Görüş Bildir
Haberler
Sessiz Sakin Bir İzmir Tatili İçin Dikili’de Kamp Yapabileceğiniz En İyi Yerler

Sessiz Sakin Bir İzmir Tatili İçin Dikili’de Kamp Yapabileceğiniz En İyi Yerler

Yeter Şirin
06.06.2023 - 12:17

İzmir’in sakinlik ve sessizlik denilince akla gelen ilçelerinden olan Dikili’deyiz bu yazıda sevgili okur. Bu sessiz ve sakinlikte kamp yapmak isteyenler var ise bu yazı sizin için bir rehber niteliğinde. Daha fazla lafı uzatmadan gelin birlikte Dikili’de nerelerde kamp yapılır beraber bakalım. 🏖️

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Huzur Kamping

1. Huzur Kamping

Adı gibi İzmir dikili’de huzur dolu bir kamp yapmak istiyorsanız adres belli. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Salimbey, 34. Sk. No:14, 35980 Dikili/İzmir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05528469296

Instagram: @huzurcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Huzur Camping'de 4 gece kaldık, hizmetlerinden gayet memnun kaldık. Duşlar, tuvaletler ve ortak alanlar gayet temiz idi, ücretsiz elektrik, piknik masası ve ortak buzdolabı da bulunuyordu, 19 mayıs ve hafta sonu dolayısı ile kalabalık olsa da kendi çadırımız önünde ve etrafında bolca yerimiz bulunuyordu. Ayhan Bey'e ve onun nezdinde tüm çalışan arkadaşlara teşekkür ederiz, adı gibi huzurlu ve sakin bir tatil geçirdik.”

2. Eos Kamping

2. Eos Kamping

Deniz yakınlığı, ilgili personeli ve kamp için gereken ne varsa bulundurmaları Dikili’de kamp yapmak isteyenler için çok büyük artılar. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Denizköy Mah, 37. Sk. No:4, 35980 Dikili/İzmir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05393843113

Instagram: @eoskamping

Ziyaretçi Yorumu: “Civarda bulabileceğiniz en iyi denize sahip akvaryum gibi. İşletme aile işletmesi ve sahipleri çok ilgili ve kibarlar. Bir kamping için gerekli her şey var. Çadır yerlerinde ışık ve prizler, kullanabileceğiniz banklar ve masalar, yeterince şezlonglar. Çok güzel bir kumsal. 10/10 mekan.”

3. Deniz Çadır Kamp

3. Deniz Çadır Kamp

Dikili’de çam ve zeytin ağaçlarının altında, temiz alanlar ve yemekleriyle size harika bir kamp deneyimi yaşatacak Deniz Çadır Kamp hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Salimbey, Bademli 38. Sokak No:16, 35980 Dikili/İzmir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05528268211

,

Instagram: @denizcadirkamp

Ziyaretçi Yorumu: “5 gün kamp yaptık. Tam aile ortamı. Şahane bir yer. Wc si duşu tertemizdi. Marketi de var. Denize 30 sn yürüme mesafesi.”

4. Zeytin Gölgesi

4. Zeytin Gölgesi

Plaja yakın, zeytin ağaçlarının altında, sessiz sakin bir kamp yapmak istiyorsanız Zeytin Gölgesi’ni tercih edebilirsiniz. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Bademli, Bademli 40. Sk No:24, 35980 Dikili/İzmir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05418606775

Instagram: @zeytingölgesicamping

Ziyaretçi Yorumu: “İzmir’de ki en güzel çadır alanlarından biri , size tüm imkanları güzel yüzlülükle sunuyorlar . Denizi harika . Zeytin ağaçlarının altında güzel bir gece için gelebilirsiniz.“

5. Güneş Tatil Köyü Camping & Caravan Alanı Çadır & Bungalov

5. Güneş Tatil Köyü Camping & Caravan Alanı Çadır & Bungalov

Köye ve koylara yakınlığı, güler yüzlü hizmeti ile Güneş Tatil köyü Camping Dikili’de tercih edeceğiniz bir başka kamp alanı. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Bademli, 1. Sk. No:158, 35980 Dikili/İzmir

Konum için tıklayın. https://goo.gl/maps/sChoygVHY1LxF78u9?coh=178571&entry=tt

Telefon numarası: 05343707859

Instagram: @gunestatilkoyum

Ziyaretçi Yorumu: “Kız  arkadaşım  ile gelip çadır  kurduğum  bu mekanda Ajdan beyin samimi tavrı ve yardım sever davranışı çok memnun edici. Tam bir aile işletmesi. Her kuruşa değerdi seneye tekrar görüşmek dileğiyle Ajdan Bey ve ekibine sevgiler.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Berlin Kamp

6. Berlin Kamp

Dikili’de denize sıfır bu yeni kamp yerinin geçen sene eksiklerine göre oldukça beğenildiği ve yeni sezonda daha iyi olacağına eminiz. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Bademli şamlıgöl, 35980 Dikili/İzmir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05073863104

Instagram: @berlinkamp

Ziyaretçi Yorumu: “Konaklamamız boyunca oldukça sakin ve keyifli vakit geçirdik. Kamp alanının genişliği ve denize çok yakın olması güzeldi. Selçuk beyin yardımsever ve ilgili tavrı bizi memnun etti. İlk senesi olduğu için bir kaç eksik var, tuvalet sayısı daha fazla olabilir. Eminim 2. Senesinde çok daha keyifli bir yer olacaktır.”

7. Şamlıköy Kamp

7. Şamlıköy Kamp

İşletme sahibinin hoşgörüsü mü yoksa denizin güzelliği mi daha etkileyici bilemem ama ikisinin bir arada olması Dikili’de böyle güzel bir kamp yerinin şansı. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Bademli, 35980 Dikili/İzmir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05438716721

Instagram: @samligolcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Kano yapmak için, 2022 Ağustos ayında ailemle  seçtiğimiz bir kamp alanıydı ve oldukça memnun kaldık. İşletmeci Mustafa Bey su ve mangal sorduğumuz da, isterseniz çarşıdan alın daha uygundur diyecek kadar  naif bir insan. Müşterisini yolunacak kaz gibi görmediği ve fiyatlarını makul tuttuğu için takdir edilmeli.'

8. Küçük Zindancık Koyu

8. Küçük Zindancık Koyu

Küçük Zindancık Koyu işletmenin olmadığı bir koy. Yolları biraz bozuk olduğu için karavanla gelmek isteyenlerin biraz dikkatli olması lazım. İnce beyaz kumu ila plajı denize girmek için çok uygundur.

Adres: Bademli, 35980 Dikili/İzmir

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Kara ulaşımı biraz sıkıntılı ancak mükemmel bir koy. Hafta içi sorunsuz girilebilir. Kıyıdan suya giriş tek yerden. Suyun rengi ve kumu inanılmaz güzel. Sahil şeridi küçük. Kamp için çok uygun lakin yollardan dolayı karavan sıkıntı olabilir.”

9. Hayıtlı Koyu

9. Hayıtlı Koyu

Plajın genişliği, sakinliği, denizin sığ olması ve güzelim deniziyle Hayıtlı Koyu kafa dinlemek isteyen kampçıların gözdesi. İşletme bulunmayan koya gelirken hazırlıklı olmasında fayda var. Çekme karavanla gelmeniz halinde çekici çağırmanız gerekebilir.

Adres: Denizköy, 35980 Dikili/İzmir

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Suyu sığ ve çok temiz ücretsiz  kamp yapılabilir.”

10. Kara Göl Orman Kampı

10. Kara Göl Orman Kampı

Biraz sapa ve ulaşımı zor bir yer olsa da gölün manzarasından sonra bu yorgunluğa değdiğine karar vereceksiniz. Az insan gelebildiği için bakir bir yer olarak kalan Kara Göl kamp alanı sessizliğin Dikili’de anlam bulduğu yer.

Adres: Denizköy, 35980 Dikili/İzmir

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Sakın buraya araba ile gitmeye çalışmayın. Berbat bir yolu var. Ancak arabanızı aşağıda bırakıp 2 km kadar yürüyerek giderseniz sizi tam olarak bakir bir doğa bekliyor. Buraya giderek kamp bile kurulabilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Aşıklar Şelalesi (Nebiler)

11. Aşıklar Şelalesi (Nebiler)

Şelale çok güzel ama kapıdan içeri girer girmez ücretlendirme tabi. Hafta sonu kalabalık olacağı için ben sizin yerinizde olsam hafta içi kamp yaparım. 

Adres: Nebiler, Nebiler Şelale Sk No:18, 35980, 35980 Dikili/İzmir

Konum için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Özellikle doğada olmayı sevenler için harika yer, giriş ücreti uygun ( ama neden daha uygun olmasın :) , işletmede ihtiyacınız olan her şey var, yemek, kahvaltı, çay, kahve, alkol , wc vb... İşletmeciler güler yüzlü, güzel insanlar. Kamp yapılabiliyor. Yanınıza terlik, short, mayo almalınızı tavsiye ederim. Yüzülebilir bir gölet var. Erişimi için orman içinden 20 dakika kadar yürüyorsunuz. Şelalenin altında kumda kahve içmenizi tavsiye ederim. temiz havada, şelale sesi eşliğinde oturup, kahve keyfi yapabilmek çok güzel. Araçla ulaşım için asfalt yolu gayet iyi.”

12. Pissa Plajı

12. Pissa Plajı

Bademli köyüne yakın olan Pissa Plajı berrak denizi ile çok beğeniliyor. Kamp kurmak için alanı bulunan Pissa Plajı bakir ve tesisi olmayan bir plaj. Gelirken tedarikli gelmekte fayda var. 

Adres: Bademli, 11. Sk. No:26, 35980 Dikili/İzmir

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Su elektrik tuvalet tesis yok.Deniz çok soğuk değil. Karavan çadır ile kamp yapılır. Plajda büyük çok torbaları var. Araba bırakılan yerde büyük çöp konteyner var. Çöpü bulamayıp bırakıp giden çok insan var. Bırakmayın alın götürün lütfen. Gün batımı izlemek için mükemmel bir yer.”

İlginizi çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın