Görüş Bildir
Haberler
Yüzünüzü Neden Duşta Değil de Lavaboda Yıkamanız Gerektiğini Biliyor musunuz?

etiket Yüzünüzü Neden Duşta Değil de Lavaboda Yıkamanız Gerektiğini Biliyor musunuz?

Gozex
22.10.2017 - 23:43

Cilt bakımı çok önemli, özellikle yüzünüzü sürekli olarak beslemeniz, temizlemeniz, arındırmanız gerekiyor. Ancak BuzzFeed'den derlediğimiz bilgilere göre bu işlemleri asla duşta, sıcak suyun altında yapmamalısınız.

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/essencegant/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Charlotte Cho ile tanışın. Kendisi Soko Glam'in kurucusu. Bu şirket, Kore güzellik ürünlerini online pazarlayan şirketlerin başında geliyor.

Charlotte Cho ile tanışın. Kendisi Soko Glam'in kurucusu. Bu şirket, Kore güzellik ürünlerini online pazarlayan şirketlerin başında geliyor.

Kendisi aynı zamanda New York'ta lisanslı bir estetik uzmanı.

Kendisi yakın zamanda cilt bakımı hakkında tüyolar verdi ve insanların bir an önce bırakması gereken bir alışkanlık olarak duşta yüz yıkamayı gösterdi.

"Duş başlığından direkt yüzünüze gelen sıcak su, cildinizdeki doğal yağları soyup cilt bariyerinizi güçsüz, savunmasız ve çatlak bırakabilir."

'Duş başlığından çıkan kaynar suyla direkt teması önlemek için yüzünüzü lavaboda ılık suyla arındırın.' dedi.

Soko Glam'in yayıncı sitesi The Klog'da paylaşılan bir gönderiye göre güzellik uzmanı Tina Cho, duşa girmeden önce yüzünü 2 defa arındırıyor ve besleyici bir yağ sürüyor.

'Bu yağ, cildimde koruyucu bir bariyer oluşturuyor ve sıcak duş sırasında ve sonrasında yüzümün nem kaybetmesini engelliyor.' diyerek açıklıyor.

Yüzüne yanlışlıkla şampuan veya sabunlu su denk gelirse de, duş sonrasında aynı işlemi yüzünün o kısmına tekrar uyguluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Charlotte'un dediğine göre, yüzünüzü duştan önce veya sonra yıkamak pek bir fark yaratmıyor, önemli olan cildinize nazik davranmanız.

Artık bu bilgilere sahip olduğunuza göre, yüzünüzü kaynar suyun altında değil de ılık suda yıkarsınız. ☺😉

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
203
135
24
22
21
20
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ken takabayashi

kaynar suyla niye yıkıyım yüzümü manyak karı

Vilyımvolıs

manyak karı : ben uyarayımda ne olur ne olmaz.. :D

Gece Hayalcisi

alaka yok, kaynar suyla yıkayınca ve haşır huşur havluya sürtünce yüzümü üç ton beyazlaşıyorum, bu zamana kadar yaşadık böyle, bundan sonra da devam

inci küpesiz kız

biraz da rende ohhh pamuk gibi :)))

Platon

Yağ diyor sürüyorum diyor yahu bizim gibi zayıf sıska birinde bile yüzünde patates kızartmaya yetecek kadar gereğinden fazla yağ var niye yağın gitmesini eng... Devamını Gör