Görüş Bildir
Haberler
Tarz Yaratmak İsteyen Erkekler Buraya: Nasıl Daha Tarz ve Çekici Bir Erkek Olabilirsiniz?

Tarz Yaratmak İsteyen Erkekler Buraya: Nasıl Daha Tarz ve Çekici Bir Erkek Olabilirsiniz?

13.03.2022 - 10:45

Gündelik hayatta çoğu kişi hangi cins olursa olsun karşı tarafı etkilemek istiyor. Bu gibi şeyler genelde aranan aşkı bulabilmek için olsa da toplumda bir statü elde etmek için de olabiliyor. Peki, tarz bir erkek olmak için uğraşıyor veya dikkat çekici erkeklerin sırlarını merak ediyor musunuz? Eğer cevaplarınız evetse bu yazımızda sizler için nasıl daha tarz ve dikkat çeken bir erkek olabileceğinize dair maddeleri derledik. Haydi, gelin başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hayatı yakından takip edin.

1. Hayatı yakından takip edin.

Karşı taraf ile konuşma başlatmanın en iyi yolu, havadan sudan dediğimiz şeyleri konuşmaktan geçiyor. Özellikle siyaset, magazin gibi karşı tarafın ilgisini çekebilecek konuları yakından takip edebilirsiniz. Bu tür konularda bilginiz ne kadar çok olursa karşı tarafın dikkatini o kadar cezbedebilirsiniz. Bu yöntem, sosyal ve donanımlı biri olduğunuzu gösterecek. Bu sayede karşı tarafla bağ kurmanız da kolaylaşacak.

2. Kendi tarzınızı yaratın.

2. Kendi tarzınızı yaratın.

Modayı takip etme deyimi, her zaman işinize yaramayabilir. Size uyacak giysiler olduğu kadar uymayacaklar da bulunuyor. Bu yüzden aldığınız giysiler tarzınıza uyuyor mu diye iyice düşünmelisiniz. Eğer bu konuda objektif olamayacağınızı düşüyorsanız bir arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz. Arkadaşınız başka bir perspektiften bakabileceği için size neyin yakışıp yakışmadığını söyleyebilir. Bunun yanı sıra nerede ne giydiğiniz de çok önemli. Örneğin siyah bir takım elbise giyerek eğlenceli bir yere giderseniz cenazeye gidiyor havası verebilirsiniz. Bu tür yerlerde daha rahat şeyler giyebilirsiniz.

3. Kişisel bakımınızı tam yapın.

3. Kişisel bakımınızı tam yapın.

Kişisel bakım sadece çekici olmak için değil sağlıklı bir birey olmak için de önemli bir husus olarak karşımıza çıkıyor. Her gün duş almanız, saç ve sakalınıza dikkat etmeniz, cilt bakımı kurallarına uymanız sizi birkaç adım öne çıkarabilir. Mesela kendinize uygun saç stilini bulabilirsiniz. Seçtiğiniz stildeki saçlarınızı iki veya üç haftada bir kestirebilirsiniz. Ayrıca ensede uzayan tüylerinize dikkat edin. Çünkü bu tüyler biraz kötü durabiliyor. Bunun gibi pek çok kişisel bakım türüne önem göstermelisiniz. Çünkü kendinize ne kadar önem verirseniz o kadar öz güvenli ve titiz bir duruş sergilersiniz.

4. Hobi edinmeyi ihmal etmeyin.

4. Hobi edinmeyi ihmal etmeyin.

Hobi edinmek sanılanın aksine oyun oynamak ve maç izlemek gibi şeylerden geçmiyor. Bunlar elbette eğlenceli aktiviteler fakat karşı tarafla paylaşabileceğiniz ve size fayda sağlayan hobiler de edinmelisiniz. Bu hobiler, size para kazandırabilir, sizi eğlendirebilir ve eğitebilir. Vücut çalışmak, kitap okumak veya resim, müzik gibi daha sanatsal olan hobiler hem donanım açısından hem çekicilik açısından size çok şey katabilir. Bu hobilerin bazılarında uzman olmanız, öylesine yapıyormuş havası vermenizi de engelleyebilir.

5. Hep aynı tür müzikleri dinlemeyin.

5. Hep aynı tür müzikleri dinlemeyin.

Konfor alanından çıkmak istememekten olsa gerek çoğumuz dinlediğimiz müzik türünden şaşmıyoruz. Bu, elbette bir sorun değil ama dünyaya farklı perspektiflerden bakmak için farklı şeylere yönelmelisiniz. Örneğin rap müzik türünü çok seviyorsanız bir de rock dinlemeyi deneyebilirsiniz. Farklı müzik kategorilerinden bir kültüre sahip olmak, konuşmayı başlatmanızda ve ilerletmenizde size yarar sağlayabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Daha çekici durmak.

6. Daha çekici durmak.

İnsan, doğası gereği önce dış görünüşe bakıyor. Bu bakış, sadece tipe mi bakılıyor algısı yaratmasın. Tipten çok kendinden emin ve sempatik olmak da önemli bir şey. Daha çekici ve kendinizden emin gözükmek için dik durabilir, gülümseyebilir ve espritüel olabilirsiniz. Konuşmalarda göz teması kurmayı da ihmal etmeyin. Bu karşı tarafı dinlediğinizi ve önemsediğinizi gösterir. Ayrıca konuşmalarınızda nabza göre şerbet vermeyi unutmayın! Karşı tarafı etkilemek istiyorsanız konuşma üslubunuz sıradan bir arkadaşınız gibi olmamalı. Dediklerinize dikkat etmelisiniz, küfürlü konuşmamalısınız.

7. Güzel bir kokuya sahip olun.

7. Güzel bir kokuya sahip olun.

Her gün duş almanın yanı sıra güzel bir parfüm ve deodorant kullanmalısınız. Seçtiğiniz parfüm veya deodorantı almadan önce test etmeli, kokusunun karşı tarafı etkileyecek türde olmasına önem göstermelisiniz. 'Deodorant ve parfümü aynı anda nasıl kullanacağız?' diye sorabilirsiniz. Haklısınız, parfüm ve deodorant ayrı kokulara sahip. Bu yüzden deodorantı duştan sonra parfümü ise evden çıkarken kullanmalısınız.

8. Hayatınızı çok açık tutmayın.

8. Hayatınızı çok açık tutmayın.

Sosyal medyada çoğu insan hayatının her anını paylaşmaya çalışıyor. Bu sizi her ne kadar samimi gösterebilecek olsa da basit göstermesi de çok olası bir durum. Bu yüzden hayatınızın her anını sergilemek yerine daha gizemli ve bilinmeyen biri olup sosyal medyayı tadında kullanabilirsiniz. İnsanlar sizi merak ettikçe yakınlaşmak isterler. Bunu 'Çok olan şeyin kıymetsiz, az olan şeyin kıymetli olması' gibi düşünebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın