Görüş Bildir

Sokak röportajlarında, eşler arasında yaşanan küçük atışmalara sık sık şahit oluyoruz. Fakat eşinin sözünü kesmeye çalışan ve iterek oradan uzaklaştırmaya çalışan bir adam oldukça tepki çekti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir pazarda "Cumhurbaşkanı seçiminde var mı bir adayınız?" diyerek mikrofon uzatan muhabire pahalılıktan şikayet eden kadını eşi susturmaya çalıştı.

Bir pazarda "Cumhurbaşkanı seçiminde var mı bir adayınız?" diyerek mikrofon uzatan muhabire pahalılıktan  şikayet eden kadını eşi susturmaya çalıştı.

'Adaya gerek var mı, adayımız Erdoğan' diyerek eşini oradan uzaklaştırmaya çalışan adam sosyal medyada oldukça tepki gördü.

İşte o anlar;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
53
14
13
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Balkan Türkleri

Reyiz Seçilirse enflasyonu falan düşüremez.Düşürebilecek olsa yıllardan beri düşürürdü şuanda seçili değil mi Reyiz :) Daron Acemoğlu'nun Ulusların Düşüşü is... Devamını Gör

Eren

yüz yıllik cumhuriyetin seksen yılı liyakaltli ve diktatörsüz dü yirmi yıldır liyakatsiz vede diktatorlü oylemi halkin iradesi ile secilmiş basbakan asıldı... Devamını Gör

mamamia

Bu nasıl bı kafa yapısıdır yahu bu ne demek tercihini sunmasına izin vermemek! Hadi burda müdahale etti oy verirken de yanına mı girecek, abla sandıkta konuş... Devamını Gör

Giriyorlar zaten 🙄 Zafere giden yolda her şey mübahtır deyip her şeyi yapıyorlar.

Rasen Maher

tabi onune bi tas yemek gelsin de zikkimlansin, ustune bide cigara, gerisi muhim degil, kadin onu nasil yapti ne etti hic umurunda degil..