatilite beklentisini ölçen VStoxx Endeksi yüzde 5.2 ıçrayarak Şubattan bu yana en yükseğe ulaştı.

Bloomberg HT

Etiketler: alman borsası, alman borsası yorumları, almanya borsa kapanışları, almanya borsası kapanış, avrupa borsa endeksleri, avrupa borsaları, Avrupa Borsaları bugün, avrupa borsaları yorumları, avrupa borsalarında bugün, avrupa borsalarında son durum, avrupa piyasalarında son durum, cac 40 endeksi, cac 40 index, DAX Endeksi, Dış Piyasa Yorumları, dış piyasalar, dış piyasalar son durum, dünya piyasa yorum, dünya piyasa yorumları, dünya piyasaları, dünya piyasaları son durum, Dünya Piyasaları Yorumu, europe 600 endeksi, fransa borsası, fransa borsası kapanışları, fransa borsası yorumları, fransa piyasa kapanışları, fransız borsası, FTSE 100 Endeksi, global piyasa yorumları, global piyasalar, ingiliz borsası, ingiltere borsası, ingiltere borsası kapanışları, ingiltere borsası yorumları, stoxx europe 600 endeksi, yabancı piyasa yorumları, yabancı piyasa yorumu, yabancı piyasalar, yabancı piyasalar 2013

Kaynak: http://www.paraborsa.net/i/avrupa-bor...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0