Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da Çocuk Oyun Alanı Olan, Keyifli Vakit Geçirebileceğiniz Kafe ve Restoranlar

Ankara'da Çocuk Oyun Alanı Olan, Keyifli Vakit Geçirebileceğiniz Kafe ve Restoranlar

Çocuklarla dışarı çıkıldığı zaman istedikleri ilk şey oyun alanlarına gitmek olabiliyor. Oyun alanlarında yer alan kum havuzu, top havuzu, kaydırak gibi evde olmayan oyun seçenekleri onlara çok keyif veriyor. Aynı zamanda bu alanlarda yaşıt arkadaşlar edindikleri için sosyal becerilerini geliştirmek de oldukça faydalı oluyor. Ancak konu ebeveynlere gelince ise onların da kendi eşleri, dostlarıyla keyifli sohbetler edip, güzel vakit geçirmek istemeleri en doğal hakları. Biz de sizler için çocuklarınızla gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz, hem oyun alanı hem oyun ablaları olan hem de sizlerin keyifli vakit geçirebileceği güzel mekanları derledik, gelin birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Köy Bahçesi

1. Köy Bahçesi

Ankara'nın böyle mekanlara ihtiyacı var dediğimiz türden olan Köy Bahçesi, iç mekanla birlikte asıl olarak bahçesinde yer alan çardakları, locaları ve masalarıyla ön plana çıkıyor. Bir yandan leziz köy kahvaltımı yapayım bir yandan da çocuklarım dilediğince eğlensin diyorsanız, Köy Bahçesi tam size göre olacaktır.

Bahçe kısmında yer alan park her masadan gözüktüğü için çocuklarınızın takibini yapabilirsiniz. Bununla birlikte hayvan dostu olan mekan, cins horozları ve köpeğiyle çocuklarınıza hayvan sevgisi aşılamak için de doğru tercih olacaktır. Keyifli bir kahvaltının yanı sıra çeşitli menüsü olan Köy Bahçesi'ne mutlaka gitmelisiniz deriz.

Adres: Bağlıca Bulvarı No:75 Etimesgut / Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Harika, çok doğal. Cins tavuklar ve horozları ile birlikte yemek yemek çok güzeldi. Mekanın doğal döşenmiş olması ayrı bir güzellikteydi. Personel çok iyi ve hürmetli. Yemekleri çok güzel. Yayık ayran harika.

2. Yuba Cafe & Bistro

2. Yuba Cafe & Bistro

Tam anlamıyla çocuk dostu diyebileceğimiz ve çocuklu ailelerin rahat edebilmesi adına dizayn edilmiş olan Yuba Cafe & Bistro, kum havuzundan top havuzuna, top havuzundan tramboline kadar birçok oyun seçeneği sunuyor. Özellikle oyun alanında çocuklarla ilgilenen bir oyun ablası olması da büyük bir avantaj.

Çocuklarınızın asla eve dönmek istemeyeceği Yuba Cafe & Bistro, lezzetleri ve canlı müzik performanslarıyla siz ebeveynlerin de oldukça hoşuna gidecek. 

Adres: Ehlibeyt, Ceyhun Atuf Kansu Cd. No:114/G D:12, 06520 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: 2 küçük çocukla 3 arkadaş gittik . Oyun alanı ve oyun alanında ilgilenen görevli abla on numara :) Resmen hiç çocuklara bakmadık denilebilir. Oyun alanı büyük temiz ve çocuk lavabosuna kadar var. Görevli abla çok iyi ilgileniyor biz de sohbet ederken ekrandan izleyebiliyoruz. Yemekler de lezzetliydi hizmet de çok güzeldi.

3. Kukla Kebap

3. Kukla Kebap

Bilenler bilir Balgat kebapçılarıyla meşhur olan bir semtimizdir. Bunlardan biri de Kukla Kebap. Adı üstünde bu mekan, kukla gösterileriyle ön plana çıkıyor. Aslında Türk tarihi için oldukça önemli olan kukla gösterileri, eskiye nazaran çok yaygın olmadığı için çocuklar bu eğlenceli etkinlikten uzak kalıyor. İşte Kukla Kebap, çocuklarınızın alışılmış aktivitelerden ziyade kukla gösterisiyle tanışması açısından oldukça güzel bir hizmet sunmakta. 

Leziz yemekler eşliğinde siz sakince vakit geçirip biraz kafa dinlerken çocuklarınızın da çokça keyif alacağı gösterilerle ilgili detaylı bilgi almak ve rezervasyon oluşturmak için işletmeyle iletişime geçmenizi öneririz.

Adres: Balgat, Dr. Sadık Ahmet Cd. 21/A, 06520 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Adı üstünde kukla gösterisi ile nam salmış, iskenderi özellikle tercih edilen bir mekan Kukla Kebap. Eskiden kukla gösterisi daha özenli olurdu ancak seneler geçtikçe daha sade bir hale geldi. Ancak bu bile çocukların eğlenmesi için gayet yeterli. Aynı zamanda çocuk oyun alanı mevcut.

4. Kafes Fırın

4. Kafes Fırın

Ankara'nın eski işletmelerinden olan Kafes Fırın da çocuklu ailelerin severek tercih ettiği yerlerden. Bahçesinde yer alan oyun alanıyla birlikte özellikle yaz aylarında çocuklarınızla rahat rahat vakit geçirebileceğiniz kafelerden.

Oyun alanı olmasının yanı sıra oldukça geniş bir çim alanı olması da çocukların rahat vakit geçirebilmesi açısından büyük bir artı. Bunlarla birlikte ilgili ve güler yüzlü personelleri, geniş menüsü ve dahasıyla sizin de favoriniz olacak mekana bir şans vermelisiniz.

Adres: Söğütözü, Dumlupınar Blv. No:122, 06520 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Ankara Eskişehir yolunda, Opet istasyonunun yanında geniş bir mekanda yer alıyor. Kahvaltı için tercih ettik. Fiyatlar ortalama. Kapalı mekanın yanında, çok güzel bir bahçesi ve çocuk oyun alanı var. Ürünleri lezzetli.

5. Fevzi Hoca Köfte Balık

5. Fevzi Hoca Köfte Balık

Trabzon'un en meşhur işletmelerinden olan Fevzi Hoca Köfte Balık, Ankara'daki şubesiyle de oldukça seviliyor. Leziz Karadeniz yemeklerini tadabileceğiniz mekanda hafta sonları açık büfe kahvaltı, hafta içi ise Karadeniz yöresi ağırlıklı serpme kahvaltı hizmetleri de bulunuyor.

Konumuza gelecek olursak iç mekanda yer alan çocuk oyun alanıyla bu işletmeyi her mevsimde gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Özellikle çocuklarınız oyun alanındayken onlarla ilgilenecek oyun ablası bulunduğu için gönül rahatlığıyla vakit geçirebilirsiniz.

Adres: Çayyolu, 2679. Sk. No:4, 06810 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Lezzet olarak tam puan porsiyonlar çok doyurucu ikram olarak kaygana, bir demlik çay, tatlı ve meyve geliyor. Çocuk oyun alanı muazzam güzel ve o kattaki tüm masalardan rahatça oyun alanı görülüyor. Çalışanlar çok naziklerdi çok teşekkür ederiz aldığımız hizmet harikaydı ve ek olarak fiyatlar da oldukça makuldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. OTTO Lounge Restoran & Cafe

6. OTTO Lounge Restoran & Cafe

Ankaralıların severek gittiği mekanlardan bir diğeri ise OTTO Lounge Restoran & Cafe. Özellikle hafta sonları kahvaltı için tercih edilen mekan kahvaltının yanı sıra geniş menüsüyle çocuklarınızın seveceği yemekleri de barındırıyor. Bunlarla birlikte oyun alanında top havuzu ve çeşitli oyuncaklar olan mekan, çocuklarınızın çok seveceği bir yer olacak diyebiliriz.

Adres: Kızılırmak, Muhsin Yazıcıoğlu Cd. No: 25/A, 06510 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Serpme kahvaltısı bence ortalamanın üzerinde. Aralarda verdikleri ufak ikramlar ve soğuk portakal suyu gayet güzel bir jest. Fiyat olarak biraz yüksek ama bence parasını hak ediyor. Çocuk oyun alanının olması da başka bir artı. Mekan geniş ferah ve çalışanlar da gayet ilgili.

7. Masabaşı Kebapçısı Balgat

7. Masabaşı Kebapçısı Balgat

Herkesin bildiğini ve en az bir kere gittiğini düşündüğümüz Masabaşı Kebapçısı, adeta çocukları nasıl mutlu edebiliriz düşüncesi ile dizayn edilmiş desek yeridir. Trambolin, top havuzu, sinema salonu, jetonlu oyuncaklar ve dahasından oluşan oyun alanıyla çocuklarınıza eğlenebilmesi için birçok seçenek sunuyor. Aynı zamanda oyun ablası çocuklarla ilgilendiği için siz yemeğinizi yerken, keyifli sohbetler ederken aklınızın onlarda kalmasına gerek yok.

Adres: Nasuh Akar, Ziyabey Cd. No:35, 06520 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: İkramlarla resmen doyuyorsunuz. Çöp şiş, kuzu pirzola, Adana kebap ve yaprak kebabı muhteşem. Oyun alanı oldukça büyük, oyuncaklar ücretsiz. Küçük çocuklar için muhteşem bir yer.

8. AOÇ Kaşıbeyaz Ankara

8. AOÇ Kaşıbeyaz Ankara

Atatürk Orman Çiftliği'nde yer alan Kaşıbeyaz, yarım asırdır İstanbul'da hizmet vermesiyle birlikte Ankara'nın da enlerinden. Yeşilliğe doyacağınız bir alana sahip olan Kaşıbeyaz'ın çok geniş bir bahçesi ve iç mekanı bulunmakta.

Sizin başarılı kebaplarını seveceğiniz mekanın çocuklar için artısı ne diye soracak olursanız da Kaşıbeyaz'ın hem iç mekanında oyun alanı hem de bahçesinde parkı, hafta sonları ise oyun ablası bulunmaktadır.

Adres: Emniyet, Yeni, Çiftlik Cd. No:2 D:No:2, 06560 Yenimahalle

Ziyaretçi Yorumu: Gerek iç dekorasyonu gerekse harika bahçesiyle güzel bir mekan. Kahvaltıya gitmiştik. Fiyatlar bir tık yüksek ancak her yerde Atatürk resimleri var ve bu bile yeter. Serpme kahvaltı yeterli. Kış bahçesi de oldukça ferah.

9. Mersinli Ciğerci Apo

9. Mersinli Ciğerci Apo

Müşterilerine Mersin usulü ciğer ve ciğerin yanı sıra diğer kebap çeşitlerini sunan Mersinli Ciğerci Apo, iki kattan oluşmakta ve alt katında çocuk oyun alanı yer almaktadır. Alanda çocukların çok sevdiği top havuzu olması ve bunun yanı sıra başka oyuncaklar da bulunması çocuğunuzu fazlasıyla mutlu edecek ve eğlendirecek.

Bunlarla birlikte geçirilen vaktin daha da kaliteli oluşunu arttıran bir unsur ise yemekler. Ankaralılar için çok meşhur olan ve sıkça gidilen mekana henüz gitmediyseniz menüde yer alan her şeye bayılacaksınız desek abartmış olmayız.

Adres: Balgat, Ziyabey Cd. NO:38, 06520 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Arada bir mutlaka gideriz, adı üstünde ciğer şiş süper, mezeleri, salataları çeşit bol, çalışanları ilgili, servis hızlı oturmanızla yemeğin gelmesi an meselesi. Çay ikramları var, mescid var, çocuk oyun alanı da var yemek yerken ekrandan izleyebilirsiniz, Tavsiye ederim.

10. Behzat Et Balık Mangal

10. Behzat Et Balık Mangal

Behzat Restaurant, canlı müzik hizmeti, nezih atmosferi, leziz mezeleri ve birçok artısıyla Ankaralıların özel günler için ilk tercihlerinden oluyor. Güzel bir akşam geçireyim ama sadece ben değil çocuğum da keyif alsın diyorsanız oyun alanı olduğu için Behzat''ı tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda önemli maçların gösterimi de yapılan mekan, baba-çocuk olarak bir gün geçireceksiniz yine rahatlıkla tercih edebileceklerinizden. 

Adres: Oran, 630. Sk. No:7, 06550 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Ailenizle ve arkadaşlarınızla gönül rahatlığıyla gelebileceğiniz nezih atmosferi olan harika bir mekan en çok hoşuma giden yanı çocuk alanı çok güzel biz yemeğimizi yerken çocuklarımız da gönlünce eğlendi palyaço ablaya da çok teşekkürler Behzat atomunu deneyin mutlaka.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Powertec Cafe & Bistro

11. Powertec Cafe & Bistro

Çocuklarım gözümün önünde olsun diyorsanız Powertec Cafe & Bistro tam size göre diyebiliriz. Çünkü oyun alanı iç mekanda masaların yanında yer almakta. Oyun alanında top havuzu, tahterevalli ve birkaç oyuncak daha bulunan mekan, yemekten ziyade birer kahve içelim, tatlı yiyelim tatlı sohbetler edelim diyorsanız artık favori buluşma mekanınız olacak diyebiliriz. Bunların yanı sıra Powertec Cafe & Bistro hafta sonu ailecek kahvaltılar için de sevilerek tercih ediliyor. 

Adres: Gayret, İvedik Cd. D:No:51, 06170, 06170 Yenimahalle/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Ortam ferah ve kaliteli. Özellikle bahçe kısmı çok havadar. Çalışan arkadaşlar güler yüzlü ve yardımsever. Menüdeki ürünleri lezzetli ve kaliteli. Ailenizle birlikte gidebileceğiz, kahvaltı yapabileceğiniz güzel mekan.

12. Serüven Balık Restaurant

12. Serüven Balık Restaurant

Karadeniz mutfağını Ankara'ya taşıyan Serüven Balık Restaurant, mevsim fark etmeksizin balığın en tazesini ve en lezizini müşterileriyle buluştururken minik müşterilerini de düşünerek trambolinler, boyama etkinlikleri ve zeka oyunları olan bir oyun alanı da kurmuş. Biraz sakin vakit geçirmeye ihtiyacınız varsa çocuklarınızı ilgili ve güler yüzlü oyun ablasına bırakabilirsiniz.

Balığın yanı sıra yöresel Karadeniz yemeklerini tadabileceğiniz Serüven Balık & Restaurant, güzel bir yemek yiyelim, çocuklarımız da eğlensin diyenlerin favorisi olacak.

Adres: Çukurambar, Protokol İş Merkezi, 06510 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Balığı, köftesi, salatası ve mezeleriyle gözünüzü doyuran hızlı bir servis var. Çocuk oyun alanı, mescidi ve vale hizmeti mevcut. Ferah, kaliteli, geniş ve aydınlık bir alanda temiz bir hizmet alıyorsunuz. Yemek sonrası Semaver çay ve meyve ikram ediliyor. Fiyatlar muadil balıkçılarla aynı seviyede.

13. Eymir Gölü Bağ Evi

13. Eymir Gölü Bağ Evi

Hem doğa ile iç içe olalım hem yemek yiyelim hem de çocuklarımız dilediğince oyun oynasın diyorsanız Eymir Gölü'nde yer alan Bağ Evi'ne bir şans vermelisiniz. Güneşli bir günde ister bisikletle isterseniz de yürüyerek Eymir'in tadına vardıktan sonra bir mola vermek için Bağ Evi iyi bir seçenek. Göl kenarında yer alan mekanın oldukça geniş bir çim alanı olduğundan çocuklarınız hoplaya zıplaya istediği gibi eğlenebilir.

Adres: Eymir Gölü Kenarı, Çankaya Merkez, Çankaya, Ankara, 06830 Gölbaşı/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Eymir gölünün kenarında, harika bir yer. Oturduğunuz zaman saatlerce kalkmak istemeyeceğiniz bir yer. Çocuklu aileler için büyük bir bahçesi var, çocuklar rahatça oynayabilir.

14. Marco Pascha Çukurambar

14. Marco Pascha Çukurambar

Ve son önerimize geldik. Açık büfe kahvaltı denince akla gelen ilklerden olan Marco Pascha, henüz gitmediyseniz sizin de sevdiğiniz mekanlardan olacak. Kaliteli hizmetinin yanı sıra çocuklarınız için oyun alanı oluşu da Marco Pascha'yı sevdiren özelliklerinden. Tahterevalliden top havuzuna kadar birçok oyuncak seçeneği olan mekanda çocuklarınız keyifli vakit geçirmeye doyamayacak.

Adres: Kızılırmak, Muhsin Yazıcıoğlu Cd. 32/A, 06510 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Ulaşım çok kolay ve Ankara'da olmak istediğiniz yerdesiniz ne saatlerce uzağa gerek var ne de aracınız sorun oluyor. Çocuk alanı geniş ve güvenli ilgilenen aklı başında bir palyaço var hem koruyor hem oynuyor. Servis ve yemekler ve içecekler kaliteli sunuluyor.

Ankara ile ilgili dahası için bu içeriklerimize de bakabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın