Görüş Bildir
Haberler
Türkiye’de Her Yerinden Biri Birbirinden Farklı ve Özel Airbnb Evleri

Türkiye’de Her Yerinden Biri Birbirinden Farklı ve Özel Airbnb Evleri

Yeter Şirin
28.10.2023 - 07:16

Airbnb dünyada olduğu kadar artık ülkemizde de oldukça popüler bir uygulama haline geldi. Biz de sizin sizin Türkiye’de bulunan en güzel Airbnb evlerini seçtik. Şehir hayatından uzaklaşmak, yapamadığınız yaz gibi ama kış tatili gibi de görünen gecikmeli tatilini yapmak ya da hafta sonlarını değerlendirmek isteyenler için alternatif olabilecek Airbnb evlerini gelin birlikte inceleyelim. Eğer sizinde beğendiğiniz ve bu listede mutlaka yer almalı dediğiniz bir ev varsa yorumları bekliyoruz.

Kaynak: https://www.airbnb.com.tr
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kral kulesi

1. Kral kulesi

İlk sırada yer alan bu evi genellikle balayı için çiftler tercih ediyor. Bu ismi almasının sebebi de evin konumu. Tabii ev Rize’de olunca manzaraya doyum olmuyor. Ev hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

2. Nehir manzaralı kulübe

2. Nehir manzaralı kulübe

Sıradaki ev nehir manzaralı ve köprüyü geçerek bu güzelim eve ulaşıyorsunuz. Su sesiyle uyumanın ve uyanmanın tadını bu romantik evde deneyimleyebilirsiniz. Ev hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

3. Masalsı bir ev

3. Masalsı bir ev

Masal kitaplarında anlatılan evler vardır, küçük bir kulübe ama içinde renk renk desen desen eşyalar bulunur. Evet o ev Denizli’de var desem size? Yanlış okumadınız sevgili okur. Bu evi merak ediyor ve mutlaka burada konaklamalıyım diyorsanız daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

4. Herkesten uzakta…

4. Herkesten uzakta…

Muğla Ortanca’da gözlerden uzak sakin, kendine özel havuzu ve merkezden uzakta olan bir evde kalmak istiyorum diyorsanız doğru yazıdasınız. Biraz Salda gölünü anımsatan havuzuyla ve 4 kişilik kapasitesiyle bu ev gecelik fiyatına rağmen belki aklınızı çelebilir. Ev hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

5. Panaromik manzaralı bir ev

5. Panaromik manzaralı bir ev

Tekirdağ şarkköy’de bulunan ve manzarasını hayran hayran izleyeceğiniz bir ev bulunuyor. Sanki denizin üstündeymiş gibi hissedeceğiniz bu ev dağ ve deniz manzarasının bence en iyi hissedeceğiniz evi. Ev hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kişisel bir plaj

6. Kişisel bir plaj

Yatağınızdan kalktığınızda birkaç adım sonra konaklama boyunca size ait bir plaj ve tertemiz bir deniz… Hayali oldukça güzel bu ev aslında Balıkesir Erdek’te bulunuyor. Müstakil ve her şeyin düşünüldüğü bu ev zeytin ağaçlarının içerisinde. Ev hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

7. Issız bir bungalov

7. Issız bir bungalov

Rize’de yemyeşil doğanın içinde, yükseliği ile harika bir manzaraya sahip bu bungalov ev nefesinizi kesecek. Yeşilin her tonunu görebileceğiniz bu ev de konforunuz için her şey düşünülmüş. Bungalov hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

8. Beyazlar içinde bir villa

8. Beyazlar içinde bir villa

Tamamen tek renk olan bu ev oldukça konforlu ve rahat. Bodrum’da Bitez köyünde bulunan villa sessiz ev sakin bir tatil için size özel yaptırılmış gibi. Ev hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

9. Kalkan manzaralı taş ev

9. Kalkan manzaralı taş ev

Sıradaki evimiz Kalkan’da bulunuyor. Taş ve sedir ağacından yapılma bu ev hem yapı olarak hem de bulunduğu lokasyon bakımından ‘vay be’ dedirtecek kadar güzel. En güzel gün doğumlarını göreceğiniz bu ev hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

10. Lüks bir villa

10. Lüks bir villa

Muğla Fethiye’de bulunan bu oldukça lüks ve konforlu villa ‘keşke böyle bir evim olsa’ diyeceğimiz türde. Her şeyin ama her şeyin ultra lüks, villanın eksiğinin olmaması ve gayet merkezi olması evin artılarından sadece birkaçı… Villa hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın