Görüş Bildir
Haberler
Yeteri Kadar İzlenmeyip Hak Ettikleri Değeri Göremeseler de IMDb'de 7'nin Üstünde Puan Alan Kaliteli Diziler

Yeteri Kadar İzlenmeyip Hak Ettikleri Değeri Göremeseler de IMDb'de 7'nin Üstünde Puan Alan Kaliteli Diziler

Bu dizilerden bazıları izleyiciler bazıları yapımcılar tarafından yeteri ilgili görememiş yapımlardır. Kaliteli dizi izlemek istiyorsanız ve daha önce izlemediyseniz bu listeye göz atmanızı tavsiye ederiz.

Keşke izleseydim diyeceğinize dizileri sizin için listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Hemlock Grove (2013-2015)

20. Hemlock Grove (2013-2015)

IMDb: 7.0

Özet: Pennsylvania'nın küçük bir kasabasında genç bir kızın parçalanmış halde bulunan cesedinin sorumlusu olarak bir kurt adamın görülmesi, kasabada büyük korku yaratır. Katili bulmak için yola koyulan Roman, aynı zamanda cinayetin şüphelilerinden de biridir.

Oyuncular: Famke Janssen, Dougray Scott, Bill Skarsgård

Yönetmen: Charles H. Eglee, Brian McGreevy

19. The Grinder (2015-2016)

19. The Grinder (2015-2016)

IMDb: 7.2

Özet: Televizyonda show için avukatlık yapan Dean Sanderson, gerçek bir avukat değildir, hukuk eğitimi almamıştır, sadece bir oyuncudur. Bir gün, aile evine geri dönmeye ve gerçek bir avukatlık bürosunda çalışmaya karar verir. Hukuk komedisi olarak adlandırılan The Grinder'ın başrolünde Rob Lowe bulunuyor.

Oyuncular: Rob Lowe, Fred Savage, Mary Elizabeth Ellis

Yönetmen: Andrew Mogel, Jarrad Paul

18. Hello Ladies (2013-2014)

18. Hello Ladies (2013-2014)

IMDb: 7.4

Özet: Biraz saf, biraz kurnaz Stuart Pritchard; hayallerinin kadınını bulmak için İngiltere’den Los Angeles’a gelir. İçinde bulunduğu komik durumlarda ona boşanma sürecindeki en iyi arkadaşı Wade ve yıldız olmaya çalışan ev arkadaşı Jessica eşlik eder. 

Oyuncular: Crista Flanagan, Sean Wing

Yönetmen: Stephen Merchant, Lee Eisenberg, Gene Stupnitsky

17. I'll Be Gone In the Dark (2020-2021)

17. I'll Be Gone In the Dark (2020-2021)

IMDb: 7.4

Özet: I'll Be Gone In the Dark, 1970 ve 1980'lerde Kaliforniya'yı terörize eden Golden State Katili olarak adlandırılan bir seri katilin hikayesini konu ediyor. Bir yazar olan Michelle McNamara ve eşi Patton Oswalt, 50 saldırı ve 12 cinayetten sorumlu olan ancak yakalanmayan katili araştırmaya başlar.

Oyuncular: Patton Oswalt, Paul Haynes, Amy Ryan

Yönetmen: Liz Garbus, Myles Kane, Josh Koury

16. The Staircase (2004-2018)

16. The Staircase (2004-2018)

IMDb: 7.8

Özet: 2001 yılında yazar Michael Peterson, evinin merdivenlerinde ölü bulduğu eşi Kathleen Peterson’ı öldürmekle suçlanır. Michael Peterson, başarılı bir yazarken eşinin gizemli ölümünün baş şüphelisi haline gelir. Kathleen’i merdivenlerden aşağıya gerçekten kocası mı itmiştir? Jean-Xavier de Lestrade 16 yıl süren bu hukuki mücadelenin tutuklama sürecinden hüküm verilmesine kadar her detayını gözler önüne seriyor.

Oyuncular: Mıchael Peterson, David Rudolf, Ron Guerette

Yönetmen: Jean-Xavier de Lestrade

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Episodes (2011-2017)

15. Episodes (2011-2017)

IMDb: 7.8

Özet: Ülkeleri İngiltere'de çok başarılı bir sit-com'a imza atan senarist karı koca Beverly ve Sean Lincoln çiftine Amerika'dan bir teklif gelir. Dizilerinin Amerikan versiyonunu çekmek isteyen bir yapımcı, sunduğu cazip teklifle Lincoln çiftinin aklını çeler ve bizim İngilizler soluğu Los Angeles'da alır. Ancak bu dünyaya ayak uydurmaları ve dizilerinde başrol oynamak üzere seçilen Matt LeBlanch ile anlaşmaları neredeyse imkansızla eşdeğerdir.

Oyuncular: Matt LeBlanc, Kathleen Rose Perkins, Stephen Mangan

Yönetmen: David Crane

14. The Mick (2017-2018)

14. The Mick (2017-2018)

IMDb: 7.8

Özet: İşlevsiz bir aileyle ilgili olan komedi dizisi The Mick; kardeşini ziyaret eden ve sorumsuz bir kadın olan Mickey etrafında dönüyor. Mickey; kardeşi Poodle ile onun zengin kocası Christopher dolandırıcılıktan tutuklandığında onların üç çocuğuna bakmak zorunda kalır. Mick, yeğenlerini izlemekle görevlidir, ancak ebeveynlik ona göre değildir ve sadece evine dönmek istiyordur. Poodle ile Chris ülkeyi terk edince; onların olmadığı zamanlarda çocuklar ile ilgilenmek Mick’e kalır. Mick, 18 yaşında şımarık Sabrina, 13 yaşında kendini beğenmiş Chip ve 7 yaşındaki inek öğrenci Ben’e rol modeli olmaya çalışmaktadır. 

Oyuncular: Kaitlin Olson, Thomas Barbusca, Sofia Black D'Elia

Yönetmen: Dave Chernin, John Chernin

13. Heimebane (2018- )

13. Heimebane (2018- )

IMDb: 7.9

Özet: 2018 yılında yayınlanmaya başlayan günümüzde de devam eden dizi; yeni terfi eden bir futbol kulübü, lig sezonunun başlamasından hemen önce koçunu kaybettiğinde, Helena Mikkelsen adlı bir kadın, iş sözü verilen hırslı bir oyuncudan önce bile takıma koçluk yapmak için tarihi bir şans yakalamasını anlatır.

Oyuncular: Ane Dahl Torp, John Carew, Axel Boyum

Yönetmen: Johan Fasting

12. Son Yaz (2021)

12. Son Yaz (2021)

IMDb: 8.0

Özet: Akgün, kirli bir dünyanın içinde büyüyen bir gençtir. Onun yolu beklenmedik bir zamanda idealist bir savcı olan Selim Kara ile kesişir. Akgün'ün hapishaneden olan babası Selçuk Taşkın, oğlunun savcının koruması altına alınması karşılığında karşılığında Kara'nın suç örgütünü çökertecek davasında tanıklık yapacağını söyler. Tam da bu sırada ailevi sorunlarıya boğuşan Selim, Akgün'ü Çeşme Adalet Sitesi’nde yaşayan ailesinin yanına götürmek zorunda kalır. Ancak Akgün'ünailenin içine girmesi, herkesin hayatının değişmesine neden olur.

Oyuncular: Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan

Yönetmen: Burak Arlıer

11. Lights Out (2011)

11. Lights Out (2011)

IMDb: 8.0

Özet: Patrick Lights Leary'nin hayatı anlatılır. Patrick'de, kafalarına yumruk ve tekme yiyen boksörlerde genel olarak rastlanan, zihinsel ve sinirsel bir rahatsızlık teşhis edilmiştir. Bu da onun hafızasını kötü etkilemiştir. Bu yüzden, dizi de Patrick kendi kimliğini bulmaya ve ailesine bakmaya çalışır.

Oyuncular: Holt McCallany, Stacy Keach, Catherine McCormack

Yönetmen: Justin Zackham

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. American Vandal (2017-2018)

10. American Vandal (2017-2018)

IMDb: 8.1

Özet: Bir sabah üniversitede bir eylem gerçekleştirilir ve bu olayın faillerinin bulunması için araştırma başlatılır. Baş şüpheli olarak da Dylan Macwell görülür. O ise suçlamaları kabul etmemektedir. Müttefik olarak bir film yapımcısıyla birlikte gerçeği araştırmaya başlarlar.

Oyuncular: Tyler Alvarez, Griffin Gluck, Jimmy Tatro

Yönetmen: Dan Lagana, Dan Perrault, Tony Yacenda

9. The Kominsky Method (2018-2021)

9. The Kominsky Method (2018-2021)

IMDb: 8.2

Özet: Chuck Lorre tarafından yazılan The Komnisky Method; yıllar önce aktör olarak kısa süreli bir başarı yakalamış, şimdi ise saygı gören bir Hollywood aktör koçu olan Sandy Kominsky etrafında geçiyor. Sandy Kominsky karekterini Michael Douglas'ın canlandırdığı dizide, onun uzun süreli menajeri ve arkadaşı Norman rolünü ise Alan Arkin oynuyor.

Oyuncular:  Michael Douglas, Sarah Baker, Nancy Travis

Yönetmen: Chuck Lorre

8. Poldark (2015-2019)

8. Poldark (2015-2019)

IMDb: 8.3

Özet: Dizide Ross Poldark’ı, yerel mahkemelerde cinayet ve hasar verme suçlamalarına karşı kendini savunmak için hazırlanırken, toplumdaki yerini, parasını ve ailesinin ismini korumaya çalışır. Ücretlerin düşmesi ve fiyatların yükselmesi nedeniyle kargaşa yaşayan ülkede sivil itaatsizlik artarken sokak çeteleri ülkedeki seçim sonuçlarına karşı ayaklanmaya başlar. 

Oyuncular: Aidan Turner, Eleanor Tomlinson, Ruby Bentall

Yönetmen: Debbie Horsfield

7. Ghosts (2019- )

7. Ghosts (2019- )

IMDb: 8.3

Özet: Ghosts, bir grup hayaletle aynı evi paylaşmak zorunda kalan bir çiftin hikayesini konu ediyor. Alison ve Mike, ev arayışında olan evli bir çifttir. Maddi durumları pek iyi olmayan çift, bütçelerine uygun bir ev bulmakta zorlanır. Tam da bu sırada aldıkları bir haber hayatlarının değişmesine neden olur. Alison’un varlığından bihaber olduğu uzaktan bir akrabası ölmüştür ve sahibi olduğu büyük köşk Alison’a kalmıştır. Kendisine miras kalan evi görmeye giden Alison ve Mike, bir takım tadilatların ardından evde yaşayabileceklerini düşünür. Ancak çifti, onlarla birlikte aynı yerde yaşamak istemeyen bir grup hayalet beklemektedir.

Oyuncular: Charlotte Ritchie, Kiell Smith-Bynoe, Martha Howe-Douglas

Yönetmen: Mathew Baynton, Simon Farnaby, Martha Howe-Douglas

6. Galavant (2015-2016)

6. Galavant (2015-2016)

IMDb: 8.3

Özet: Hayatının aşkını kendisinden çalan Kral’dan intikam almaya yeminli Yakışıklı Prens Galavant’ı anlatan dizi, peri masalları ile örülü müzikal bir komedi dizisidir.

Oyuncular: Joshua Sasse, Timothy Omundson, Karen David

Yönetmen: Dan Fogelman

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Gran Hotel (2011-2013)

5. Gran Hotel (2011-2013)

IMDb: 8.3

Özet: 1905'te İspanya'nın kurgusal sahil kasabası Cantaloa'da bir aileye ait otelde aşk, şantaj, kıskançlıklar, suç, komedi ve otelin sahiplerini, misafirlerini, dedektiflerini ve konut çalışanlarını içeren entrikalar anlatılır.

Oyuncular: Amaia Salamanca, Yon González, Eloy Azorin

Yönetmen: Ramón Campos, Gema R. Neira

4. One Strange Rock (2018)

4. One Strange Rock (2018)

IMDb: 8.7

Özet: Çekimleri 100 hafta kadar süren yapım, kameraları şimdiye kadar hiç olmadıkları yerlere yerleştirerek Dünya yüzeyini mikro ve makro ölçekte gözlemlememize olanak sağlıyor. Görselliği ile izleyicilere unutulmaz anlar yaşatan Sıra Dışı Bir Kaya, yaşamın ne kadar kırılgan, bir o kadar da sürprizlerle dolu, ender bir yapı olduğunu gözler önüne seriyor. Ünlü aktör Will Smith’in sunuculuğuyla izleyicileri dünyada ve uzayın derinliklerine bir seyahate çıkaran Sıra Dışı Bir Kaya, ilginç bir şekilde her şeyin birbiriyle bağlantı halinde olduğu Dünya’nın sıra dışı hikayesini, tüm kozmik alanda O’nu neyin özel kıldığını ve nasıl yaşamla dolup taştığını anlatıyor.

Oyuncular: Will Smith, Chris Hadfield, Jerry Linenger

Yönetmen: Graham Booth, Nic Stacey, Christopher Riley

3. Mad Dogs (2011-2013)

3. Mad Dogs (2011-2013)

IMDb: 8.7

Özet: Mad Dogs; çocukluktan beri tanışan dört arkadaştan birinin emekliliğini kutlamak için planlanan tatilin hiç tahmin edilemeyecek kadar sarpa sarmasını anlatıyor.

Oyuncular: Steve Zahn, Romany Malco, Ben Chaplin

Yönetmen: Cris Cole

2. Slings and Arrows (2003-2006)

2. Slings and Arrows (2003-2006)

IMDb: 8.8

Özet: Kurgusal New Burbage kasabasında, efsanevi teatral deli Geoffrey Tennant, akıl hocası Oliver Welles'in ani ölümünün ardından sanat yönetmenliğini üstlenmek için en büyük zaferinin ve en aşağılayıcı başarısızlığının yeri olan New Burbage Tiyatro Festivali'ne geri döner.

Oyuncular: Paul Gross, Martha Burns, Stephen Quimette

Yönetmen: Susan Coyne, Bob Martin, Mark McKinney

1. O.J: Made in America (2016)

1. O.J: Made in America (2016)

IMDb: 8.9

Özet: O.J.'nin yükselişinin ve düşüşünün bir tarihi. Yüksek profilli cinayet davası, Amerikan ırksal gerilimlerinin boyutunu açığa çıkararak parçalanmış ve bölünmüş bir ulusu ortaya çıkarır.

Oyuncular: Kareem Abdul-Jabbar, Mike Albanese, Muhammed Ali

Yönetmen: Ezra Edelman

İlginizi çekebilir:

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Çok izlenilmesi, okunması vsr bunlar bir filmin ya da kitabın ne çok iyi olduğunu gösterir ne de çok az izlenilmiş bir filmi kötü yapar kalite başka bir olay.