Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da Yemeye Doyamayacağınız En Leziz Makarnaları Yapan Mekanlar

Ankara'da Yemeye Doyamayacağınız En Leziz Makarnaları Yapan Mekanlar

Gerçek bir makarna sevdalısıysanız hiçbir kalori getirisi sizi makarnadan ayıramaz bilirsiniz. Her şeyin bir şekilde yakıştığı, evde ayrı, dışarda ayrı lezzeti olan makarnayı Ankara'da severek yiyeceğiniz birkaç mekanı sizler için derledik. Gerek butik makarnacı gerekse de İtalyan restaurauntına kadar listemizde yer alan mekanları gelin birlikte inceleyelim.

Niyokki

Niyokki

Söz konusu makarna olunca Ankara'da ilk akla gelen mekanlardandır Niyokki. Tamamen doğallıktan yana olan işletme makarna konusunda da oldukça başarılı. Farklı tatları denemek isterseniz Tugimu'yu unutmayın deriz.

Adres: Dumlupınar Blv. No:6, B Blok No:2/A Beştepe Mah 06560 Yenimahalle/Ankara

Mustafa Kemal Mahallesi, Eskişehir Yolu 7. Km. Çankaya/Ankara

Üniversiteler Mh. Real-Praktiker, Çankaya/Ankara

Beysukent (Angora Caddesi) Çankaya/Ankara Mustafa Kemal Mahallesi

Dumlupınar Bulvarı C Blok No: 266 C/3 Çankaya/Ankara

Kızılcaşar Mahallesi Kızılcaşar Küme Evleri No: 406/46 Gölbaşı/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Makarnaları lezzetli, porsiyonları oldukça doyurucu. Mekanı ferah ve şık. Ravioli ve tortellinileri taze ve lezzetliydi.

Cafe Beyoğlu

Cafe Beyoğlu

Kızılay'ın gerçek anlamda derinlerinde saklı bir işletme olan Cafe Beyoğlu, her daim makarnalarıyla sevilen bir mekan oldu. Leziz makarnalarının yanı sıra iç kısmının dizaynıyla verdiği rahatlık ve ev hissiyatı da Beyoğlu'nu favorilerimizden yapıyor.

Adres: Kocatepe, Hatay Sk. no:24/1, 06200 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Kızılay’ın arka taraflarında gizlenmiş muazzam bir mekan. Beyoğlu makarnası şiddetle tavsiye. Fiyatlar da kendi düzeyindeki mekanların altında.

The Italian Cut - Pizza & Kitchen

The Italian Cut - Pizza & Kitchen

Bahçelievler'e yakın olanların şanslı hissettiği yakın olmayanların da lezzeti için her şekilde gittiği işletmelerden biri The Italian Cut. Özellikle mac&cheese'i ve lazanyası takdire şayan. Burayı mutlaka gidilmesi gereken yerler listenizde ilk sıralara eklemeyi unutmayın.

Adres: Yukarı Bahçelievler, no:135, Azerbaycan Cd., 06490 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Mac and cheese harika. Pizzasını da beğendik. Malzeme kalitesi güzel.

La Gioia Cafe & Brasserie

La Gioia Cafe & Brasserie

Karum'un hemen yanında yer alan şık restaurant La Gioia, güzel bir akşam leziz bir makarna eşliğinde keyifli anlar yaşayacağınız mekanlardan. Crew gruba ait olan İtalyan restaurantına gittiğinizde Deniz Ürünlü Rigatonilerini mutlaka denemenizi öneririz.

Adres: Kavaklıdere, Tahran Cd. No:2, 06700 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Beymen altında yer alan brasserie. Çok şık ve nezih. Servisi ve sunumu çok başarılı.

Molto Bene Tunalı

Molto Bene Tunalı

Konu mekanda makarna yemek olunca özellikle bir makarna sevdalısıysanız tereddüt ettiğiniz oluyordur ama Molto Bene hiçbir tereddüte gerek olmayan, gerçekten leziz makarnalar yapıyor. Tunalı taraflarında olursanız mutlaka kendinizi ödüllendirmek için Molto Bene'ye uğramalısınız.

Adres: Remzi Oğuz Arık, John F. Kennedy Cd. no:22, 06680 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Sipariş verdiğimiz her şey çok lezzetliydi. Dışarıdaki bi mekanda gerçekten keyif alarak makarna yemeyeli çok olmuştu. Mekan insanı dinlendiriyorken keyifle birbirinden lezzetli makarnaları deneyimliyorsunuz. Fiyatlar da bence gayet uygundu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Mezzaluna

Mezzaluna

Bir İtalyan restaurantı olan Mezza Luna, hem makarnalarıyla hem de pizzalarıyla oldukça büyük beğeniye sahip. Gidecek olursanız Scialatielli denemeniz gereken lezzetler arasında olmalı.

Adres: Üniversiteler, Ankuva AVM No:2, 06800 Çankaya/Ankara

Gaziosmanpaşa, İran Cad, Turan Emeksiz Sk. No:1, 06700 Kavaklıdere/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: İlgili personeli, şık mekan tasarımı, lezzetli pizza ve makarnalarıyla 5 yıldızı fazlasıyla hak eden bir İtalyan restaurantı. Şimdiden herkese afiyet olsun.

NuovoMod

NuovoMod

Butik makarnacı konseptine sahip olan NuovoMod, Bahçelievler'de yiyebileceğiniz en lezzetli makarnalara sahip mekanlardan biri desek abartı olmaz. Pesto soslu mantarlı midye makarnayı şiddetle tavsiye ederiz.

Adres: Bahçelievler, Prof. Muammer Aksoy Cd No:5, 06490 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Küçük temiz ve nezih işletme. Makarnaları yapılırken gördüm. Yani ev yapımı. Çeşit yeterli fiyatlar makul. Pesto soslu mantarlı midye makarna yedim gayet lezzetli ve doyurucuydu

Luigi's Ristorante Bar

Luigi's Ristorante Bar

Atakule'de eşsiz bir Ankara manzarası eşliğinde güzel bir akşam yemeği yemek isteyenlerin ilk tercihi olabilir Luigi's. Mekan oldukça güzel bir dizayna sahip olmakla birlikte mutfağı için de aynı iltifatları etmek mümkün. Fırında Gnocchetti ise ilk önerilerimiz arasında yer alır, gidecek olursanız rezervasyon yaptırmayı unutmayın. 

Adres: Çankaya Mahallesi, Çankaya Cd. Bina No:10, Atakule No:54, 06690 Çankaya

Ziyaretçi Yorumu: Fransız tarzına sahip şık bir mekan.Harika bir Botanik parkı manzarası var.Yemek sunumları da oldukça başarılı ve göze hitap ediyor.Güzel bir manzara,şık bir dekorasyon ve seçkinlik arayanların adresi.

Tatam Makarna

Tatam Makarna

Hem Bahçelievler'de hem de Tunalı'da şubesi olan Tatam Makarna, pandemi koşullarında gel-al servis ile tanışarak sevdiklerimizden oldu. Lezzeti açısından hala aynı çizgide olan Tatam Makarna mutlaka gitmeniz gereken makarnacılar arasında olmalı. 

Adres: Yukarı Bahçelievler, eski, Azerbaycan caddesi, 3.cadde 129/A, 06490 Çankaya/Ankara

Remzi Oğuz Arık, Bülten Sk. 12/A, 06680 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Makarna sosları ev yapımıymış. Cheese in the trap ve indian bites denedik. Çok güzeldi. İşletmecileri çok güler yüzlü. Fiyatlar uygun. Artık favori mekanımız.

Vento Italiano Ristorante

Vento Italiano Ristorante

İnsanı günün karmaşasından uzaklaştıracak bir atmosfere sahip mekan, İtalyan restaurantlarını sevenlerin gözdelerinden olacaktır. Hem atmosferin hem lezzetlerin hem de çalışanların oldukça ilgili oluşu da sizi memnun edecektir. Gidecek olursanız Pappardelle D'anatra şiddetle tavsiye edilenlerden.

Adres: Gaziosmanpaşa, Attar Sk. No:10, 06700 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Pizza, makarna ve lazanya denedik tavsiye ederiz.

Tavolo Mio

Tavolo Mio

Tavolo Mio, tam şarap ve makarna ikilisini sevenlere önerilecek mekanlardan çünkü kendisi bir şarap evi. İçkilerin yanı sıra mutfağına da aynı özeni gösteren mekan, her konuda oldukça başarılı. Belki bir date, belki arkadaşlarla güzel buluşma için ilk adreslerden olabilir. 

Adres: Ümit, Osmanağa Konakları, 2494/3. Sk. no 6, 06810 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Ümitköy'deki en gözde mekanlardan birisi. Canlı müzik eşliğinde menüdeki müthiş lezzetli yiyecekleri tatma fırsatı bulmak çok güzeldi. Müziğin diğer mekanların aksine, müşterilerin sohbetini engellemeyecek düzeyde olması hoşumuza gitti.

Louise

Louise

Sizi kısa süreliğine Ankara'dan alıp başka diyarlara götüren nezih İtalyan restaurantı Louise de denemeye değer mekanlardan. Menüdeki her şey lezzetli olduğu gibi makarnaları da oldukça leziz. İç kısmı da oldukça göze hitap etse de güzel bir akşam bahçe kısmında ağırlanmanın keyfi ayrı olacaktır. Bir öneri isterseniz de Truffle Linguini'lerini denemenizi tavsiye ederiz. 

Adres: 100. Yıl, Filistin Cd. No:37, 06700 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Tek kelime ile muhteşem, çalışan arkadaşlara hizmetleri şefe el lezzeti mekan sahibine zevki için teşekkür ederim harika bir yer!

Cümcük Makarna & Restoran

Cümcük Makarna & Restoran

Cümcük, tam anlamıyla makarnacı adının hakkını veren işletmelerden. Ev yapımı makarnalarının yanı sıra mantıları, lahana sarmaları ve birçok ev lezzetleriyle de oldukça meşhurlar. Gidilmesi gereken yerler listenize almayı unutmayın. 

Adres: Birlik, 435. Cd. No:49, 06610 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Bir restorantta her şey mi mükemmel olur oluyormuş arkadaşlar. Aklınıza gelebilecek her kriter mükemmel. Rezervasyon yapılması gerek.

Ankara mekanlarıyla ilgili dahası için bu içeriklerimize de bakabilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın