Görüş Bildir

Yaşadığımız felaketlerin ardından 40 binin üzerinde vatandaşımızı kaybettik. Depremde hayatta kalanlar için ise büyük bir yaşam mücadelesi başladı. Kalacak yer, ısınma, tuvalet, banyo, kıyafet, yiyecek gibi birçok problemle karşı karşıya kaldılar. Depremin ikinci haftasını da geride bıraktığımız şu günlerde hala depremzedelerin tüm ihtiyaçları karşılanmış değil. Bunu deprem bölgelerinden gelen isyan görüntüleriyle görebiliyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Depremin ardından felaket bölgesinde yaşamına devam etmeye çalışan depremzedelerin yaşanılan aksaklıklara isyan ettikleri videoları görüyoruz.

Depremin ardından felaket bölgesinde yaşamına devam etmeye çalışan depremzedelerin yaşanılan aksaklıklara isyan ettikleri videoları görüyoruz.

İsyan eden vatandaşların her binin ağzından 'isterlerse beni tutuklasınlar', 'isterlerse beni idam etsinler' gibi benzer cümleler duyuyoruz.

Yine kaldıkları çadırda yaşadıkları sorunları anlatan bu amca da 'isterlerse beni idam etsinler' diyerek isyanını dile getirdi;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
160
71
19
12
10
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KumdanKum

Insanlara en çaresiz anlarında bile derdini anlatırsa cezasız kalmayacağını idam edileceğini düşündüren düzen utansın.

beybi shark

bir halk ölmekten bile korkmuyorsa, sonun yakın demektir malum kişi...

Muhammed Göktaş

İdam diyor. Kurşunun önüne dururum demiyor.

kyle-reese

İnnaılmaz depremin üstünden neredeyse 1 ay geçecek hala perişan insanımız hala donma tehlikesinde bebekler aileler var,içi komple boşaltılmış devletin her ku... Devamını Gör