Görüş Bildir
Haberler
Tarikat Kursa Müridi Olabileceğimiz 17 Dizi/Film Karakteri

Tarikat Kursa Müridi Olabileceğimiz 17 Dizi/Film Karakteri

Görkem Arıcan
04.09.2014 - 20:49 Son Güncelleme: 06.09.2014 - 21:08

1. Walter White A.K.A HEISENBERG

Lisede kimya öğretmenliğinden ''I am the danger'' diyerek meth kralı kıvamına gelene kadar izlediğimiz bu abimizi listenin birinci sırasında tutuyorum. Gerek zekası, gerek stratejileriyle bizi bizden alan Heisenberg tarikatına hepinizi bekliyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Don Vito Corleone A.K.A THE GODFATHER

Zaten bir nevi tarikatı olan Corleone ailesinin babası bu listenin olmazsa olmazlarından. Ağır haraketli sert bakışlı babamıza vermemiz gereken iki şey var saygı ve dostluk, bunu aştıktan sonra o hep sizin yanınızda olacaktır.

3. Eddard (Ned) STARK

daa daa da da da daaa... Sevilen dizinin merhum karakteri; dürüstlük ve onur uğruna heba olan hayatıyla bizi bizden alan Ned Stark'ın ordusunda omuz omuza onunla savaşmayı isterdiniz biliyorum, zaten Starkların baya bi adama ihtiyacı var son zamanlarda o zaman buyrun Westeros'a!

4. Ragnar Lothbrok

İngilizlerin başbelası Ragnar reyiz Vikinglerin ne kadar cool bi halk olduğunu bize kanıtladı. Sarsılmayan liderliği, savaştaki ustalığı onu sevmemize yetiyor da artıyor bile. Ki burda Tanrıların yanında olduğu bi adamdan bahsediyoruz sıkıyosa yamuk yapın All Hail King Ragnar!!!

5. Anakin Skywalker nam-ı diğer Darth Vader

Zaten hali hazırda tarikatı olan bu abimize katılmamak için bi sebep bulamıyorum. Ben zaten her zaman karanlık tarafı tutmuştum adamlar Jedi'ların yaptığı her şeyi zaten yapıyolar üstüne elektrik atanı, iki taraflı ışın kılıcı kullananı var diğer tarafla kim uğraşsın?

6. Hannibal Lecter

Dizi olan Hannibal'dan bahsediyorum bilmeyen varsa. İnsanları manipüle etmede usta olan Hannibal zaten sizi tarikata öyle ya da böyle sokmayı başarır, kendinizi ciğer, kalp, böbrek ayıklarken bulursunuz. Böyle birinin karşısında olmaktansa yanında olmak her insanın organları için daha sağlıklı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Gandalf

You shall not pass! repliğiyle Balrog'a karşı koyan Gandalf Orta Dünya'nın en büyük karakterlerinden biri; kendisi Narya(Ateş Yüzüğü) nın sahibidir. Elflerin insanların ve cücelerin kadim dostu olan Gandalf'ın safında olmak her Orta Dünya ilgilisinin istediği bir şey olsa gerek.

8. Jax Teller

Sons Of Anarchy dizisinin baş karakteri Jax Teller hali hazırda bir motorsiklet çetesinin lideri. Oldukça şiddet ve aksiyon içeren bu diziyi izledikten sonra bu grubun içinde olmak isteyebilirsiniz. Motorsiklet tutkunuysanız zaten President Jax'i takip etmeniz yeterli olacaktır

9. Rust Cohle

True Detective dizisinin kahramanı. Bizi bizden alan sigara içişi, hayata bakış açışı ve görüşleri apayrı orjinal detektifimiz biraz da saplantılı haliyle adaleti sağlama peşinde. Şahsen zekasına hayran kaldığım bu abimizi sonuna kadar takip edebilirim.

10. Frank Gallagher

Shameless dizisinin adını aldığı utanmaz karakterimiz alkol severler için müridi olunabilecek en yüksekteki adamdır. Çoluğunun çocuğunun rıskını alkole yatıran bu abimiz 3 yetmez diyerek 6 kendinin bir de kardeşinin karısını hamile bırakmasıyla +1 çocuğuna bakmaktadır. 6 veletten biri siyahi olması bi o kadar da ilginç. Olsun yine kumarı falan yok adamın iyi yanından bakmak gerek :D

11. Tony Stark

Marvel dünyasının zengin, karizmatik, dahi, ve bir o kadar da cesur kahramını Iron Man. Peşinden gitmemiz için bi çok neden var bi kere acayip zengin ayrıca belki bi umut bize de 3-5 tur için Iron takımını verir. Arkadaşlarından biri yarı tanrı bi diğeri Hulk peh lükse bak bizimkiler anca Yusuf, Süleyman...

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Dexter Morgan

İzlediğimiz süre boyunca zekasıyla öne çıkan karakterimiz, işlediği cinayetleri hiçbir delil bırakmadan sonlandırmaktadır. Ufak tefek hataları bazı sonuçlar doğurmuş olabilir ama böyle bi adamın müridi olmanın da kendi çapında faydaları olabilir mesela sevmediğiniz, gerçekten nefret ettiğiniz insanlardan nasıl kurtulabilirsiniz?

13. Sherlock Holmes

Dahi! Belki de daha fazlası.. Böyle bi insanın olabileceğini hatta bu insana ulaşabildiğinizi düşünsenize. Pek arkadaşlık yapabileceği söylenemez ama bu zeka karşısında saygıyla eğilmek boynumuzun borcudur. Ancak Sherlock için normal zekaya sahip insanlar sıkıcı bu yüzden tarikata girebilecek insan sayısı çok az olacaktır. Yine de Sherlocked.

14. Frank Underwood (House Of Cards)

Entrikanın, oyunların, elini kana bulamaya kadar gidecek bir hırsın eseri: Frank Underwood. Amerikan siyasetinde izlediği yükselme yolunda bizi egosu ve zekasına hayran bırakan karakterimiz bana biraz da Walter White'ı hatırlatıyor hem sevip hem kızıyorum. Güç>Para mottosu yüzünden peşinden gitmeye kesinlikle değer.

15. Daryl Dixon

Alternatif kıyamet senaryolarından en favorisi gerçek oldu zombiler bastı dünyayı ahanda o zaman Daryl Dixon gibi birinin yanındaysanız meraklanıcak bir şey yok hayatta kalacaksınız. Millet ısırılmamak için arabada gider Daryl reyiz gayet sakin motoruyla takılır. Millet kurşun bitti diye ölür gider Daryl reyizin oku bitsede kafa kesmeye devam eder.

16. Joey Tribbiani

Efsane Friends dizisinin unutulmaz karakteri Joey. Temiz kalpli ama bir o kadar çapkın karakterimiz How you doin'? repliğiyle hafızalara kazınmıştır. Yaptığı gaflar ve şapşallıkları her izleyenin yüzünde gülümsemeye neden olmuştur. Her Türk erkeği gibi hayatta en çok iki şeye önem verir Kızlar ve Yemekler. Bu mottosu ve dostlarına olan bağlılığı yüzünden müridi olmaya kesinlikle değer.

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Tony Soprano (The Sopranos)

Dünyanın en komik mafya babası. Atletiyle o bizden biri, rakı masasını paylaşabileceğimiz bir dayı bir amca, ama her dayı her amca gibi tersi çok pis. Narsist, empati yoksunu olan karakterimiz bir mafya babasının olması gerektiği gibi aslında böyle bi adamın karşısında durabilmek her baba yiğidin harcı değil. Sadece puro içişine bile hayran kalıp müridi olunabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nur Öz

Liste çok güzel :) Şahsi eklemelerim ; Barney Stinson (HIMYM) Kareem Said (OZ) Crowley (Supernatural)

lacetattoo

ragnar reyiz <3

hemorrhage

türkiyedeki kalite anlayışının yerlerde olduğu aşikar.vasat bile değil Tony Soprano son sırada