Görüş Bildir
Haberler
Canan Kaftancıoğlu'ndan Süleyman Soylu'ya Tepki: 'Sana Bile Hakaret Etmiyorum Bitanesi...'

Canan Kaftancıoğlu'ndan Süleyman Soylu'ya Tepki: 'Sana Bile Hakaret Etmiyorum Bitanesi...'

Seçime bir gün kala sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu, hedef aldı. Bunun üzerine Kaftancıoğlu, Soylu'ya tepki göstererek, ''Ben değil Türk Polisine sana bile hakaret etmiyorum bitanesi... Ne oldu gerçekler canını mı acıttı?' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Polisimizin yüzüne tükürülmesini söylüyor'

'Polisimizin yüzüne tükürülmesini söylüyor'

Seçime bir gün kala siyasilerin sosyal medya hesapları hareketlendi. Sosyal medya üzerinden tartışmaya başlayan siyasilerin arasına Süleyman Soylu ve Canan Kaftancıoğlu da katıldı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, 'Türk Polisine hakaret etmek için fırsat kollayan Kaftancıoğlu denilen militan, yıllardır seçim günleri oy kullanan ve seçimin güvenliğini sağlayan Polisimizin yüzüne tükürülmesini söylüyor. Ortakları PKK, FETÖ, DHKP-C, MLKP olunca…' diye yazdı.

'Ne oldu gerçekler canını mı acıttı?'

'Ne oldu gerçekler canını mı acıttı?'

Soylu'ya yanıt veren Canan Kaftancıoğlu, 'Anadolu’da 'lafı başından değil ……. anlamak' diye bir ifade vardır. Ben değil Türk Polisine sana bile hakaret etmiyorum bitanesi... Ne oldu gerçekler canını mı acıttı? Fotokopi 142 ile oy kullanmak isteyenler bende var, sende yok mu yoksa? 4 terör örgütüyle ortaksam!! ve sen bu ülkenin içişleri bakanıysan benden çok senin sorunun! Vay geldi memleketin haline…' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
59
22
5
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

az evvel oturmuş kendi kendime şey diye düşündüm eskiden polis asker falan deyince acayip saygı duyardık çünkü öyle saygın bı meslek hâlâ da öyle ama ne yazı... Devamını Gör

Ece Özge Çetin

ya bu kulaklar; -orası güvenli mi? +hayır polis var! diyaloğu duydu direnişte. artık bizi değil mafyatik hükümeti korumakla meşguller.

mert ali

türk askerine iftira atan pkklilarin savunucusu ermeni karısı sen kimsin de polislerin yüzüne tükürmelerini soyleyeceksin

Bozkurt

FETÖ ortaklığı ile TSK'ya attığınız iftiralar ve kumpas sicilinize işlemişken bence daha fazla saçmalama abisi. :)

Pasif Kullanıcı

CHP nin sonunu getirecek isimlerden biridir kanas, Atatürk ile bir alakası yoktur Atatürkçülük ile bir alakası yoktur, Sözde ermeni soykırımını kabul etmeye ... Devamını Gör

haluk kara

Merak etme seçim sonrası topun ağzındaki isimlerin başında Canan var. CHP denince akla gelen en sevimsiz yüzlerden biri.