Görüş Bildir
Haberler
Uzun İlişkiden Çıkanlar Toplanıyoruz! Kendinizi Toparlamanın ve Hayatınıza Yeniden Devam Etmenin 6 Yolu

Uzun İlişkiden Çıkanlar Toplanıyoruz! Kendinizi Toparlamanın ve Hayatınıza Yeniden Devam Etmenin 6 Yolu

Aybk Y.
21.05.2022 - 07:45

Ayrılık acısı kolay olmayan bir acıdır hele bir de çok seviyorsanız. Aşktan yana şansınız yoksa ağlıyorsanız ve derdiniz çoksa endişe etmeyin, hazırladığımız bu içerikte ayrılık acısıyla başa çıkmak için harika olan 6 adımı derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Güçlü olduğunuzun farkına varın.

1. Güçlü olduğunuzun farkına varın.

Kendi kendinize bir bütünsünüz. Güçlü, zeki ve değerlisiniz. Kendi kendinize yetiyorsunuz ve değerinizi onaylayacak ve size mutluluk getirecek başka kimseye ihtiyacınız yok. Başka kişiler hayatınıza girmeden önce harika şeyler yapıyordunuz ve işler tekrar harika olacak. Düşündüğünüzden daha güçlüsünüz ve daha iyisini yapabilirsiniz. Evet, şu anda işler kasvetli olabilir ama güneş her sabah doğuyor. Ayrıca dünyadaki hiçbir insanın yeri doldurulamaz değil.

2. Yüzleşin, yas tutun ve devam edin.

2. Yüzleşin, yas tutun ve devam edin.

Her şey harika olabilirdi ama artık bitti. Yaptıklarınızı ve farklı neler yapabileceğinizi düşünmeyi bırakın. Partnerinizin hayatına devam etmesinin nedenlerini sorgulamayın ve partnerinizi yeniden hayatınıza almaya çalışmayın çünkü işler asla eskisi gibi olmayacak eğer sizi bir kez terk ettiyse, tekrar terk eder. Oyalanmak için bir sebep yok. Üzülmenize izin verin ama yolunuza da devam edin. Üzüntü, hayal kırıklığı ve eziyet duygularınızı kabul edin ... Duygularınızı haykırın ve onları geride bırakın. Kalbinizi güvendiğiniz birine bırakın ve bu konun üstesinden gelene kadar asla gündeme getirmeyeceğinize dair kendinize söz verin. Sözünüze sadık kalın.

3. Zihninizi ve bedeninizi meşgul edin ki kalbiniz iyileşsin.

3. Zihninizi ve bedeninizi meşgul edin ki kalbiniz iyileşsin.

Şimdi kariyerinize odaklanmak, uzun zamandır istediğiniz kursa başlamak, yeni bir hobi edinmek, bazı eski arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak ve daha fazla egzersiz yapmak için mükemmel bir zaman. Sizi meşgul ettiği ve size yardımcı olduğu sürece ne yapmayı seçtiğiniz gerçekten önemli değil.

Her sonun yeni bir başlangıç olduğuna dair bir söz verin. Sizin zamanınız yeni başladı, bu yüzden elinizden gelenin en iyisini yapın!

4. Çevrenizi mutlu insanlarla kuşatın.

4. Çevrenizi mutlu insanlarla kuşatın.

Gülümsemelerin bulaşıcı olduğunu biliyor musunuz? Evet, öyleler! Neşeli arkadaşlarınızla dışarı çıkın, komedi filmi izleyin, çizgi roman okuyun, komik web sitelerine abone olun veya komedi şovlarına gidin. Bir sürü seçeneğiniz var. Pozitif olun ve gülün.

5. Bekar olmanızı kutlayın.

5. Bekar olmanızı kutlayın.

Bekar olmanın avantajları var, evet şu anda onları görmek sizin için zor ve bu yüzden hayatın olumlu yönlerini görmek  için bir etkinlik yapmanız gerekiyor. Arkadaşlarınızla bir parti düzenleyin. Çekinmeyin. İlk başta kutlama yapıyor gibi hissetmeniz zor olabilir, arkadaşlarınızdan biraz destek alarak, yeniden olağanüstü hissedeceksiniz. Her an parti havasında kalın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatın tadını yeniden çıkartın.

6. Hayatın tadını yeniden çıkartın.

Her sabah kahvenizi veya çayınızı içerken, o günü dört gözle beklediğiniz bir etkinliği düşünün. Aklınıza bir şey gelmiyorsa yeni planlar yapın. Büyük bir şey olmak zorunda değil, sadece bir arkadaşınızla buluşmak, kitap okumak veya bir yere gitmek gibi sizi gülümsetecek şeyler olabilir. Ayrıca,  günlük küçük şeylerin size gerçek neşeyi getireceğini de unutmayın.

Bu içerik hoşunuza gittiyse işte benzer içerikler:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tırtıl Savar

Zamanı doldurun.iş olur,yanında güvende hissettiginiz ve sizi geriyen goturmeyen pozitif insanlar olur,spor olur. ..asla boş kalmamak en önemlisi. Yoksa o ya... Devamını Gör