Görüş Bildir
Haberler
Twilight'tan İbaret Değil: Kristen Stewart'ın Hayranlık Veren Kariyeri

Twilight'tan İbaret Değil: Kristen Stewart'ın Hayranlık Veren Kariyeri

03.10.2021 - 07:45

Kristen Stewart, Alacakaranlık serisini bayıla bayıla izleyenlerin göz bebeği. 2009 yılında Alacakaranlık filminin vizyona girdiği günlerden beri hayranlarının aklını başından alıyor! İddialı çıkışını bu seri ile yapsa da kendisini birçok kaliteli yapımda gördük. Birtakım çevreler özel hayatını kullanarak onu karalamaya çalışsa da Kristen Stewart hala sevilen ve parmakla gösterilen bir oyuncu. Kendisini tanımaktan ve kariyer yolculuğunu izlemekten oldukça memnunuz! Gelin, bu yetenekli oyuncunun rol aldığı filmleri birlikte inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. The Flintstones in Viva Rock Vegas / Çakmaktaşlar Taş Vegas'ta (2000) - IMDb: 3.7

15. The Flintstones in Viva Rock Vegas / Çakmaktaşlar Taş Vegas'ta (2000) - IMDb: 3.7

Çocukluğumuzun efsane çizgi filmi Taş Devri'nin sinema versiyonunu izlemiş miydiniz? Fred Çakmaktaş ve Barney Moloztaş, Bronto Crane Akademisi’nden mezun olduktan sonra Taşyatağı’ndaki işlerin başına geçiyor. İkisi de hayatını yoluna koyuyor ve en mutlu dönemlerini yaşamaya başlıyor. Fred ve Barney cephesinde her şey güllük gülistanlık iken güzeller güzeli Wilma ise ailesinden baskı gördüğü için evi terk ediyor ve Las Vegas’a kaçıyor. Güzel Wilma’nın yolu, Fred ve Barney ile kesişiyor. Minik oyuncu Kristen Stewart ise bu filmde yüzük fırlatan kız rolüne hayat veriyor.

14. Equals / Aşk Uğruna (2015) - IMDb: 6.1

14. Equals / Aşk Uğruna (2015) - IMDb: 6.1

Hayatın tadı tuzu olan duygulardan mahrum kalsak hayatımız nasıl değişirdi? Bu sorunun cevabını veren Equals filmi, ''İnsanlığı kurtaracak tek şey duygusuzluk'' düşüncesini merkeze alarak ilerliyor. Stewart, hiçbir duygu hissetmemesi gereken ama bir hastalık sonucunda hissetme yeteneğine kavuşan ve aşka düşen bir karakteri canlandırıyor. Böylesine zorlayıcı ve zıtlıkların bulunduğu bir karakterde bile Stewart'ın oyunculuğu gerçekten şapka çıkartıyor.

13. Jumper (2008) – IMDb: 6.1

13. Jumper (2008) – IMDb: 6.1

Işınlanma yeteneğine sahip olsaydınız bu yeteneğin düşmanlarıyla nasıl savaşırdınız? Işınlanma yeteneğine sahip bir genç hiç beklemediği bir anda kendisini ışınlanabilenler ve onları ortadan kaldırmaya yemin edenlerin mücadelesinin ortasında buluyor. Belli ki ortada bir kıskançlık var! Peki bu savaşın kazananı kim olacak?

12. On the Road / Yolda (2012) - IMDb: 6.1

12. On the Road / Yolda (2012) - IMDb: 6.1

On the Road, Beat kuşağı dendiğinde akla gelen isimlerden biri olan Jack Kerouac'in 1947'deki yolculuğunu işlediği aynı isimli romanın beyaz perde versiyonu. Bu yol süresince yaşanan depresif hallerin ve merak anlarının yol açtığı ilginç cinsellik ve uyuşturucu deneyimlerine yer veren bu filmin en büyük rengi Kristen Stewart!

11. Personal Shopper / Hayalet Hikayesi (2016) - IMDb: 6.1

11. Personal Shopper / Hayalet Hikayesi (2016) - IMDb: 6.1

Kristen Stewart'ı uyuşturucu müptelası ya da berduş görünümlü karakterlerden farklı bir karakterde izlemek ister miydiniz? Personal Shopper, her günü birbirinin aynısı olan bir hayata sahip birinin gün geçtikçe tuhaflaşmaya başlayan yaşamını ele alıyor. Kristen Stewart'ın oynadığı Maureen hikayeye sakin başlıyor fakat ilerleyen dakikalarda gerilimle dans ediyor! Yeteneği sayesinde bu rolün de hakkını veren Stewart'ı izlemeye doyamayacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. American Ultra (2015) – IMDb: 6.1

10. American Ultra (2015) – IMDb: 6.1

Mike, kız arkadaşı Phoebe ile küçük bir kasabada yaşayan ve hayata bakışı son derece umutsuz olan bir karakter olarak arzıendam ediyor. Ama Mike'ın tehlikeli bir ajan olduğu ortaya çıkıyor! Bu şok edici gerçeğin ardından devlet görevlileri Mike’ı durdurmak için harekete geçiyor. Mike ve Phoebe’nin kendilerini bekleyen tehlikeyi atlatmak için Mike’ın yeteneklerini kullanması gerekiyor. Bu amansız ikili peşlerindeki görevlilerden kurtulmayı başarabilecek mi?

9. Snow White and the Huntsman / Pamuk Prenses ve Avcı (2012) – IMDb: 6.1

9. Snow White and the Huntsman / Pamuk Prenses ve Avcı (2012) – IMDb: 6.1

Pamuk Prenses masalının farklı bir versiyonunu Kristen Stewart ile izlemek ister misiniz? Zeki ve güzel Pamuk Prenses’in halkını korumak için verdiği savaşta karşısına kötü kalpli kraliçe çıkıyor. Bu kötü kalpli kraliçe, sonsuz güce kavuşmak uğruna Pamuk Prenses’i yetenekli bir avcıya öldürtmek istiyor. Pamuk Prenses ve Avcı filmini izlerken kraliçeye sinir olmamak gerçekten elde değil, tıpkı masaldaki gibi!

8. Billy Lynn’s Long Halftime Walk / Billy Lynn'in Uzun Yürüyüşü (2016) – IMDb: 6.2

8. Billy Lynn’s Long Halftime Walk / Billy Lynn'in Uzun Yürüyüşü (2016) – IMDb: 6.2

“Bravo” adındaki bir askeri timdeki askerler Al-Ansakar’da yaşanan kanlı muharebeden sağ çıkmayı başarıyor. Bu muazzam olayı bir muhabirin haber yapmasından sonra bu sekiz asker kahraman ilan ediliyor ve hayatları adeta 180 derece değişiyor. Bu kahramanlık hikayesini izlerken hüngür hüngür ağlayabilirsiniz, bizden söylemesi!

7. Certain Women (2016) - IMDb. 6.4

7. Certain Women (2016) - IMDb. 6.4

Certain Women, aykırı bir ortamda ayakta kalmaya çalışan dört kadının karakterini, mücadelesini ve kesişen yollarını bir nakış gibi işliyor. Banliyölerde yaşama devam eden bu kadınların hayata karşı verdikleri mücadeleden fazlasıyla etkilenebilirsiniz. O zaman ne diyoruz: Go Girl!

6. Café Society (2016) - IMDb: 6.6

6. Café Society (2016) - IMDb: 6.6

Hayatları son derece renkli bir ailenin en küçük oğlu olan Bobby, buna rağmen hayattan sıkılmış ve hayatına yenilikler katmaya çalışan bir genç. Dayısı sayesinde Hollywood'a adım atan bu genç adam, sinemanın büyülü dünyasının aslında göründüğünden çok daha farklı olduğunu fark ediyor. Hollywood'da geçirdiği günlerden sonra sıkıntılı anlarından kurtulmak isteyen Bobby, New York'a dönüyor ama geçmişi onu bırakmıyor. Bobby geçmişin izlerinden nasıl kurtulacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Clouds of Sils Maria / Ve Perde (2014) - IMDb: 6.7

5. Clouds of Sils Maria / Ve Perde (2014) - IMDb: 6.7

Genç bir lezbiyen ile yaşça büyük partnerinin ilişkisini izlemek ister miydiniz? Kariyerinin zirvesine tırmanan Maria yıllar önce oynadığı filmin yeniden çevriminde olgunlaşmış bir karakteri oynaması için teklif alıyor. Yıllar önce ünlü olmasına olanak sağlayan rolün bugünün genç bir yıldızına geçtiğini görüyor. Onda kendi gençliğini arıyor ve kıskanmaktan kendini alıkoyamıyor. Yaşadığı bu olumsuz duygularla baş etmek için de yardımcısından destek alıyor. Filmi izlerken ''Zaten başarılı olmuşsun Maria ne bu kıskançlık?'' diyeceğinize adımız kadar eminiz! Maria sinir uçlarımızı zorlasa da sakin kalmalıyız.

4. Panic Room / Panik Odası (2002) - IMDb: 6.8

4. Panic Room / Panik Odası (2002) - IMDb: 6.8

Meg Altman, kocası kendisini aldatınca ondan boşanıyor ve Kızı Sarah ile hayatına devam ediyor. Nafakayla çok eski bir ev alan ve kızıyla buraya yerleşen Meg, olağanüstü güvenlik sistemleriyle donatılan bir oda fark ediyor. Odadaki kamera sistemi sayesinde evin her yeri izlenebildiği için burayı bir sığınağa çeviriyor. Ama bir önceki ev sahibinin bu odaya 22 milyon dolar saklaması ise bu odanın bir diğer özelliği! Bu yüzden anne ve kızın eve taşındığı gece Burnham, Raoul ve Junior panik odasına girmeye çalışıyor. Bu üç kafadar amaçlarında başarılı olup 22 milyar dolara el koyabilecek mi?

3. Camp X-Ray / Işın Kampı (2014) -IMDb: 6.9

3. Camp X-Ray / Işın Kampı (2014) -IMDb: 6.9

Yaşadığı rahat hayat ona dar gelmeye başlayınca Cole farklı bir şeyler yapmak için orduya yazılıyor. Ordudaki deneyimi, Irak’a gitmek isterken hapishaneye görevlendirilmesi ile bambaşka bir yöne doğru çekiliyor. Hapishanede Cole’a mahkumları izleme görevi veriliyor ancak mahkumlar ile iletişimi yasaklanıyor. Görevi sırasında mahkumlar ile geçen zamanlarda, mahkumların da birer insan olduğunu fark edip onlar ile bağ kurmaya başlıyor. Filmde Kristen Stewart ve Payman Maadi gibi ünlü isimler rol alıyor.

2. Welcome to the Rileys / Yeni Başlangıçlar (2010) - IMDb: 7.0

2. Welcome to the Rileys / Yeni Başlangıçlar (2010) - IMDb: 7.0

Kristen Stewart'ın oynadığı Allison, geçinebilmek için dans eden 16 yaşında bir genç kız olarak karşımıza çıkıyor. Hayatın zorluklarıyla başa çıkmaya çalışırken kızını kaybetmesinin travmasını hala atlatamamış olan Riley ile tanışıyor. Hayatın sillesini yemiş bu iki işi yaşama tutunabilmek için birbirlerine destek oluyor. Welcome to the Rileys, ülkemizde gereken ilgiyi görmese de izlenmesi tavsiye edilen yapımlar arasında kolaylıkla kendine yer buluyor.

1. Still Alice / Unutma Beni (2014) - IMDb: 7.5

1. Still Alice / Unutma Beni (2014) - IMDb: 7.5

Erken Alzheimer teşhisi konulan Alice, ünlü bir dil bilimi profesörü olarak hikayedeki yerini alıyor. Yeni bir şeyler öğrenmeyi seven ve işinde de her zaman bir şeyler öğrenen Alice, hastalığı kabullenmese de zaman yarattığı etkileri hissetmeye başlıyor. Hastalık ile birlikte yaşamayı öğrenmek zorunda kalan Alice’i artık bambaşka bir yaşam bekliyor. Bu durumda hayatını idame ettirmeyi başarabilecek mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
12
7
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hermione Granger

ana/babası ünlü olan, doğduğu günden beri Hollywood camiası içinde olan insanları başarı hikayesi olarak bize sunmazsanız çok seviniriz Admin !

Nebiha Tunç

kristen sen mükemmelsin 😍 efsanevi güzelliğin ve her role girebilmeni sağlayan adaptasyonunla harika bir oyuncusun. böyle devam et güzel kadın 💯