Görüş Bildir
Haberler
Bakımlı Tırnaklara Sahip Olmak İsteyenler Buraya: 2022'nin En Trend Tırnak Tasarımları ve En Güzel Renkleri

Bakımlı Tırnaklara Sahip Olmak İsteyenler Buraya: 2022'nin En Trend Tırnak Tasarımları ve En Güzel Renkleri

10.03.2022 - 07:00

Son yıllarda vazgeçilmez hale gelen protez tırnak ve kalıcı oje, birçok kadının gönlünü fethetmiş durumda. Çoğu kadın ya yaptırdı ya da denemek istiyor. Her an bakımlı ve güzel bir görünüm sağlayan, 2-3 hafta hatta 4 hafta bile kullanılabilen tırnak modelleri sınırsız renk ve desen seçeneği sağlıyor. Kendi hayal gücünüzü kullanıp farklı şekiller ve desenler isteyebileceğiniz gibi bu senenin trendini de takip edebilirsiniz. Ojelerin daha kalıcı olması sağlanırken bir yandan da eğlenceli bir görünüm elde etmenizi yarayacak, birbirinden farklı, renk renk, çeşit çeşit tırnak tasarımlarını sizler için derledik. İşte 2022’nin en moda tırnak tasarımları ve renkleriyle karşınızdayız!

'Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özel günlere özgü temalar çok moda!

Özel günlere özgü temalar çok moda!

Yılbaşı, Sevgililer Günü gibi özel günlere ait temalarda tırnak desenleri çok tercih ediliyor. Yılbaşı teması olarak genellikle kırmızı, yeşil ve beyaz tonları, geyik, noel şapkası, kar taneleri seçiliyor. Sevgililer Günü'ndeyse bordo ve kırmızı tonlarıyla kalpli, çiçekli desenler yaptırılıyor. Bunun yanında mevsimsel desenler de oldukça popüler olmaya başladı. Yazın yaz mevsimine uygun desenler ve renkler tercih edilirken, sonbaharda yaprak, ağaç desenleri ve sonbahar renkleri seviliyor.

Renkli french trendi 2022’de de tahtındaki yerini korumaya devam ediyor.

Renkli french trendi 2022’de de tahtındaki yerini korumaya devam ediyor.

Tırnak tasarımında renkli french trendi kalpleri fethetmiş durumda! Özellikle her tırnağa farklı renklerde yapılan pastel tonları oldukça rağbet görüyor. Mint, lila, pembe, açık mavi ve fıstık yeşili renkler de tek renk olarak french yapımında oldukça fazla kullanılıyor. Renkli french tırnakların en iyi yanıysa kombinleme kolaylığı sağlaması! Renkli french tırnaklarınızla kombininize göre oje rengi seçme derdinden de kurtulabilirsiniz!

Ten rengi, temiz görünümlü tırnaklar yine vazgeçilmezler arasında

Ten rengi, temiz görünümlü tırnaklar yine vazgeçilmezler arasında

Her ne kadar bu sene pastel renkler göz önünde olsa da ten rengi temiz görünümlü tırnakların modası asla geçmiyor. Kullanım kolaylığı açısından ve zarif bir görünüm sağladığından nude tonlarda kalıcı ojeler yıllar geçse de yerini koruyacak gibi görünüyor! Renkli ve desenli tırnaklar düz nude renkteki tırnaklar kadar profesyonel ve ciddi bir görünüm sağlamıyor olabilir. Ten renkli tırnaklar özellikle iş yerinizde ve iş davetlerinde çok daha güzel bir seçenek olabilir.

Renk renk, desen desen ve capcanlı!

Renk renk, desen desen ve capcanlı!

Badem tırnak üzerine yapılan farklı renklerde ve farklı desenlerde yapılan kalıcı oje 2021’de olduğu gibi 2022’de de başı çeken ve en çok tercih edilen tırnak tasarımları arasında. Renk olarak genellikle pastel ve canlı renkler tercih ediliyor. Cıvıl cıvıl renklerde dalmaçya desenleri, çizgiler ve dalgalar ise en trend desenler arasında yerlerini alıyor. Sıcak yaz aylarında, bikinilerinizle, yazlık elbiselerinizle harika bir uyum sağlayacak rengârenk desenler seçip kullanabilirsiniz. Sadece yazın değil her mevsim renk severler ve tercih edenler de rahatlıkla kullanabilir, renk renk giysilerle kombinleyebilir ve görüntünüzü tamamlayabilirsiniz.

Ten rengi üzerine asimetrik dalgalar çok zarif

Ten rengi üzerine asimetrik dalgalar çok zarif

Nude renklerdeki tırnak üzerine yapılan asimetrik dalgalar çok seviliyor. Pastel renklerin de aralarına eklendiği dalgalı tırnak modellerinde en çok kullanılan renk ise lila! Dalga çiziminde genellikle beyaz renk her tırnak için kullanılabiliyorken, seçilen birkaç tırnağa da uygulanabiliyor. Tek renk yapılan kalıcı ojenin yanında sadece birkaç tırnağa beyaz ve yine seçilen renkte yapılan dalgalar da oldukça yaygın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dama desenini severlere müjde!

Dama desenini severlere müjde!

Çok daha eğlenceli desenler tercih ediyorsanız ve farklılık arıyorsanız dama deseni tam size göre! Birkaç tırnağa yapılan pastel veya siyah renklerde damalar beyaz renkle birleştiğinde çok hoşunuza gidecek! Her mevsime uygun olan bu deseni, farklı renkleri kullanarak yaptırabileceğiniz gibi sadece siyah ya da beyaz yaptırarak 2022 modasına uyum sağlayabilirsiniz.

Hem renkli hem beyaz alev deseniyle tarzınızı yansıtın.

Hem renkli hem beyaz alev deseniyle tarzınızı yansıtın.

Tırnak uçlarına eklenen alev deseni hem asi hem çok şık! 2022’de genellikle tek renk kalıcı ojenin yanında birkaç tırnağa yapılan alev deseni oldukça dikkat çekici ve iddialı bir görünüm sağlıyor. Rengârenk tırnak tasarımında çok kullanılmasa da tek renk tercihlerinde oldukça hoş duruyor. Yine nude tonların üzerine uygulanan bu deseni tercih edebilirsiniz.

Evde kalıcı oje yaparken kullanabileceğiniz ürünler için buraya tıklayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın