Görüş Bildir
Haberler
Tarihi Seçime Saatler Kaldı: Adayların Oy Yerleri Belli Oldu

Tarihi Seçime Saatler Kaldı: Adayların Oy Yerleri Belli Oldu

Seçime bir gün kala adayların oy kullanacağı yerler belli oldu. Cumhurbaşkanı seçiminin 2'nci turunda yarışacak olan adaylardan Recep Tayip Erdoğan İstanbul, Kemal Kılıçdaroğlu ise Ankara'da oyunu kullanacağı öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu

Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu

Yarın gerçekleştirilecek tarihi seçimde Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İstanbul Üsküdar’daki Saffet Çebi Ortaokulu’nda oyunu kullanacağı belirtildi. 

İlk tura üç gün kala hakkındaki iddialar nedeniyle adaylıktan çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve 14 Mayıs'taki seçimlerde ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan da Ankara Çankaya’da oy vereceği belirtildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Ankara’da Anıttepe Ortaokulu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de İstanbul Üsküdar Beylerbeyi’ndeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesi’nde, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da İstanbul Eyüpsultan Nejat Sabuncu İlkokulu’nda, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Ankara Bilkent’te Emlak Bankası Ortaokulu’nda oyunu kullanacağı açıklandı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Ankara’da Arjantin İlkokulu’nda oy kullanacağı öğrenildi. 

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici İstanbul’da Sultanbeyli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan Ankara Çankaya’da Rıdvan Ege Anadolu Lisesi’nde, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar da Ankara Çankaya’da Ayten-Şaban Diri İlkokulu oyunu kullanacağı belirtildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pomak. 11

CHP, umarım ders alıp sandık güvenliği konusunda iyi hazırlanmışsındır. Bahane kabul etmiyoruz ve bizi habersiz bırakmayın, sessizlik olmasın sık sık çıkıp a... Devamını Gör

Metin Yılmaz

tayyip gitsin de...

haluk kara

fqmkaohyeah, Kemalist olmayabilirsin, onlara katılmıyor da olabilirsin, ki benim de görüşüme terstir bugünkü kemalist mantığı. Ama hakaret etmek yanlıştır. B... Devamını Gör

sansür

Reise oy verenler aynı zamanda kemal kılıçdaroğluna basınca oylar x2 olarak reise gidiyor bilginiz olsun. 2-3 kere basın. Ayrıca ekonomi çok iyi. Oy kullanma... Devamını Gör