Görüş Bildir
Haberler
Yasak Elma Kadrosuna Bomba Bir Transfer! Biran Damla Yılmaz'a Arkadaş Geliyor: Yasak Elma'nın 'Meriç'i Kim?

Yasak Elma Kadrosuna Bomba Bir Transfer! Biran Damla Yılmaz'a Arkadaş Geliyor: Yasak Elma'nın 'Meriç'i Kim?

GNS
27.01.2022 - 18:16

FOX TV ekranlarının kasıp kavuran dizisi Yasak Elma'da olaylar durulmak bilmiyor. Yayınlanan son fragmanda Yıldız ve Doğan arasındaki ilişkinin; Çağatay ve Kumru'nun arasının bozulmasına sebep olduğu görülmüştü. Biran Damla Yılmaz'ın canlandırdığı Kumru karakterine arkadaş geldiği açıklandı. Yasak Elma kadrosuna Meriç karakteriyle Ece İrtem'in dahil olacağı açıklandı. Peki Yasak Elma'nın Meriç'i Ece İrtem kimdir? Ece İrtem kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekranların en entrikalı, en komik dizisi Yasak Elma'da olaylar durulmak bilmiyor. Gündemi yakından takip eden ve seyircilerin istekleri doğrultusunda senaryoyu yönlendiren ekibe bir yeni ismin daha dahil olduğu öğrenildi. Biran Damla Yılmaz, Eda Ece, Şevval Sam ve Berk Oktay'ın başrolünde yer aldığı diziye Ece İrtem'in dahil olduğu öğrenildi. tv100'de yer alan habere göre İrtem, Kumru'nun arkadaşı Meriç olarak dizideki yerini alacak. İşte detaylar...

Yasak Elma'ya Bomba Transfer

Yasak Elma'ya Bomba Transfer

Yayınlanan 129. bölüm fragmanında da görüldüğü gibi Yasak Elma'da olaylar kızışmaya devam ediyor. Doğan ile evlenen Yıldız, Kumru ile evlenen Çağatay'a büyük bir sürpriz yaparak olay akışının değişmesine sebep oluyor. Ender'in bu duruma olan öfkesi ise Çağatay'la işbirliği yapmak istemesine sebep olurken yeni bölümde neler yaşanacağı merak ediliyor.

Ece İrtem Yasak Elma Kadrosunda!

Ece İrtem Yasak Elma Kadrosunda!

Dizide Kumru karakterine can veren oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın arkadaşı rolüyle ekibe dahil olacak Ece İrtem, Meriç karakterine hayat verecek. Güzel oyuncu Ece İrtem son olarak Mahkum dizisinde Ferda karakterini oynamıştı.

Ece İrtem Kimdir?

Ece İrtem Kimdir?

Ece İrtem 14 Haziran 1991 yılında Sivas'ta doğmuştur. Yaşar Üniversitesi Opera/ Şan Anasanat Dalı Bölümünden 2014 yılında 3.lükle mezun olmuştur. Okul hayatı boyunca İzmir Devlet Opera ve Balesi(İzdob) genel müdürü Aytül Büyüksaraç(soprano) ve Levent Gündüz(tenor), Paolo Susanni, Esra Mamaç, Anna Chubuchenko(mezzosoprano) gibi dünyaca tanınan değerli sanatçılarla çalışmıştır.

Ece İrtem ilkokul yıllarından itibaren lisanslı koşuculuk yapmıştır. İstanbul'a geldikten sonra 2014 -2015 yılları arası Sadri Alışık Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Kayhan Yıldızoğlu, Okday Korunan, Kadim Yaşar, Tolga Çiftçi'den eğitim almıştır. 

Ece İrtem ilk olarak 2014 yılında Kaçak Gelinler dizisinde oynamıştır. Ardından birçok kaliteli yapımda boy gösteren Ece İrtem son olarak Fox TV'de yayınlanan Mahkum dizisinde Ferda karakterini canlandırmıştır. Ece İrtem, 1.70 metre boyunda, 53 kg ve Oğlak burcudur.

Ece İrtem'in Rol Aldığı Yapımlar

Ece İrtem'in Rol Aldığı Yapımlar
  • Mahkum (Ferda, 2021-2022)

  • Zengo (Menkıbe, 2020)

  • Bay Yanlış (Gizem Sezer, 2020)

  • Yeni Gelin (Afet Bozok, 2017-2018

  • Payitaht Abdülhamid (Robina, 2018)

  • Kertenkele Yeniden Doğuş (Nurhayat, 2016)

  • Paramparça (2015)

  • Şeref Meselesi (2014)

  • O Hayat Benim (2014)

  • Kaçak Gelinler (2014)

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın