Görüş Bildir
Haberler
Adım Adım Lukas Podolski

Adım Adım Lukas Podolski

Ulaş
11.08.2014 - 10:14

Galatasaray, Arsenalli golcü Podolski'nin transferinde önemli aşama kaydetti. Alman, İngiliz ve İtalyan basını da bu haberi sayfalarına taşıdı.

Almanya’nın en saygın yayın organlarından biri olan Bild’in iddiasına göre Galatasaray, daha önce de transfer etmek istediği Lukas Podolski için Arsene Wenger’in kararını bekliyor. Alexis Sanchez transferiyle birlikte Arsenal ilk 11’inde yer bulması zorlaşan Alman yıldızın kiralanması için İngiliz kulübüne teklifini sunan Galatasaray beklemeye geçti.

ERGÜN GİTMİŞTİ

Transferle ilgili sıcak gelişmelerin yaşanabileceğini iddia eden Alman basını Galatasaray’ın transferi sonuçlandırabileceğini okuyucularına aktardı. İngiliz ve İtalyan gazeteleri de bu haberi sayfalarına taşıdı. Hatırlanacağı üzere Galatasaray idari menjaeri Cenk Ergün, birkaç gün önce Londra’ya uçmuş ve ilk anda bu yolculuğun aynı takımda forma giyen Joel Campbell için olduğu iddia edilmişti.

ÖNYARGI YOK

Fatih Terim takımın başındayken de adı sarı kırmızılılarla anılan yıldız isim o dönem içerisinde transfer edilememişti. G.Saray’ın, Podolski’nin menajeriyle temasa geçtiği ve Türkiye’ye nasıl baktığını sorduğu iddia edildi. Futbolcunun temsilcisi ise, “Podolski şu anda Arsenal’in futbolcusu… Kulüpler anlaşırsa ondan sonra oturup konuşuruz. Türkiye’ye karşı ön yargımız yok” karşılığını verdi.

  • AMK Spor
Kaynak: http://amkspor.com/2014/08/11/adim-ad...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0