Görüş Bildir
Haberler
TV
Yeni Sezonda Hangi Diziler Başlıyor?

Yeni Sezonda Hangi Diziler Başlıyor?

Her televizyon döneminde olduğu gibi bu sezon da birçok yerli dizi yayına girecek ve izleyicilere kendini sevdirmeye çalışacak. Her biri çok büyük maliyetler ve emekler barındıran bu yapımlar hakkında kısaca bilgi verelim istedik. Bakalım bu sezon yeni başlayan Türk dizileri hangileri?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Altınsoylular

Altınsoylular

İlk tanıtımları 'Yalancısın Sevgilim' adıyla dönen ancak sonrasında yapımcıların ısrarıyla ismi değiştirilen 'Altınsoylular' dizisi eylül ayında Kanal D ekranlarında olacak. Oyuncu kadrosunda Kiraz Mevsimi dizisinden tanıdığımız Aras Aydın, güzelliğiyle dikkat çeken Ayça Ayşin Turan, Bennu Yıldırımlar, Şebnem Bozoklu ve Cihat Tamer gibi ünlü oyuncuların bulunduğu dizi, Kayseri’de yaşayan nüfuzlu zengin bir ailenin yaşamını anlatacak Altınsoylular dizisinde aileye sonradan dahil olan iki gencin düzeni nasıl alt üst edeceğini anlatacak.

Babam ve Ailesi

Babam ve Ailesi

Bu sezonun en iddialı yapımlarından birisi de başrollerinde Bülent İnal ve Ayça Bingöl'ün olduğu Babam ve Ailesi. Konusu ise şöyle;

Tanınmış işadamı Kemal İpekçi, İstanbul’da karısıSuzan, çok sevdiği çocukları Mert ve Çiçek ile imrenilecek bir hayat sürerken, Kemal İpekçi’nin oğluMert’in başından geçen bir olay ile Adana’da kimselerin bilmediği bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar. Gençlik aşkı Nilgün ve ikizleri Kadir ile Hasret o güne kadar Adana’da gözlerden uzak yaşamışken, Kemal de yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. 

Dizi 19 Eylül Pazartesi saat 20:00'da Kanal D ekranlarında olacak.

Vatanım Sensin

Vatanım Sensin

Binbir Gece dizisinde tanışıp evlendikten sonra, birkaç bölüm dışında aynı seti paylaşmayan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti yeniden bir arada! Taylan Biraderlerin yönetmenliğini yapacağı dönem dizisi Vatanım Sensin Kanal D ekranlarında başlayacak.

Hayat Bazen Tatlıdır

Hayat Bazen Tatlıdır

Başrollerinde Ufuk Özkan ve Birce Akalay'ın olacağı dizinin cast ve senaryo çalışmaları devam ediyor. Star Tv'de yayınlanacak dizinin en erken ekim ayında yayınlanması bekleniyor.

Cesur ve Güzel

Cesur ve Güzel

Sezona damga vuracak dizilerden birisi de Cesur ve Güzel. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün paylaşacağı dizinin bu iki isme bile heyecanlandırmaya yeterli gibi. Tatlıtuğ ve Büyüküstün'ün mafya dizisinde olmak istememesi nedeniyle ilk projeleri iptal edilmiş ve tozlu raflardan Ece Yörenç'in Cesur ve Güzel'i çıkmıştı. 

Dizinin konusu şöyle:

'Bir gün 'Cesur' adlı yakışıklı ve etkileyici bir adam büyük şehirden bir kırsal kasabaya gelip yerleşir. Herkesi kendisine hayran bırakan bu gizemli yakışıklı o bölgenin toprak zengini olan, aile şirketlerinin işlerine bakan güzelliği dillere destan 'Süphan' ile yani Tuba Büyüküstün'le tanışır. İki genç arasında tutkulu bir aşk başlar. Ancak her 2 gencin de bilmediği çok şey vardır. Aslında aileleri geçmişten beri düşmandır, babalarının karanlık yüzlerinden ve kapanmamış hesaplarından her ikisi de habersizdir. Büyük aşka bu yüzden aile gölgesi düşer, iki aşığın mutluluk hayali ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür. Araya aile büyükleri girer. Bu arada 'Cesur'un o kırsal bölgeye neden geldiği, merak edilen esrarlı öyküsü de zaman içinde ortaya çıkar.'

Çekimleri 20 Eylül'de başlayacak dizinin kasım ayında Star Tv'de izleyici ile buluşması bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşk ve Mavi

Aşk ve Mavi

Bu sezonun en büyük gelişmelerinden birisi de, şarkıcı Emrah'ın 10 yıl sonra bir diziyle ekranlara geri dönmesi. Başrolünü Sedef Avcı ile paylaşacağı dizinin eylül ayı sonunda Atv ekranlarında olmasını bekliyoruz.

Muhteşem Yüzyıl Kösem: 4. Murat

Muhteşem Yüzyıl Kösem: 4. Murat

Muhteşem Yüzyıl efsanesi kaldığı yerden devam ediyor. Bugüne kadar ülkedeki birçok ünlü oyuncunun yer aldığı dizi, bu sezon da iddialı kadrosuyla dikkat çekiyor. Farah Zeynep Abdullah, Canan Ergüder ve Burak Yamantürk'ün dahil olduğu dizi, yakın zamanda Fox Tv'de başlıyor.

Familya

Familya

Kadrosu, konusu ve neşesiyle sezonun en keyifli dizilerinden biri olması muhtemel Familya, çok yakında Fox Tv ekranlarında olacak. Uğur Yücel, Erkan Kolçak Köstendil, Murat Ceylan, Güven Kıraç, Şükran Ovalı ve daha birçok ünlü ismin aynı seti paylaştığı dizinin eli kulağında!

Cesur Yürek

Cesur Yürek

Başrollerini Hüseyin Avni Danyal, Onur Tuna ve Rüveyda Öksüz'ün paylaştığı dizi bol aksiyonuyla izleyicinin ilgisini çekecek türden. Show Tv ekranlarında yayınlanacak dizinin eylül sonuna kadar başlaması planlanıyor.

Bana Sevmeyi Anlat

Bana Sevmeyi Anlat

Fox Tv'de yayınlanan bu dizi 2 bölümü geride bıraksa da yeni bir dizi sayılır. Başrollerinde Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ gibi usta oyuncuların buluştuğu dizi şiddetle tavsiye ediliyor. Bana Sevmeyi Anlat, her cuma saat 20:00'da Fox Tv'de.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçerde

İçerde

Ve geldik belki de sezonun en fazla ses getiren yapımına. Önce kadrosunu kısaca saymak gerekirse; Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu ve Çetin Tekindor. Bu kadrodan kötü bir şey çıkmayacağı hemen hemen belli ancak senaryosu ve fragmanlar da nefes kesici. 'İçerde' 19 Eylülde Show Tv'de başlıyor.

Buyrun bu da dizinin fragmanı

Bu da ikinci fragman

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
18
11
6
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sabiha Nur Ekin

ya neden myy kösem foxta ya kalsın işte starda ayrıca berende gitmesinnnnn #berensizkösemistemiyoruz