Görüş Bildir
Haberler
Sokağa Çıkma Yasakları Bitti Mi? Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Sokağa Çıkma Yasakları Bitti Mi? Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Korona virüsü pandemisi sebebiyle yaklaşık bir aydır yeniden yürürlüğe giren korona virüsü yasaklarının ne zaman iptal edileceği merak ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda yapılan Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kısıtlamaların kademeli olarak kaldırılacağını açıklamıştı. Peki, korona virüsü yasaklarının karara bağlandığı Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? İşte kısıtlamalarla ilgili son gelişmeler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kafe Ve Lokanta Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kafe Ve Lokanta Açıklaması

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre; hafta içi akşam saat 21.00’den takip eden gün sabah saat 05.00’e kadar, hafta sonu ise tam gün olmak üzere sokağa çıkma yasağı uygulanıyor.

Son günlerde düşüşe geçen korona virüsü vakaları sonrası hastanelerin yükünün azalmasıyla birlikte yasakların da ne zaman kalkacağı araştırılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son yapılan Kabine toplantısı sonrası korona yasaklarının kademeli olarak kaldırılacağını açıkmış, geçtiğimiz cuma günü ise kafe ve lokantaların açılıp açılmayacağına yakın zamanda karar vereceklerini söylemişti.

Kabine toplantısının bu hafta içinde yapılması ve yasakların kademeli olarak kaldırılması bekleniyor.

Yasaklar Kademeli Olarak Nasıl Kaldırılacak?

Yasaklar Kademeli Olarak Nasıl Kaldırılacak?

Yeni normalleşme adımlarıya birlikte, hafta içi akşam 21.00’de başlayan sokağa çıkma yasaklarının başlangıç saatinin 23.00 olması bekleniyor. 

Hafta sonu uygulanan korona yasaklarının ise gündüz kaldırılması ve sadece saat 17.00’den sonra uygulanacağı konuşuluyor.

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi sonrası sadece gel-al ve paket servis olarak hizmet veren kafe ve restoranların ise eski sisteme dönmesi ancak HES kodu kontrolü ile müşteri kabul edeceği de gündemin diğer maddesi olarak öne çıkıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın