Görüş Bildir

Malezya’nın Johor eyaletinin Johor Bahru bölgesinde yaşanan olayda 19 yaşındaki bir erkek, sokak köpeğine önce demir bir sopayla vurdu daha sonra kuyruğunu ateşe verdi. Gelin o korkunç anlara birlikte bakalım...

Malezya'da yaşanan olayda ismi açıklanmayan 19 yaşındaki bir erkeğin sokak köpeğine yaptığı eziyet anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Malezya'da yaşanan olayda ismi açıklanmayan 19 yaşındaki bir erkeğin sokak köpeğine yaptığı eziyet anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Malezya’nın Johor kentinde kaydedilen görüntülerde bir erkek, köpeğe elindeki demir çubukla birkaç kez vurulduğu görüldü. Olay yerinden uzaklaştıktan sonra birkaç saat içinde geri dönen genç, bu kez köpeğin kuyruğunu ateşe verdi. Acı içindeki köpek kaçmaya çalıştı. Köpeğin iki bacağı da kırılırken ikinci derece yanıklar oluştuğu belirtildi. Tedavi altına alınan köpeğin 6 aya kadar iyileşmesi umuluyor.

İşte o korkunç görüntüler: 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir: 👇

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
14
11
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
MelisMelis

izleyemedim Allah seni ve senin gibileri yok etsin!

Buğra Atak

Senin gibi bir yaratığı doğuran büyütüp yetiştiren herkesi sikeyim orospunun çocuğu ... seni işkence ede ede öldürmek istiyorum amına koduğumun oğlu...

36degrees

Hep bu bokların kendine Müslüman diyen ülkelerde olması gerçeği.

Diğdem Çakır

Müslüman değilim ama Çin'de daha kötüleri var