Görüş Bildir
Haberler
Temmuz Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

etiket Temmuz Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

Haziran ayında iyi vakit geçirmişsinizdir diye umuyorum. Zira gökyüzünde Mars Plüton karşıtlığı güçlenirken, sert bir Oğlak dolunayı geliyor. Bakalım bunların anlamı neymiş...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yükseleninizi de seçin mutlaka!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sabrın sonu selamet, Koç...

Ay çok sert bir etki ile başlıyor sevgili Koç. Sana öncelikli uyarım, bu ayın özellikle ilk haftası içerisinde (en azından dolunay'ı atlatana kadar) aile büyükleriyle ya da patron/öğretmen gibi figürlerle çatışmaktan kesinlikle imtina etmen yolunda olacak. Ayrıca evin ile alakalı sıkıntılar varsa; aile üyeleri arasında geçimsizlik, sıkıntılı bir ev arkadaşı, arıza çıkaran bir ev sahibi vesaire gibi, tek çözüm yine sabır sabır sabır... Sabretmeni ve çatışmalardan kaçınmanı öneriyorum çünkü ufak görünen tartışmalar bu ayın ilk haftası içerisinde haddinden fazla büyümeye ve ayın diğer güzelliklerini gözden kaçırmana sebep olabilir. 

Bir diğer 'alttan alma' sebebi ise, bu gergin etkilerin aslında fazlasıyla dönüştürücü, kişisel gelişime açık potansiyelde olması. Patronunla, öğretmeninle, babanla yahut herhangi bir otorite figürüyle olan anlaşmazlık durumunda gözükara bir şekilde kendini haklı görüp çatışmaya girmek yerine; onların bakış açısından görmeye çalışmak, ham bir güçle değil fakat ince düşünerek ve doğru hamleler yaparak manipüle etmeyi başarmak hem bu dönemi kolay atlatmanı sağlar, hem de ilerisi için güzel teknikler öğrenmene, dersler çıkarmana sebep olur. Sen Ateş grubunun en yoğun fakat aynı zamanda en acemi çocuğusun, bunu unutma; savaşacaksın, fakat bunu bir Aslan gibi asaletinden ödün vermeden ve bir Yay gibi bilgece yapmayı öğrenmelisin. Kısaca: Bu ay seni zorlayacaklar, sen de oturup sakince karşılayacaksın. Sonra bunlar geçecek.

Zorlu etkileri olan ilk haftayı atlatmanda güzel gönül ilişkileri sana yardımcı olabilir. Sevgilin varsa iyi vakitler geçirebilir, yoksa da 'kanki' gibi gördüğün partnerlerden destek alabilirsin. 

İlk haftayı burnumuzdan nefes alıp ağzımızdan vererek ve bol bol sabır çekerek geçirdikten sonra zaten bir Oğlak dolunayı geliyor ve kafanı bir süredir rahatsız eden konuları -geleceğine çizeceğin yolu, toplum karşısında duruşunu, sahip olmak istediğin ünvanı- kısacası seni güç sahibi yapan, 'sen' yapan kariyere dair meseleleri netleştiriyor. Bu ikinci hafta içerisinde bazı bitişlerin olabileceğine işaret; her bitiş bir başlangıçtır, bunu unutma. İş yerinde olabilecek bitişler, seni çok daha güzel yerlere yönlendirebilir. Bu süreçte yaşanacak olan bir bitiş, sert öğretmen Satürn'ün senin bir sınavı geçtiğine dair kanaatidir. Sınavın daha sertine, seviye atlamışına hazırlan. Tıpkı bir bilgisayar oyununda seviye atladıkça işlerin zorlaşması fakat senin yeteneklerinin artması, zırhının güçlenmesi gibi düşün bunu ve karamsarlığa kapılma... Sevin!

Neyse, gelelim daha dünyevi, hafif ve neşeli meselelere! Kısa yolculuklara 2. haftadan itibaren çıkmak isteyebilir, bu yolda minik flörtler de yaşayabilirsin :) Tatil aşkları için uygun zaman yani! 

İş yerinde de iş arkadaşlarından destek görebilir, sosyalliğin ay sonuna doğru fazlasıyla artabilir. 

Hayallerinden vazgeçme, her şey güzel olacak!

Cehennem başkalarıdır, Boğa...

Sevgili Boğa, insan ilişkilerinin fazlasıyla gerileceği bir sürece giriyorsun. Plüton ve Mars karşıt açısı 7 temmuz'a kadar sana iş arkadaşları, kardeşler -yahut kardeş gibi yakın arkadaşlar, kuzenler, konusunda zorluklar yaşatabilir. Aynı şekilde eğer bir öğrenciysen -yahut akıl hocası gibi gördüğün, yurtdışı bağlantılı patron vesaire de olabilir- yine anlaşmazlıklar yaşanmaya müsait etkiler var. Zaten şu zodyak çemberinde sabrı senden daha iyi bilen olmayacağı için, bu durumun altından başarıyla kalkacağını düşünüyorum. FAKAT, sabır her daim olayların karşısında tepkisiz kalmak değildir, biliyorsun. Değişime açık olmak önemli. En azından evrenin vermeye çalıştığı mesaj bu: Yeni bir bakış açısı çatışmalar üzerinden kazanılabilir. Yani gerginlikten, tartışmadan kaçmak adına kulakları tıkayıp 'duymuyorum, duymuyorum, bana ne' kafasına girmek bazı şeyleri sadece erteler... Bence sabırlı kalmaya devam et fakat sana yöneltilen sözlerin, duyguların, fikirlerin sana ulaşmasına izin ver... Sen bilirsin tabi! Naçizane tavsiyem bu yönde... 

Ayrıca bu ayın ilk haftasında uzak yolculuklara çıkmamanı tavsiye ederim. Yurt içi değil fakat yurt dışı yolculuklarında aksilikler yaşanabilir; çıkman durumunda dikkatli ol derim. Eşyalarına yolculuk sırasında sahip çık, kimlerle yolculuk ettiğine dikkat et vesaire vesaire... -Çeşitli anne tembihlemeleri- :)

İlk haftayı böylece atlattıktan sonra geliyoruz Oğlak dolunayına... Sevgili Boğa, hayat bitmeyen bir okuldur, maalesef ki. O yüzden bu dolunay etkilerine yapacağım yorumlar sadece öğrenim hayatı devam eden öğrenci Boğa'ları kapsamıyor olacak: Bu Oğlak dolunayında, eğer herhangi bir yüksek öğrenim planın varsa, yüksek lisans, Erasmus yahut herhangi bir dil kursu da olur, beklenmedik gelişmeler ortaya çıkabilir. Engellerin, sadece birer sınav olduğunu bilmeli ve istediğin şeyler konusunda mücadele ve emek vermeye hazır olmalısın. Sakın aksiliklerin 'vazgeçmen yönünde birer işaret' falan olduklarını düşünme. Bu dolunay, bir Oğlak dolunayı ve güçlü, çalışkan olanı seçmeye çalışıyor. Haydi bakalım.

Gelelim diğer meselelere... Venüs senin burcundaki yolculuğunu bitiriyor, bu yüzden eğer saç baş kestirmek gibi Venüsyen konularla ilgili bir planın varsa birkaç gün içerisinde aradan çıkarmanı tavsiye ederim :) Sonraki günlerde, Temmuz ayının sonuna kadar güzel kazançlar elde etmene destek verecek güzel Venüs. Hele el işleri yapan sanatçı, tasarımcı, aşçı vesaire falansan, güzel günler seni bekliyor. 

Ay sonuna doğru ise evinle alakalı sıkıntılar varsa çözülebilir, güzel misafirler ağırlayabilirsin. Güzel bir süreç olacak. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsan yine fazlasıyla verimli bir hafta seni ayın sonunda bekliyor. Eve harcamalar yapmak isteyebilirsin; yine de aşırıya kaçmamakta fayda var. 

Genel olarak ay tavsiyesi: Çekirdek ailenden olmayan insan ilişkileri seni çok gerebilir. Eğitimine, ailene ve hayallerine odaklan. Bırak başkaları birbirini yesin!

Gerçeklerden kaçamazsın, İkizler!

Sevgili İkizlerciğim, 

Bu ay senin için kişisel anlamda da, finansal anlamda da gergin başlıyor. Fakat iyi haber; ilk haftadan sonra yaşayacağın dolunay etkisi her ne kadar gergin olsa da uzun vadede gelecek planlarını ve finansal kaynaklarını sabitlemeyi garantileyecek. İlk hafta boyunca banka kredileri, burslar, nafaka, miras gibi dışarıdan gelen paralar konusunda dikkatli davranmak ve fazla borç yapmamaya özen göstermek lazım. Aynı zamanda paran konusunda biraz gurur yapman ve kaynaklarını değiştirmek istemen söz konusu olabilir. Her ne olursa olsun, ilk hafta aşırılıklardan kaçmaya özen gösteriyoruz. Ona göre.

Gelelim bu ilk haftayı domine edecek olan Plüto Mars karşıtlığının sana kişisel boyuttaki etkisine... Bir yıldan fazladır ilişkiler konusunda test edilen bir burç olarak, sevgili İkizlerciğim, bu ilk hafta güven konusunda test edildiğini hissedebilirsin. Sezgilerini, ve karşındaki insana olan güvenini biraz akışına bırakman gerekebilir. İyi ya da kötü her durumda, bu etkinin seni daha bilge bir hale getireceğini bilmeli ve tevekkül etmelisin.

Sağlık konusunda ikinci haftaya kadar özellikle kadın hastalıklarına dikkat etmeni tavsiye ederim. Doktora gitmek, genel anlamda tedavilere başlamak için de uygun vakitler 2. haftadan sonrası olacak...

Ay sonuna doğru sosyal çevrene yeni katılacak insanlar söz konusu olabilir. Herkes bereketiyle geliyor, İkizler. Kısa yolculuklara çıkabilir, güzel vakitler geçirebilirsin. Ay başı gergin olsa da ay sonu tatlış olacak. Bol şans!

Kaostan besleneceksin, Yengeç!

Sevgili Yengeç, ay senin için ilişkiler konusunda ağır bir gergin etki ile başlıyor. Özellikle yükselen Yengeç burcuysan, ilişkinde ego çatışmaları yaşayabilirsin. Kıskançlık, manipülasyon ve kontrol oyunları fazlasıyla hissedilebilir. Kaybetme korkusu ve gurur işin içine girince ise oldukça çileli bir döneme dönüşebilir. Oysa böyle olmak zorunda değil. Hani kartlar nasıl dağıtılırsa dağıtılsın, nasıl oynadığın sana bağlıdır derler ya, sen de bu gergin etkileri partnerini ruhani anlamda da daha iyi tanımak, yakınlaşmak, sırları paylaşımla öğrenmek gibi pozitif durumlar fırsatına çevirebilirsin. Anahtar kelime elbette ki iletişim iletişim iletişim... Zaten bu etki ilk haftadan sonra ilişkin konusunda 'farkındalık' şeklinde sonuçlanacak. Bu sınavı nasıl verdiğine bağlı olarak kendini ilişkinde level atlamış, sevdiceğini fazlasıyla iyi tanımış ve yakınlaşmış olarak da bulabilirsin; yıpratıcı bir savaştan çıkmış olarak da... Seçimlerimiz bize ait. Yaşasın özgür irade!

Aynı şekilde bu etkiler seni iş ortaklıkları konusunda da bulabilir. Devam eden legal bir konu, dava vesaire varsa yine ilk haftadan sonra sonuçlanması olası. 

Eğer sabit bir ilişkin yoksa, sadece flörtler konusunda bu tarz sert bir etki yok. 

Bu ay sana aşk konusunda pek de kısmetler getirmiyor işin açıkçası; olursa olur elbette ama! Evrenin sana şans yağdırdığı konular para üzerine olacak. Ay sonuna doğru gerçekleşecek olan yeniay sana yeni kazanç kapıları açabilir. Üretime dayalı, sanatsal işler yapıyorsan (ki buna kurabiye yapmak bile dahil), yeni yöntemler geliştirebilir, yeni satış alanları yahut kendini kanıtlama fırsatları bulabilirsin. Yeter ki ay başındaki gergin etkiyle kendini karamsarlığa gömmemiş ol!

Enerjin yüksek ve öfkeye evrilmeye çok müsait olacak lakin korkulara kulak kabartmak yerine, ilk haftadan sonra Venüs'ün sana vereceği etkiyle de meditasyon, terapi, dua gibi spiritüel konulara kendini verirsen fazlasıyla şifalandığını hissedebilirsin. 

Güzel, kazançlı bir ay seni bekliyor. Her işte bir hayır olduğunu sakın unutma!

Gerçek yüzlerini göreceksin, Aslan!

Sevgili Aslan,

İlk haftanın gerginliğinden sen de kaçamıyorsun! Şimdi derin bir nefes alalım ve bu haftayı didikleyelim: Sağlık konusunda sana gerginlikler yaşatması mümkün olan bir sürece giriyorsun; bu yüzden bedenini çok da yormamanı, yediklerine içtiklerine dikkat etmeni tavsiye ediyorum. Aldığın kimyasallara ise aman aman ekstra dikkat! Yanılgılara açık bir dönemdesin, bedensel farkındalığını yükseltmelisin. Bu ayın ilk haftasında biraz şımarık ol, ne de olsa Aslansın!

Aynı şekilde iş yerinde gerginlikler yaşaman çok olası, sorumlulukların üstüne çok fazla geldiğini düşünebilirsin. Özellikle iş arkadaşlarınla sorunlar yaşayabilirsin. Gizli düşmanların bu aralar fazla; ilk haftayı atlattıktan sonra herkesin gerçek yüzü görülecek. Bu yüzden ilk hafta boyunca iş yerinde de sakin bir tavır takınmanı tavsiye ederim. Bu gerginliklerin en büyük sebebinin de bu aralar toplum gözünde parlamaya fazlaca müsait oluşun; zira Venüs seni ışıldatmaya devam ediyor. Çekemiyorlar seni! Yok, bu sefer gerçekten kıskanılıyorsun ama!

Tutulmalarla dolu bir sürece girmeden önceki bu ay içerisinde de, son bir şans ile senin burcunda yeni ay yaşanıyor, sevgili Aslan. Bunun seni daha çok genel anlamda hayatınla yapmak istediklerin ve kariyer konusunda tetikleyeceğini düşünüyorum. Aynı şekilde günlük rutinlerini değiştirmek, kötü alışkanlıkları bırakmak ve 'bambaşka bir ben!' kafasına girmek için muazzam bir zaman. Son derece olumlu olan bu görünüm, sert başlayan ayı tatlı bitirmene sebep olacak.

Aşk konusundan da bahsedelim, değil mi?! :) 2. ve 3. haftalar özellikle İnternet üzerinden sevgili bulabilirsin; yazışmalar cümleler sana bu konuda destek sağlıyor bak! Artık Tinder mı indirirsin, ne yaparsın bilemiyorum ama bekarsan harekete geç bence. Başın bağlıysa da son derece sosyal zamanlar geliyor, iş yeri ve kariyer konuları seni darladıkça kendini yaz gecelerine vur! Mis gibi vakit. Bol şans!

Aşk mı o, Başak?! 😱

Sevgili Başak,

Bu ay göklerin iki agresifi Plüto ve Mars'ın, tıpkı iki inatçı keçi gibi karşı karşıya gelmesiyle başlıyor. Ayın ilk haftası boyunca devam edecek olan bu etki seni en çok kişisel boyutta etkileyecek. Ego sınavına girdiğini hissedebilir; ahlak ve gurur arasında kaldığını düşünebilirsin. Biraz daha açacak olursak; örneğin iş yerinde sırf senin yaptığın bir iş karşılığında takdiri tüm takımın alması, örneğin, seni tahmin ettiğinden daha fazla rahatsız edebilir, bir taraftan da daha paylaşımcı ve mütevazı olman gerektiğini düşünebilirsin. Bu tarz gel git duygular silsilesine hazır ol. Bu sadece bir örnek; bu olayı egon ve diğer insanlar taslağında herhangi bir olaya oturtabilirsin. İşin özü ise, öz değerini bizzat kendin tanımlaman, toplum onayına pek de ihtiyaç duymaman -yahut vicdan, ahlak, emek ve saygı standartlarını özgür iradenle belirlemen yönünde... Alengirli konular anlayacağın; bol bol düşünmeye ve daralmaya hazır ol. Ve asla unutma ki bu sadece 1 haftalık bir etki ve seni daha iyi bir insana dönüştürmeye, kişisel anlamda geliştirmeye dair güzel bir potansiyel taşıyor.

Aynı şekilde arkadaş grubunda da gerginlikler yaşayabilirsin. Aşk konularında bir takım beklenmedik gelişmeler -arkadaş ve sevgili arası kıskançlıklar, dedikodular söz konusu olabilir. Sakin kalacak ve ilk haftayı atlatacaksın. Kavga gürültüye lüzum yok. Yanlış anlaşılmalara açık bir dönem, kimseyi kırma boş yere.

İlk haftayı atlattıktan sonraki dolunay ise sana güzel fırsatlar getiriyor. Beklenmedik bir şekilde aşık olabilir, çocuk bekleyen biriysen güzel sürprizlerle karşılaşabilir, kişisel bir proje yahut sanat eseri üzerine harika ilhamlar bulabilirsin.

2. ve 3. hafta ise Venüs'ün (özellikle yükselen Başak isen) en tepende parlaması ile toplum önünde yeteneklerini sergilemen, çalışkanlığınla göz doldurman mümkün. Kariyer açısından şahane olan bu etkiyi bence dış dünya dramalarını bir kenara bırakıp, işine gücüne odaklanarak değerlendirmelisin. En önemlisi de; görünür olmaktan korkmamalısın. 

Sert başlayan ay tatlı bitecek, sevgili Başak. Ay sonunda tatlı bir yeniay tüm bilinçaltı yaralarını, geçmişin acılarını şifalandıracak nitelikte... Kötü alışkanlıkları bırakmak, terapi almak, meditasyon yapmak yahut her şeyi bir kenara bırakıp fosur fosur uyumak güzel fikir! :)

Bu ayı güzel atlat, bol şans!

Kendini öne koyma vakti, Terazi.

Sevgili Terazi,

Hem Venüs'ün güzel çocuğusun, hem de Jüpiter'i de kendine arkadaş bellemişsin, misler gibi ilerliyorsun. Lakin bu ay başındaki gerginlikten sen de nasibini alacaksın. Şu şekilde vuku bulacak gibi duruyor: Özel hayat ve kariyer çatışması! Kendinden taviz vermen, ailenle/evinle ilgilenmek adına kariyerinden yahut gelecek hayallerinden fedakarlık etmen ve benzeri etkiler altında olduğunu hissedebilirsin. Sert bir patron, talepkar bir baba, tatminsiz bir öğretmen... Sert bir otorite figürü karşısında da zorlanman söz konusu gibi duruyor. 1 hafta boyunca gökyüzünde seni zorlayacak bu etkiyi diplomasi, tatlı dil, sabır yoluyla yenmen en olası ve makbul olan... Ortayolculuk bazen şart!

Bu süreçte yani ayın ilk haftası yaşadığın evde tadilat gibi işlere girişmemeni ve pahalı harcamalar yapmamanı öneririm. Aynı şekilde evde sakladığın laptop, not defteri ve benzeri eşyalarını bilgi güvenliği açısından iyi saklaman tavsiyemdir; çünkü sırların ortaya dökülmesi söz konusu olabilir. 

Bu etki bir haftadan sonra sıkı bir dolunay ile çözülecek. Özellikle aile üyelerine karşı sabırlı davranman çok önemli. Bu topu düzügn karşılayabilirsen hanede yaşanan ve geçmişten kalan tüm acılara şifa bulabilirsiniz.

Ay genel anlamda parasal açıdan iyi. Özellikle ay sonuna doğru kariyer konusunda güzel fırsatlar çıkabilir. Basın yayın teknoloji gibi alanlarda önün açık, cesur olmanı ve hayallerin konusunda harekete geçmeni tavsiye ederim. 2. ve 3. hafta ise yolculuk açısından uygun, tatil planları yapabilirsin. Bu dönemde yüksek lisans, dil eğitimi yahut yoga meditasyon gibi işlere girişmek de seni uzun vadede çok iyi etkileyecek. 

Ay başı gergin olsa da ay sonu, özellikle son hafta, son derece olumlu. Şans seninle olmaya devam ediyor, Jüpiter hala elini bırakmış değil. Aşk açısından da önün gayet açık. Jüpiter'in akıttığı balın son yudumlarını ziyan etme, dışarı çık ve yaz mevsimini yaşa!

Tek yol saksıyı çalıştırmak, Akrep...

Sevgili Akrep, 

Ay çok zor bir süreç ile başlıyor; diğer insanlarla sınandığını hissedebilirsin. İnsan ilişkileri geriliyor, geriliyor, geriliyor... Ta ki sıkı bir dolunay ile çözülene kadar! Bu süreç içerisinde finansal ve kariyer konularında son derece güzel gelişmeler yaşabilecekken; aile, tanıdıklar ve sevgililer konusunda da bir o kadar rahatsız durumlar seni bekliyor. Açıkçası, bu insan ilişkileri üzerinde, Plüto ve Mars karşıtlığının verdiği zorlayıcı etki illa negatif olmak zorunda değil. Kartlar bize rastgele dağıtılsa da, nasıl oynadığımız bize kalmış derler ya hani; sen de bu gökyüzünün iki agresif ve inatçı gücünün karşıtlığını; çevrendekilerin niyetlerini, isteklerini ve hatta insan ruhunu daha iyi anlamak; daha etkili iletişim yolları geliştirmek ve hatta çevrende bir temizliğe girişip gereksizlerden kurtulmak adına bi fırsat gibi görebilirsin. Sabırlı olacaksın. Bu etkileri atlatacaksın.

Gelelim tatlış kısımlara; aşkta olan şansın devam ediyor. Venüs'ün etkisi ise bu ay sana biraz da parasal konularda destek sağlamaya başlayacak. Cinsel enerjin yükseliyor (sanki çok düşükmüş gibi!), sezgilerin güçleniyor. Ayın 2. ve 3. haftası akrep olmanın tadına varabilirsin. 

Ay sonundaki yeni ay ise yine seni kariyer anlamında etkiliyor. İş arıyorsan bulmanın, zaten üzerinde çalıştığın bir iş varsa da hakettiğin takdiri toplamanın vaktidir. Kendini göstermeli, cesur olmalısın. Tutulmalarla dolu bir süreçten önce kariyer anlamında iyi fırsatlar bunlar. Zira Ağustos sonrası maddi kaynaklarla uğraşmak zorunda kalacaksın. Şimdilik işe güce odaklan.

Aşk... Bu ay sonunda sıkıntılı ilişkileri sonlandırabilirsin. Geçmişi geçmişte bırakmayı öğrenmen lazım. Gelecek zamanlar senin için çok güzel etkiler taşıyor olacak!

Çilekeş Yay... Az daha sık dişini!

Sevgili Yay, Satürn transitinden dolayı son 2 yılın en zorlanan burcu ilan etmiştim seni. Bu ayı da senin için en zorlu aylardan biri ilan ediyorum. Ayın çilekeşi sensin!

Şaka bir yana, Temmuz kolay başlamıyor. Mars ve Plüto, kafa kafaya çarpışırlarken sen de iç dünyanda ağır gel gitler, duygusal krizler, maddi endişeler yaşayabilirsin. Sabırlı olmak ve Satürn'ün -aylardır tekrarladığımız- sabit olma, stabil kalma, emek derslerini iyice öğrendiğini kanıtlamak zorundasın. Ayın ilk haftası kariyer anlamında seni zorlayabilir; maddi kaynaklarını tehlikeye atabilir. Bu yüzden patron gibi figürlerle iyi geçinmeye ve paranı da harcamamaya bak. 

İlişkilerde de durum iç açıcı değil... 'Güven' kelimesinin anlamını defalarca test etmek zorunda hissedeceğin, belki biraz yalnız hissedeceğin bir süreç olabilir. Pekiiii, biz bu süreci nasıl faydalı bir şeye çeviririz? Elbette ki gözlem için kullanarak. Bu süreçte yanında kimlerin kaldığını, kimlere güvenebileceğini öğrenebilirsin, sevgili Yay. İlişkilerde derin sulara inmek, sırları öğrenmek isteyebilirsin. Bu konuda ise tavsiyem, çok da gerekli görmüyorsan (hani partnerin adına banka kredisi çekip, çek senet mafyasıyla tefeciyle falan muhatap olmak gibi ekstrem durumlar yoksa) pek de bu işleri, geçmişi ve sırları kurcalama derim. Akışına bırakmak lazım bazen. 

Karşındakinin sana verdiği değerden emin değilsen, önce kendine verdiğin değeri sorgulamalısın. Unutma ki, Satürn seni sadece iş güç ile değil, 'kendinle' sınıyor. Önce kendini sevmelisin ki, başkaları da seni sevebilsin.

Neyse ki bu zorlu etkiler 1 hafta içerisinde çözülecek. 2. ve 3. hafta ise flörtlerin ilişkiye dönüşebileceği tatlış zamanlar gelecek. Partnerinden sıkça destek alabileceksin. Ayın son haftası ise sana yolculuk getiriyor! 

Eğitim alanında gelişmeler (illa öğrenci olmak zorunda değilsin, mesleki eğitim yahut dil kursu da olabilir-hayat yolunda hepimiz öğrenci değil miyiz zaten) için çok uygun zaman. Bu yüzden bence harekete geçmelisin. Satürn ileri harekete geçip sınava kaldığı yerden devam edecek; bundan önce gereken stabiliteyi sağlayarak gelecek planları için adımlarını hızlandırmanı öneririm sevgili Yay.

Biliyorum, sana çok felaket tellallığı yapıyorum ama gerçekten çok az kaldı. Bu süreçler kasların gelişme ağrısı gibi... Şampiyon olmadan önce ringlerde ve antremanlarda defalarca dayak yiyen bir boksör gibi... Her şey çok güzel olacak! Yeter ki ilişkilerde biraz akışına bırakmayı, maddi anlamda temkinli olmayı ve eğitim anlamında da atak olmayı başar!

Saatli bomba gibisin, Oğlak!

Sevgili Oğlak, zor bir hafta ile aya başlıyorsun. İlişkinde problemler yaşayabilirsin; bu iş ortaklarını da kapsayabilir. Lakin tüm bu 'çatışma' tarzı sıkıntıların iki taraflı olduğunu ve bir ucunda senin durduğunu unutmamalısın. Zor bir zaman; ego çatışmaları, güvensizlik, güç oyunları ilişkinde fazlasıyla yer edinmiş olabilir. Karşındakine güvenmeyi, bazen kontrolü elden bırakmayı öğrenmelisin sanki! İlişki meselesi bu ay senin için en şenlikli konulardan biri olacak. Bol drama, aksiyon var! Bunu nasıl fırsata çeviririz? Açıkçası, karşındakini anlamaya çalışarak... Zira bu Mars ve Plüto karşıtlığı zorlu olduğu kadar kişisel gelişime de açık bir süreç yaratıyor. İlişkilerden ne bekliyoruz, karşımızdaki insana kendimizde eksik gördüğümüz özellikleri mi yüklüyoruz, geçmişin korkularını hayatımızdaki mevcut insana mı mal ediyoruz, güven sorunlarımız mı var, vesaire vesaire... Tüm bu soruların cevaplarını aramak kendinle ilgili de farkındalık edinmeni sağlayacaktır. Bu yüzden bence ilişki dramalarında çatışmadan kaçın fakat konuşmadan ve düşünmekten kaçınma.

Zaten bu yaklaşık 1 haftalık bir etki olacak. Ardından sağlam bir dolunay ile kendini iyi ifade edebildiğini hissedeceksin. Böyle bir etkiye, üzerindeki ölü toprağını atmaya ihtiyacın vardı!

Ay sonunda gerçekleşecek olan yeni ay ise sana yeni para kaynakları sağlayabilir. Sağlık sorunların varsa şifa dönemi yine Temmuz'un son ayından itibaren başlıyor. Oldukça olumlu bir dönem. Sert başlayan ay, tatlı bitecek. 

Aynı şekilde iş yerinde de durumlar güzel! Bekarsan, iş yerinden bir sevgili bile bulabilirsin bu ara :)

Gizemli bir dönem, Kova...

Sevgili Kova, bu ay her burç için olduğu gibi senin için de gergin etkilerle başlıyor. Senin için farkı ise -özellikle yükselen Kova isen- bilinçaltı sıkıntıları, uyku problemleri şeklinde çıkabilir. Kendini çok fazla günlük işlere kaptırıyor, her ne iş yapıyorsan kendini fazlaca adıyor ve fedakarlığın biraz suyunu çıkarıyor olabilirsin. Unutma ki başkalarına yardım etmeden önce, kendin sağ salim olmalısın ki çabaların bir işe yarasın... Özellikle ayın ilk haftası sağlığına dikkat etmeni çok çok rica ediyorum. Uykunu al, alkol gibi şeylerden uzak dur ve eğer çevrende manipüleci dominant insanların varlığından şüpheleniyorsan kendini güzelce koru. 

Tüm gerginlikler ve içsel sorgulamalar ise ilk haftadan sonra sert bir dolunay ile beraber nihayete erecek. Kendinle ilgili geliştireceğin bir farkındalık, öğreneceğin sırlar buna vesile olabilir. Her durumda sakin kalmaya bakmalısın. Zira senin için çok güzel bir dönem, 2. haftadan sonra başlıyor. 

Sıkıntılı bir ilişki varsa bitirebilir, yepyeni bir aşk ile tanışabilirsin. Kendine değer vermeyi yeniden öğreneceğin, çok çok güzel vakit geçirip eğlenebileceğin zamanlar 2. ve 3. haftaya doğru seni bulacak. Bu süreçte aynı şekilde ay sonuna doğru flörtleri kalıcı ilişkilere çevirme ihtimalin de var!

İş yerinde ise ego kaynaklı gerginlikler olabilir. Gizli düşmanlar arkandan iş çevirebilir fakat doğru davranman durumunda bunları en geç 2. haftada çözebileceğini düşünüyorum. Sonrasında ise gelsin eğlenceli, rahat bir dönem :)

Sadece sağlığına -özellikle akıl sağlığına- bol bol dikkat etmeyi ihmal etme. Gizemli, yenileyici, seni şaşırtacak bir dönem geliyor!

Bırak birbirlerini yesinler, Balık!

Sevgili Balık, ay gergin bir etki ile başlıyor. Arkadaşların arasında gerginlikler yaşayabilirsin; bu gerginlikler ışık hızında kavgalara dönüşebilir, bu yüzden sakin kalmanı ve fazla müdahil olmamanı tavsiye ederim. İşte gerçek bir Balık burcu gibi davranmanın akıllıca olacağı bir fırsat bu: Alttan al, görmezden gel, boşver, önemseme! Zira özellikle egonun saldırı altında olduğunu hissedebilirsin; gururun incinebilir, bir anda bu sebepten gergin olaylar yaşanabilir ve bunlara hiç hiç gerek yok!

Eğer çocuk sahibiysen, bu dönemde çocuğu göz önünde tutmakta ve ekstra dikkatli davranmakta fayda var. 

Arkadaş grubu içi gerginlikler ilk haftadan sonra netleşecek ve bir takım insanlar asıl renklerini gösterecek. Şimdi 'ne diyor bu deli kadın' diyeceksin fakat tüm bu gerginliklerin teknolojiyle alakalı sosyal platformlarda -Twitter, Facebook gibi- gerçekleşmesi ihtimali çok yüksek; o yüzden bilgilerinin ve şifrelerinin güvenliğine çok çok dikkat etmelisin. Sinsi yılanlar iş başında olacak bak, unutma bunu :)

Ay sonuna doğru ise şahane bir dönem geliyor; hem evinde iyi vakitler geçirmeye başlayabilir, aile üyelerinden destek görebilirsin; hem de ayın son haftasında damdan düşer gibi sürprizli bir aşk ile karşılaşabilirsin. İş yerinde güzel zamanlar seni bekliyor. Yeni bir bakış açısı, bir terfi söz konusu olabilir. Mis gibi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1309
341
338
179
176
176
157
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tosarık

burclara inanmiyorum ama her seferinde gelip okuyorum..birak artik pesimi mutant harry potter hocasi!

lamia vural

her ay yeni bi aşk buluyorum ama sanırım görünmez.

Thomas Anderson

İkizler yine tırt