Görüş Bildir
Haberler
TV
ADNAN OKTARIN KEDİCİKLERİ İSLAMIN ÇAĞDAŞ YÜZÜYMÜŞ

ADNAN OKTARIN KEDİCİKLERİ İSLAMIN ÇAĞDAŞ YÜZÜYMÜŞ

Yücel Tanay
05.02.2015 - 11:49 Son Güncelleme: 05.02.2015 - 13:25

ADNAN OKTARIN KEDİCİKLERİ İSLAMIN ÇAĞDAŞ YÜZÜYMÜŞ

Adnan Oktar,A9tv'de boy gösteren kedicikleri için '' Türkiye’nin “En Modern Dindar Yüzü”dür ''Diyor.

Oktar, kedicikleri  için Tüm dünyaya İslam’ın bir bağnazlık dini olmadığını ve Türkiye’nin modernliğini hayatın her alanında, yaşamın her detayıyla gösteren ve İslamofobi algısına karşı ciddi bir set çeken önemli bir güç kitlesi olduğunu söylüyor.

. Kedicik”lerinin Twitter, Facebook gibi sosyal paylaşım alanlarındaki on binlerce takipçisi  var.Kedicikler”in 24 saat boyunca yazdıkları Tweet’lerle, Facebook’ta yaptıkları paylaşımları özellikle Paylaştıkları cüretkar resimler,birçok erkeğin yüreğini hoplatsada,islamı kesimden büyük eleştiri alıyor.

Kediciklerden  Gülgün Göktan''Kedi, dünyanın en tatlı varlıklarından biridir. En güzel özelliklerinden biri ise yüzündeki o tatlı, mazlum, masum, muhlis ifadedir''  açıklamasını yapıyor.

Göktan; Kedicik” de aynı tatlılığa ve aynı güzel özelliklere sahip oldukları kanaatiyle, Adnan Oktar grubundaki bayanlara Türk Kamuoyu tarafından yakıştırılan bir benzetmedir.Benzetmenin asıl kaynağı ise, Allah’ın yarattığı tüm varlıklara olduğu gibi, kedilere karşı da derin bir sevgi besleyen Adnan Oktar’dır. Canım Hocam Adnan Oktar’ın, arkadaş grubundaki bayanları, çeşitli güzel ahlak özellikleri ve sevimli tavırları açısından, zaman zaman “Kedi”benzetmesi yaparak sevmesi, kamuoyunda oldukça dikkat çekmişti. Özellikle de, sık sık kullandığı bir sevgi ifadesi olan ve Türkiye’de bir fenomen haline gelen “Kedi canını yerim senin” sözleri, uzunca bir dönem gündeme damgasını vurmuştu. İşte bunun ardından da kamuoyu, Adnan Oktar’ın arkadaş grubundaki bayanları “Kedicik” olarak nitelendirdi.

Bu  açıklamalara  biz ne diyelim yorum Türk millettinindir.

Kaynak: https://www.facebook.com/Kedicikler.H...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın