Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Ağaoğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Ahmet Ağaoğlu Ne İş Yapar?

Ahmet Ağaoğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Ahmet Ağaoğlu Ne İş Yapar?

Elif Ateş
05.05.2022 - 20:22

Hem iş insanı olan hem de spor yöneticiliği yapan Ahmet Ağaoğlu, son dönemlerde pek çok kişi tarafından araştırılan isimlerden biri. Özellikle 2021- 2022 sezonunun Süper Lig şampiyonu Trabzonspor olduktan sonra, Ahmet Ağaoğlu'nun hayatı merak edilmeye başlandı. Sadece futbol değil, farklı spor alanlarına da katkı sağlamış bir isim olarak biliniyor. Ayrıca denizcilik sektöründe tanınan isimlerden biri haline geldi. Peki Ahmet Ağaoğlu kimdir, kaç yaşında? Ahmet Ağaoğlu ne iş yapar? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ahmet Ağaoğlu Kimdir?

Ahmet Ağaoğlu Kimdir?

Ahmet Ağaoğlu 1957 senesinde Trabzon'da dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul yıllarını Trabzon'da geçiren ünlü iş adamı, lise öğrenimi için İstanbul'a taşındı. Lise hayatı boyunca farklı okullarda okudu. En son Kabataş Erkek Lisesi'nden mezun olduktan sonra, İstanbul Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'nde yükseköğrenimini tamamladı.

Ahmet Ağaoğlu Ne İş Yapar?

Ahmet Ağaoğlu Ne İş Yapar?

Türkiye Golf Federasyonu başkanı seçilen Ahmet Ağaoğlu, Türkiye'de golf turizmin gelişmesini sağladı. Aynı zamanda golf alanında eğitim vermek amacıyla çeşitli okullar kurdu. Trabzonspor'un 17. Başkanı olan Ahmet Ağaoğlu, aynı zamanda Kulüpler Birliği Başkanıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın