Görüş Bildir
Haberler
Survivor Ayşıl Özaslan Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Ayşıl Özaslan Elendi mi?

Survivor Ayşıl Özaslan Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Ayşıl Özaslan Elendi mi?

Survivor 2022 All Star yarışmasında elenen isim merak uyandırdı. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programında 'Survivor'a kim veda etti?' sorusu damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor All Star 2022 yarışmasında ünlüler ve gönüllüler takımında eleme heyecanı yaşandı. Yılın ikinci elenen ismi Ayşıl Özaslan oldu. Peki, Ayşıl Özaslan  kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Ayşıl Özaslan hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All-Star yeniden en çok izlenen programların arasına girdi. Ayşıl Özaslan, Survivor 2022 All Star'ın elenen ilk ismi olması ile birlikte gündemde merak edilen isimler arasında yerini aldı. Survivor All Star 26 Ocak 2022 tarihli elenen isim Ayşıl Özaslan kimdir, kaç yaşında, nereli? soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Peki, Survivor Ayşıl kimdir, kaç yaşındadır, mesleği ne? İşte Ayşıl Özaslan'ın  hayatı…

Ayşıl Özaslan Kimdir?

Ayşıl Özaslan Kimdir?

1978 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi'nde Dış Ticaret okuduktan sonra New York'ta Berkeley College üniversitesine giderek Ekonomi eğitimi almıştır. Bir dönem Amerika'da yaşamaya başlamış ve kendisine bir işletme açmıştır. Daha sonra tekrar Türkiye'ye dönerek özel bir firmayla anlaşmış ve 7 yıldır bu firmanın Türkiye müdürlüğünü yapmaktadır.

Çocukluk yaşlarından beri spora ilgi duyan ve sporla ilgilenen Ayşıl Özaslan, 20 senedir çeşitli spor dallarıyla uğraşmıştır. Ayrıca Almanca, Rusça, İngilizce olmak üzere 4 dil bilmektedir. Daha önceden Survivor ve Fear Factor yarışmalarına katılmış bir isim olan Ayşıl Özaslan, 'Boksun Yıldızları' programına da katılmıştır.

Survivor All Star 2022 kadrosuna dahil olan Ayşıl Özaslan, 1.65 boyundadır.

Survivor Ayşıl 26 Ocak akşamı elenen isim oldu. Daha önce Fear Factor ve Boxun Yıldızları yarışmalarında da boy gösteren Ayşıl Özaslan, daha önce de Survivor'da yarışmış ve adından söz ettirmişti.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?