Görüş Bildir
Haberler
2015’in En Çok Beklenen 7 Oyunu

2015’in En Çok Beklenen 7 Oyunu

BCA
01.01.2015 - 14:12 Son Güncelleme: 04.01.2015 - 22:09

Bir oyuncunun yeni bir yıldan bekleyeceği en iyi şey ne olabilir? Tabii ki daha fazla oyun! Siz hangi oyunlarının hayalini kuruyorsunuz bilinmez ama ben 2015’ten beklediğimiz o efsane oyunları aşağıda listeledim ve biliyorum  ki yeni yıl ile birlikte hayatımıza girecek onlarca iyi oyundan sadece birkaçı olacak bu oyunlar sizin de ilginizi çekecek ve dört gözle bekleyeceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Batman: Arkham Knight

Batman: Arkham Knight

Rocksteady, bizlere ısrarla daha iyi bir Kara Şövalye macerası yaşatmak için uğraşıyor. Batman: Arkham Knight oyunuyla da bu zincir kırılmayacak gibi gözüküyor. Yağmurlu ve kasvetli Gotham şehrinin nefes kesici görüntüsü ve Batmobil mekaniklerinin oyuna eklenmesi bizi oldukça heyecanlandırdı. Ayrıca bunda Batman’in ikonlaşmış arabası sayesinde şehirde rahatça gezebileceğimizi öğrenmiş olmamızın etkisi büyük, ki şehrin Arkham City’nin beş katı büyüklüğünde olacağı söylenmekte.

Bloodborne

Bloodborne

Sony, bu oyun için Dark Souls ve Demon’s Souls projelerini başarıyla tamamlayan Hidetaka Miyazaki ve ekibiyle birlikte çalışıyor. İnternette oyunun içeriğiyle ilgili bir takım bilgilere ulaşmak mümkün oldu, ayrıca ufak tefek oynanış detaylarıda görüldü. Bunlar bile beni oldukça etkilemeye ve bu oyunu da 2015’in en çok beklenen oyunları listeme eklemeye yetti. Bu oyun, Souls oyunları gibi hissettirse bile tamamen kendine has bir atmosferi var. Nefes kesici grafikler ile aşırı aksiyonlu dövüş sahnelerini birleştirdiğinizde olabilecekleri bir düşünün.

Overwatch

Overwatch

Warcraft, Diablo, Starcraft gibi efsane serilerin ve son olarak da sevilen kart oyunu Hearthstone’un yapımcısı olan Blizzard, geçtiğimiz BlizzCon fuarında tam 17 yıl sonra yeni içeriğe sahip bir oyun çıkaracaklarını duyurdu. İlk bakışta TF2’yi andıran Overwatch, oldukça eğlenceli bir FPS oyunu olacak gibi duruyor. Tanıtım videosu ise bu oyunu 2015’in en çok beklenen oyunları listesine koymak için başlı başına yeterli bir sebep.

Uncharted 4: A Thief’s End

Uncharted 4: A Thief’s End

2013’ün en iyi oyunu ödüllü The Last of Us’ın yapımcısı Naughty Dog, diğer efsane serisiyle güzel bir geri dönüş planlıyor. Nathan Drake’yi geçtiğimiz oyunlarda oldukça tehlike maceraların içerisinde izledik, fakat kendisi hazine avcılığını bırakarak bile rahata erişememiş ve yine başını belaya sokuyor. Serinin geri kalanına göre çok daha iyileştirilmiş, mükemmel grafikleri ile Uncharted 4: A Thief’s End, en çok beklediğim oyunlardan biri.

The Witcher III: Wild Hunt

The Witcher III: Wild Hunt

Geralt’ın yeni macerası, tabir-i caizse her şeyden birazcık içeriyor, ve sanırım bu, Witcher serisinin üçüncü oyunu Wild Hunt’ın neredeyse bütün oyuncuların  listesinde ilk sırada bulunmasının en büyük sebeplerinden biri. Zengin hikaye, geliştirme seçenekleri, devasa dünya ve akıllı dövüş sistemi gibi “mükemmel” özellikleri saymıyorum bile! Zaten CD Projekt Red, The Witcher 2 oyunuyla sağlam bir oyun yapabileceklerini kanıtlamıştı fakat ellerindeki bütün kozları oynamak istemediler sanıyorum. Bu sefer, The Wticher 3’de görünen her şey kaliteli ve derin gözüküyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dying Light

Dying Light

Zombiler geri dönüyor. Hem de Türkiye’de geçecek olan oyunu oynamak için sabırsızlıkla bekliyorum.

Assassin’s Creed: Victory

Assassin’s Creed: Victory

Geçenlerde sızdırılmış bilgi olmasına rağmen internette oyunun videolarını bulmak mümkün. Londra’da Viktorya Döneminde geçecek oyun hakkında pek fazla bir bilgi olmasa da serinin hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın