Görüş Bildir
Haberler
Canan Kaftancıoğlu'ndan Süleyman Soylu'ya Sert Tepki: 'Kıskanma Değişik'

Canan Kaftancıoğlu'ndan Süleyman Soylu'ya Sert Tepki: 'Kıskanma Değişik'

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'ya sert tepki gösterdi. Canan Kaftancıoğlu, Soylu'ya, “Kıskanma değişik! Sen ve senin gibiler vatanı seviyoruz kisvesi altında parsel parsel kupon arazilerle satarken vatanı, 25 yıl boyunca bu vatana, insanımıza hizmet ettim devletin bir kör kuruşuna bile halel getirmeden” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Bu ocak teşkilatının başına da Kaftancıoğlu’nu getirecek'

'Bu ocak teşkilatının başına da Kaftancıoğlu’nu getirecek'

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bir grubun yürüyüşüne katıldı. Yürüyüşte Göktürk Kağanlığı’nın sancağı ve Azerbaycan bayrağı açıldı. Bayrakların önünde yürüyen Kaftancıoğlu’nun arkasındakiler ise bozkurt işareti yaptı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Canan Kaftancıoğlu'nu hedef gösterdi. Soylu, “Anlıyorum ki Kılıçdaroğlu yeni bir ocak teşkilatı kuracak. Bu ocak teşkilatının başına da Kaftancıoğlu’nu getirecek. Yani milliyetçi, sağcı ocak teşkilatı kurma hassasiyeti içine girmişler. Bunların hepsi acınası işler” dedi.

'Kıskanma değişik'

'Kıskanma değişik'

Soylu'ya yanıt veren Kaftancıoğlu ise Atatürk'ün sözünü hatırlattı. Kaftancıoğlu, “Kıskanma değişik! Sen ve senin gibiler vatanı seviyoruz kisvesi altında parsel parsel kupon arazilerle satarken vatanı, 25 yıl boyunca bu vatana, insanımıza hizmet ettim devletin bir kör kuruşuna bile halel getirmeden. ‘Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır' M.K.Atatürk” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
125
60
34
8
5
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Değişik mi ? 😅😅😅😅

ömer

“Değişik” ile mi bel altı oldu… Hiç bel altı muhabbetlerine girmeyelim istersen baya çok örnek verebilirim bayaaa…

Bilmem ben

Seçime Kadar Kemal Kılıçdaroğlu Orta Asya turu düzenleyebilir Canan kaftancıoğlu Ali Kınık Şarkıları söyleyip kısa videolar yayınlayabilir Öztırak Ahmet Şafa... Devamını Gör

Tuğçe Öztürk

Burada yorum yapanlar siz oy vermeye mi gitmiyorsunuz? Onedio da herkes chpli ama secimde patliyoruz. Koylerde internet yok diye mi akpli sayisi az acaba.