Görüş Bildir
Haberler
Dolap Dolu Olmasına Rağmen Kıyafet Seçerken Karalar Bağlıyorsanız Minimal Kombinlerle Tanışmanın Tam Zamanı!

etiket Dolap Dolu Olmasına Rağmen Kıyafet Seçerken Karalar Bağlıyorsanız Minimal Kombinlerle Tanışmanın Tam Zamanı!

05.03.2022 - 07:45

Her kadın en şık ve güzel haliyle görünmek ister. Tabii bunun için dolabın önünde geçen saatler, şık bir görünüm için harcanan bedellerden sadece biri olsa gerek. Peki, her gün darmaduman edip yeniden toplamak zorunda kaldığınız gardırobunuzda minimal ve her kombine uyacak parçalar olsa fena mı olur? Sade, karmaşadan uzak, nötr tonların kullanıldığı ve en fazla 3 renge yer verilen minimal kombinlerle her zaman şık görünebilirsiniz. Tarzınızdan ödün vermeyecek, bir o kadar da stil sahibi gözükeceğiniz kombinler için ipucu ve önerilerle karşınızdayız. Hazırsanız başlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Blazer ceketlerin sade şıklığını dolabınıza taşımaya ne dersiniz?

Blazer ceketlerin sade şıklığını dolabınıza taşımaya ne dersiniz?

Hayır hayır, blazer ceket giydik diye iş görüşmesine gitmiyoruz, toplantıya da yetişmiyoruz! Pastel tonlarda veya sadece simsiyah bir blazer ceket sayesinde kombinlerinizin havasını bir anda değiştirebilirsiniz, baştan söyleyelim. İçine istediğiniz renkte bisiklet yaka basic bir tişört, sportif ya da balıkçı yaka triko kazak giyerek modern ve cool bir stil yaratabilirsiniz. Minimal şıklığı yakalamak, blazer ceketlerle çok daha kolay.

Kumaş pantolonlar her sezon kombinlerinizin gözdesi olmaya hazırlanıyor.

Kumaş pantolonlar her sezon kombinlerinizin gözdesi olmaya hazırlanıyor.

İtiraf edin, bu sezon kumaş pantolonsuz yapamadınız ve çeşit çeşit almaktan kendinizi alıkoyamadınız, değil mi? Haklısınız çünkü iş yemekleri, arkadaş görüşmeleri, özel davetler için yapacağınız tüm kombinlerin tamamlayıcısı olacak kumaş pantolonlarla her gün stilinizde harikalar yaratabilirsiniz. Kumaş pantolonları nasıl kombinleyeceğinizi bilmiyorsanız son dönemlerin vazgeçilmezi crop toplar ve oversize deri ceketler müthiş bir seçim olabilir.

Vazgeçilmez basic tişörtlerle zahmetsiz şıklığı yakalamak mümkün.

Vazgeçilmez basic tişörtlerle zahmetsiz şıklığı yakalamak mümkün.

Moda trendleri her gün değişiyor ama basic tişörtlerin modası hiç geçmiyor. Kombinleriniz zahmetsiz fakat bir o kadar da şık olsun istiyorsanız dolabınızdan basic tişörtleri kesinlikle eksik etmeyin. Üstelik yürüyüş yaparken bile havalı görüneceksiniz, daha ne olsun? Basic tişört kullanarak sokak stilini en şık haliyle gözler önüne sermekte kararlı olanlar için sadece bir mom jean ve kot ceket yeterli!

Her mevsim ayrı şıklık için triko elbiselere dolabınızda yer açın.

Her mevsim ayrı şıklık için triko elbiselere dolabınızda yer açın.

Minimal kombinler için kullanabileceğiniz en doğru parçalardan biri de tek renk ve sade triko elbiseler. Yaz aylarında sneaker ya da sandaletle, kış aylarındaysa topuklu çizmelerle kullanabileceğiniz triko elbiseleri nasıl kombinlerseniz kombinleyin kötü görünme şansınız yok. Triko elbiselere yapacağınız minimal kombine gold detaylı küpeleri ekleyerek zahmetsiz bir şıklığa kavuşabilirsiniz.

Kabansız şıklık olur mu hiç?

Kabansız şıklık olur mu hiç?

Kabanlar hem sonbahar ve kış aylarının soğuğundan korunmak hem zahmetsiz şıklığa ulaşmak için kombinlerinizde nokta atışı yapabileceğiniz parçalar arasında yer alıyor. Siz de soğuk kış günlerinde kaban olmadan bir kombin düşünemeyenlerdenseniz tebrikler, birbirinden şık olduğu kadar minimal kombinler de yaratmaya başlamışsınız! Ancak minimal kombin oluşturmak için seçtiğiniz kabanın oluşturduğunuz kombinle aynı tonlarda olmasına dikkat etmelisiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tam bir giy çık parçası değil de ne?

Tam bir giy çık parçası değil de ne?

Jeanler hiçbir zaman dolabınızda o arkalara itilen parçalardan biri olmayacak, biliyorsunuz. Dört mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz jeanleri özellikle blazer ceketlerle kombinlediğinizde aradaki uyuma inanamayacaksınız. Kumaş pantolonları pek tercih etmiyorsanız onun yerine jean pantolonları kullanarak mininal kombinler oluşturabilirsiniz. Tabii jean tercih ederken vücut yapınıza uygun olmasına dikkat etmeden geçmeyin. Kış aylarında her kombinde bolca gördüğümüz çorap çizmelerle şıklığınıza şıklık katmakla kalmayın, iddialı feminen duruşunuzla gözleri üzerinizde toplayın.

Gömleklerle kombinlerinizi sıradanlıktan kurtarın.

Gömleklerle kombinlerinizi sıradanlıktan kurtarın.

'Gömlekler klasik duruşlarıyla kombinleri nasıl bu kadar hareketlendirebiliyor?' diye merak ediyor olabilirsiniz. Zamansız ve şık gömlekler kombinleri her zaman bir üste taşımayı başarır. Özellikle tayt ve basic tişörtlerin üzerine salaş gömlek giymek hem minimal kombin oluşturmanızı sağlar hem tarzınızı vurgular. Minimal stilin vazgeçilmez renkleri siyah ve beyazı, gömlek kombinlerinde kullanabilirsiniz. Siyah bir etek ve beyaz gömlekle rahat, sade, şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Klasik saatler sade ama en göz alıcı aksesuarlardan biri.

Klasik saatler sade ama en göz alıcı aksesuarlardan biri.

Kombininize uysun diye her gün farklı saat takmanıza hiç gerek yok. Gold detaylı klasik saatler minimal kombinlerin de vazgeçilmezi. Sade bir eşofman takımını bile anında yükselten klasik saatler, her zaman zarif görünmenin en kolay yolu. Eğer stilinizi yansıtacak ve her kombininize uyum sağlayacak şık bir aksesuar arayışındaysanız bu kesinlikle saat olmalı!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın