Görüş Bildir
Haberler
Yasak Elma 129. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yasak Elma 129. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

GNS
26.01.2022 - 21:14

FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Doğan'ın Ender'e, Yıldız'la evlendiğini söylemesi şaşkına çevirir. Çağatay ve Kumru arasındaki Yıldız krizi büyürken, Yıldız'ın Ender'le olan konuşması fragmanda dikkat çeken noktalardan biridir. Ender; Doğan ve Yıldız'a karşı olan öfkesine destekçi ararken Çağatay'a ortaklık teklifi eder. Peki Çağatay bunu kabul edecek mi? İşte Yasak Elma 129. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Şevval Sam ve Eda Ece gibi başarılı oyuncuların olduğu Yasak Elma dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. MED Yapım imzalı dizinin heyecan dolu sahneleri izleyicileri adeta ekranlara kilitliyor. İşte Yasak Elma yeni bölüm fragmanı...

Yasak Elma 129. Bölüm Fragmanı

Yasak Elma Son Bölümde Neler Oldu?

Yasak Elma Son Bölümde Neler Oldu?

Yıldız ve Çağatay boşandıktan sonra Çağatay Kumru'ya mesaj atar. Kumru boşandıklarını duyunca havaalanında Ömer'i bırakır ve geri döner. Yıldız karşısında Kumru'yu görünce ona oyun oynadıklarını anlar.

Çağatay ve Kumru yeni ev tutarlar. Durumu öğrenen Doğan kızını affetmez. Çağatay intikamını devam ettirebilmek için Kumru'yu evliliğe ve çocuğa ikna etmeye çalışır.

Sami Önder ise Ender'in kendini araştırdığını öğrenir ve yanına getirtir. Onun için çalışmasını istediğini söyler ancak Ender bunu kabul etmez. Feyza ve Ender'i birbirine düşürmesini ister Sami Önder Arzu'dan.

Arzu, Feyza'nın kapısına kapıcıları yığar ve Atlas'ın babasının Çağatay olduğunu bildiklerini söylerler. Arada Ender'in lafı geçince Feyza Ender'in yaptırdığını düşünür ve evine gider.

Doğan ise Yıldız'a yakınlık duymaya başlamıştır. Onun tekrar şirkete dönmesini istediğini söyler. Yıldız şirkette Çağatay ile karşılaşır ama haklı iken haksız duruma düşer. Çağatay kendinin haklı olduğunu ve pişman olmadığını söyler.

Ömer, Çağatay ile Kumru'nun evini basar. İkisine silah uzatır. Arzu ise bir adamla Ender'in evinde Ender ve Feyza'yı basar ve adam onlara silah doğrultur. Arzu, onlara Sami Önder'in selamını söyler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
2
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın