Görüş Bildir
Haberler
Sokağa Çıkma Kaç Yaş Oldu? Son Dakika Haberi ile Sokağa Çıkma Yaşı Koronavirüs Nedeniyle Yeniden Belirlendi

Sokağa Çıkma Kaç Yaş Oldu? Son Dakika Haberi ile Sokağa Çıkma Yaşı Koronavirüs Nedeniyle Yeniden Belirlendi

Cuma akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklama ile daha önce 65 yaş üzerinin sokağa çıkma yasağı genişletilerek yeni düzenlemeler yapıldı. 

Peki sokağa çıkma yaşı kaç oldu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son dakika... Sokağa çıkma yasağı kaç yaş oldu?

Son dakika... Sokağa çıkma yasağı kaç yaş oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önce 65 yaş ve üzeri nüfus için sokağa çıkma yasağının geldiğini açıklamıştı. Yapılan son açıklamaya göre 20 yaş ve altı vatandaşlarımız da sokağa çıkma yasağına takıldı. 

Bununla birlikte 30 büyükşehir ve Zonguldak'a da il sınırlarına giriş çıkış yasağı getirildi.

Açıklamanın tamamı için haberimizi okuyabilirsiniz.

Sokağa çıkma yasağı kaç doğumluları kapsıyor?

Sokağa çıkma yasağı kaç doğumluları kapsıyor?

Erdoğan yaptığı açıklama şu ifadeleri kullandı: 'Bu gece itibarıyla 30 büyükşehrimiz ile Zonguldak ilimizi belirli istisnalar haricinde araç giriş çıkışına kapatıyoruz.

Yarından itibaren pazar yerleri ve marketler gibi insanların toplu şekilde bulunduğu tüm alanlarda herkesin maske takması zorunlu olacak. Ülkemizin tamamında 20 yaş altı, 1 Ocak 2000 ve üzeri doğumlular için de sokağa çıkma yasağı getiriyoruz.

İkazlara uymayarak aksi yönde davranışlar sergilemekte ısrar edenlere gereken idari ve adli cezaların tereddütsüz şekilde uygulanacağınıbelirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Milletime güveniyorum, bu içi boş bir söz değil. Attığımız her adımda bu güvenin tezahürlerini görüyoruz. Kurallara ne kadariyi riayet edersek salgının seyrini o derece kontrol altına alır, tehdidi ortadan kaldırabiliriz. Kurallara ne kadar iyi riayet edersek salgının seyrini o derece kontrol altına alır, tehdidi ortadan kaldırabiliriz. Sokaklar dahil tüm kamuya açık mekanlarda kalabalık oluşturacak şekilde asla bir arada bulunulamayacak. Ülkemizde hayatı ne zaman normale döndürebileceğimiz 83 milyon olarak bizlerin elindedir.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın