Görüş Bildir
Haberler
Amazon Prime'da İzleyebileceğiniz Adeta Birer Saklı Cevher Olan 17 Filmi Açıklıyoruz

Amazon Prime'da İzleyebileceğiniz Adeta Birer Saklı Cevher Olan 17 Filmi Açıklıyoruz

luna
30.09.2021 - 10:45

'İzleyecek yeni film bulamıyorum?' diyenlerden misiniz? O zaman bu içerik tam size göre. En ünlü dijital film ve dizi platformlarından biri olan Amazon Prime'dan izleyebileceğiniz birbirinden kaliteli duyulmamış filmler için sizi içeriğimize alalım...

Not: Filmlerin konuları Beyazperde.com'dan alınmıştır, filmlerin sıralamasında ise IMDb puanları esas alınmıştır.

“Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

Amazon Prime üyeliği için buraya tıklayın.

Kaynak: https://www.cnet.com/news/amazon-prim...
İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Selah and the Spades, 2019

17. Selah and the Spades, 2019

IMDb: 4.9

Seçkin bir Pennsylvania yatılı okulunda öğrenciler, beş farklı grup tarafından yönetilir. Her bir grup farklı yönlere eğilmiştir. On yedi yaşındaki Selah Summers da öğrencilerin kötü alışkanlıklarına hitap eden, onlara yasadışı alkol sağlayan en dominant grup olan Spades’in lideridir. Gruplar arasında sürekli meydana gelen gerginlikler, liderlerin kontrolü ellerinde tutmak için mücadele etmesine neden olur. Yaklaşmakta olan mezuniyet öncesinde Selah, kendisine kimi yakın tutup kimden uzak durması gerektiğine karar vermek zorundadır.

16. Pass Over, 2018

16. Pass Over, 2018

IMDb: 5.8

Filmde, iki adamın başlarından geçen olaylar konu ediliyor.

15. Get Duked!, 2019

15. Get Duked!, 2019

IMDb: 6.2

Dean, Duncan ve DJ Beatroot, İskoçya Dağlık Bölgesi'nin derinliklerinde bir oryantasyon programına katılır. Kamp alanında belirli şeyleri yapmakla görevli olan üç arkadaş bu sırada Ian adında bir adam ile tanışır. Hiçbir ortak noktaları olmamalarına rağmen birlikte hareket etmeye başlayan dörtlü, kendilerine verilen haritayı takip ederek ormanda ilerlemeye çalışır. Çok geçmeden ormanda yalnız olmadıklarını fark eden ekip, onları avlamaya çalışanlara karşı zekalarını kullanarak hayatta kalmaya çalışır.

14. Blow the Man Down, 2019

14. Blow the Man Down, 2019

IMDb: 6.4

Mary Beth ve Priscilla, balıkçı köyü olan Paskalya Koyu’nda yaşayan iki kardeştir. Anneleri Mary Margaret Connolly’nin vefat etmesi, kardeşler için büyük bir yıkım olur. Kardeşler, annelerinin ölümünün ardından faturalar ve ödenmemiş kredilerle dolu belirsiz bir gelecekle karşı karşıya kalır. Kardeşlerden küçük olan Mary Beth, bu süreçte sorumluluk almaktan kaçarken Priscilla aile dükkanlarının başına geçerek annesinin yerini doldurmaya çalışır. Bunca sıkıntının ardından kardeşler kendilerini bir suçu örtmeye çalışırken bulur. Büyük bir suçu gizlemeye çalışan kardeşler bunun için kasabanın en karanlık sırlarını ortaya çıkarmaya çalışır.

13. The Tomorrow War, 2021

13. The Tomorrow War, 2021

IMDb: 6.6

İşgal altında bulunan dünyada insanlar, uzaylılara karşı verdikleri savaşta büyük bir yenilgiye uğrar. Artık değişen düzende yaşayan bilim insanları, sistemi değiştirmek için asker yetiştirmeye karar verir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. The Vast of Night, 2019

12. The Vast of Night, 2019

IMDb: 6.7

The Vast of Night, yaşadıkları kasabanın ve kendi geleceklerinin sonsuza dek değişmesine neden olan garip bir frekans keşfeden genç bir santral operatörü ile karizmatik bir radyo programcısının hikayesini konu ediyor.

11. The Mad Women's Ball, 2021

11. The Mad Women's Ball, 2021

IMDb: 6.7

Genç bir kadın olan Eugenie’nin eşsiz bir yeteneği vardır. O, ölüleri duyup, görebilmektedir. Çok geçmeden ailesi onun bu sırrını keşfeder ve Eugenie babası ve erkek kardeşi tarafından La Pitié Salpêtrière nöroloji kliniğine yatırılır. Ancak Eugenie, aslında olmaması gereken bu hastaneden kaçmayı başarır.

10. Sylvie's Love, 2020

10. Sylvie's Love, 2020

IMDb: 6.8

1950’lerde Harlem’de babasının plak dükkanında çalışan bir kadın, genç bir saksafoncuyla tanışır. Adama aşık olan kadın, kendisini duygusal bir krizin ortasında bulur. Çünkü kadın, Kore Savaşı’na katılan bir adam ile nişanlıdır. Kadının yaşadığı iç çatışma, onu pişmanlık duymadan yaşamına devam edebilmesi için kendisini bulması gereken bir duruma sürükler.

9. Brittany Runs a Marathon, 2019

9. Brittany Runs a Marathon, 2019

IMDb: 6.8

Brittany, işinden memnun olmayan, hayatını uykusuz gecelerde aşırı derece yiyip içerek geçiren ve neredeyse kendisine hiç güvenmeyen yirmili yaşlardaki genç bir kadındır. Onun hayatı doktorunun acilen kilo vermesi gerektiğini söylemesiyle bambaşka bir hal alır. Spor salonuna gidecek parası olmayan Brittany, komşusu Catherine’in zorlamasıyla koşuya başlar. Tereddütle başladığı koşmaya zamanla alışan ve gün geçtikçe daha uzun süreler koşan Brittany’nin artık hayatta bir amacı vardır; New York Maratonu’nda koşmak.

8. The Map of Tiny Perfect Things, 2021

8. The Map of Tiny Perfect Things, 2021

IMDb: 6.8

Zeki bir genç olan Mark, bir zaman döngüsüne sıkışıp kalır. Aynı günü tekrar tekrar yaşayan Mark, bu sırada kendisi ile aynı zaman döngüsünde hapsolmuş olan gizemli genç Margaret ile tanışır. Birlikte harekete etmeye karar veren Mark ve Margaret, bir günü mükemmel kılan şeyleri bulmaya karar verir. Hiç bitmeyen günlerinden nasıl kurtulacaklarını bulmaya çalışırken Mark ve Margaret arasında farklı bir bağ oluşur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. One Night in Miami, 2020

7. One Night in Miami, 2020

IMDb: 7.1

25 Şubat 1964 gecesi Cassius Clay, Sonny Liston'ı yenerek dünya ağır sıklet boks şampiyonu olur. İnsanlar kalabalık halde kutlama yapmak için Miami Beach Kongre Merkezi'nde toplanırken Clay, ırk ayrımcılığı nedeniyle zaferini diğer sporculardan uzakta kutlamak zorunda kalır. Clay, Miami’nin siyahi mahallelerinden birinde arkadaşları aktivist Malcolm X, şarkıcı Sam Cooke ve futbol yıldızı Jim Brown ile kutlama yapar. Dört adam bu sırada kendileri ve insanlar için yeni bir dünya tanımlamaya karar verir.

6. One Child Nation, 2019

6. One Child Nation, 2019

IMDb: 7.5

Belgeselde, Çin'de 1979 yılından 2016'ya kadar süren tek çocuk politikasının sonuçları ele alınıyor. Yönetmen Nanfu Wang, ilk kez anne olmasının ardından Çin'in tek çocuk politikasının anlatılmamış tarihini araştırmaya başlar. Bu istismara maruz kalan insanlarla röportaj yapan Wang, şok edici insan hakları ihlallerini ortaya çıkarıyor.

5. The Big Sick, 2017

5. The Big Sick, 2017

IMDb: 7.5

Taze bir çift ilişkileri derinleştikçe aralarındaki kültürel farklılıklar yüzünden karşı karşıya gelmeye başlıyor.

Yönetmen koltuğunda Michael Showalter'ın oturduğu filmin başrollerini ise Matty Cardarople, Holly Hunter, Zoe Kazan üstleniyor.

4. Sound of Metal, 2019

4. Sound of Metal, 2019

IMDb: 7.8

Ruben ve kız arkadaşı Lou, karavanları ile dolaşan ve bu sırada gittikleri yerlerde konser veren iki müzisyendir. Lou mikrofonun başındayken Ruben bateri çalar. Ruben’in hayatı bir gün sadece boğuk bir vızıltı duymasıyla altüst olur. Doktor Ruben’e işitme kaybı yaşadığını ve kısa bir süre sonra sağır olacağını söyler. Sessiz geleceği ile yüzleşmek zorunda kalan Ruben, hayatını nasıl şekillendireceği konusunda karar vermek zorunda kalır.

3. Manchester by the Sea, 2016

3. Manchester by the Sea, 2016

IMDb: 7.8

Lee Chandler, sıhhi tesisat, elektrik, kapıcılık gibi sıradan işler yaparak, tek göz bir evde yalnız başına yaşayan bir adamdır. Doğup büyüdüğü ama uzun zamandır uğramadığı kentten bir gün acil bir telefon alır. Kalp hastası abisi hastaneye kaldırılmıştır ve durum ciddidir. Lee kafasında endişeler ve soru işaretleri ile yola koyulur. Hastanede alacağı haberle de birlikte hayatı değişecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Catch Me If You Can, 2002

2. Catch Me If You Can, 2002

IMDb: 8.1

Film, bir ajan ile bir suçlunun arasındaki kedi-fare oyununu konu ediyor. FBI ajanları hiç şüphe yok ki kendilerine çok fazla güvenmektedirler; ancak bu kez karşılarındaki, onlar için bile pek de kolay bir lokma olmayacaktır. Henüz yirmili yaşlarında, çocuk yaşta bir adam onlarca ülke gezerek, bazen pilot, bazen doktor, bazen savcı mesleklerine bürünerek FBI'ı peşinden koşturmaktadır. Bu ya bir kedi-fare oyunudur ya da sadece farenin oyunudur.

1. Gleason, 2016

1. Gleason, 2016

IMDb: 8.3

Belgesel, eski profesyonel futbolcu Steve Gleason'ın ALS teşhisi konduktan sonra doğmamış oğlu için eşi, arkadaşları ve ailesinin ALS hastalarının hastalığı ilerledikçe para toplamak için çalıştıklarını anlatan bir video günlüğü hazırlamasını konu ediyor.

Bu filmleri kaliteli şekilde izlemek için buradan Amazon Prime üyesi olabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek diğer içeriklere buradan ulaşabilirsiniz. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın