VNL Erkekler Polonya-Arjantin Maçında Rekor Kırıldı: İlk Set 48-50 Bitti
Voleybol Milletler Ligi (VNL) Erkekler'de Polonya ile Arjantin arasında oynanan mücadele, tarihe geçen bir ilk sete sahne oldu. Büyük çekişmeye sahne olan açılış setini Arjantin 50-48 kazanırken, bu skor VNL tarihinde oynanan en unutulmaz setlerden biri olarak kayıtlara geçti.
Tek sette 98 sayı izlettiler.
Voleybol Milletler Ligi'nde Polonya ile Arjantin arasında oynanan karşılaşma, ilk setiyle tarihe geçti. Büyük heyecana sahne olan mücadelede iki takım toplam 98 sayı oynarken, Arjantin 50-48'lik skorla seti kazanarak VNL tarihinin en uzun ve en çekişmeli açılış setlerinden birine imza attı.
Rekor bizdeydi!
Arjantin ile Polonya arasında oynanan 50-48'lik ilk set, Voleybol Milletler Ligi (VNL) tarihindeki önceki rekoru da geride bıraktı. Daha önce en uzun VNL seti, 2024 yılında Türkiye ile Almanya arasında oynanan karşılaşmanın ikinci setinde yaşanmış, Türkiye'nin 44-42 kazandığı bölüm organizasyon tarihinin en uzun seti olarak kayıtlara geçmişti. 50-48'lik sonuçla bu rekor da tarihe karışmış oldu.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!






Yorum Yazın