Görüş Bildir
Haberler
Seni İkilemden Kurtarıp Anneni mi Yoksa Babanı mı Daha Çok Sevdiğini Biz Söylüyoruz

Seni İkilemden Kurtarıp Anneni mi Yoksa Babanı mı Daha Çok Sevdiğini Biz Söylüyoruz

Bayram geldiğine göre küçükler o zor soruyla karşılaşmaya hazır mı? Ya da büyüklerimizin sorduğu bizi ter içinde bırakan sorulara biz hazır mıyız? Anneni mi yoksa babanı mı daha çok seviyorsun? Bu soruyu duymayan yoktur. Cevabımız ise her zaman kararsızlıkla sonuçlanır. Her ikisinin sevgisi de farklı olsa da yine de bir karar vermek zorundaysanız sizi bu teste alalım. Biz sizi bu kararsızlıktan kurtarıp annenizi mi yoksa babanızı mı sevdiğinizi söylüyoruz. 

Eğer hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Sen küçükken daha çok ne diye ağlardın?

3. Sen küçükken daha çok ne diye ağlardın?

4. Senin fiziksel özelliklerin daha çok kime benziyor?

4. Senin fiziksel özelliklerin daha çok kime benziyor?

5. Söyle bakalım, bu aktivitelerden hangisini daha çok yaptın?

5. Söyle bakalım, bu aktivitelerden hangisini daha çok yaptın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Annenin bu özelliklerinden birini seç.

7. Şimdi de babanın bir özelliğini seç.

8. Bize bir taraf seç bakalım.

9. Peki annenle babanı bir ikiliye benzet.

10. Son olarak bize bir renk seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen en çok anneni seviyorsun.

Evet seçimlerine göre sen en çok anneni seviyorsun. Onun şefkatli oluşu ve senin için her şeyi göze alabilir tutumu senin için her şey demek. Annen nasıl senin için her şeyi yapabilirse, sen de onun için her şeyi yapabilirsin. Bir karar verirken önce hep anneni düşünüyorsun. Şimdiye kadar senin için yaptığı fedakarlıkları göz önüne alıyorsun. Sen de çocuklarını annenin yetiştirdiği gibi yetiştirmek istiyorsun. Çünkü ailene bağlı birisin. Sürekli aklında bir yerlerde onlar yer alıyor. Onlarsız tatile çıktığında bile kendini eksik hissediyor ve huzursuz oluyorsun. Senin baskın özelliklerinden birine anaç bir yapıya sahip olman. Çok sahiplenici ve koruyucu birisin. Bu tavrın arkadaşlarına karşı da öyle. Onların her derdinde ve probleminde yanında olmaya özen gösteriyorsun. Annen gibi sen de çok vicdanlı birisin. Sana karşı yapılan bir hatayı çok çabuk affedebilirsin. Çünkü herkesin hata yapabileceğini düşünüyor ve bir hata yüzünde o kadar yaşanmış şeyi yok sayıp, hayatından birini çıkartamazsın. Sen hem özelliklerin hem de düşünce yapınla, annenin kopyasısın en çok onu sevmeni şimdi anlayabiliyoruz.

Sen anneni de babanı da eşit seviyorsun.

Sen anneni de babanı da eşit seviyorsun. İkisinin de sana karşı yaklaşımı hep sevgi ve şefkat üzerine olmuş. Seni hep dinlemiş ve anlamışlar. Yani sen mutlu bir ailede büyümüşsün. Bu nedenle küçüklükten beri maruz kaldığın bu soruya hep kan ter içinde cevap vermişsin. 'İkisini de çok seviyorum' demekle yetinip, sıyrılmışsın işin içinden. Ama sen gerçekten ikisini de eşit seviyorsun. Babana sonsuz güveniyor, annenin ise sana karşı sonsuz sevgisine sığınıyorsun. Ailen yanındayken ve seni bu kadar desteklerken başına hiçbir şeyin gelmeyeceğinden eminsin. Ailesiyle arkadaş gibi olan kişilerdensin yani. Her derdini, sorununu rahatça paylaşabildiğin ve bunların sana en yakın olan kişilerin olması açısından, oldukça şanslı görüyorsun kendini. Bu çağda aile kurmak ve aile yaşamını sürdürmek zorken, senin gibi mutlu ve sevgi dolu bir aileye sahip olan birine için herkesin imrendiğini söylesek yeridir. Küçük tartışmalar her ailede olur. Çünkü bir insanla ömür boyu anlaşmak mümkün olmayabilir. Buna rağmen mükemmel aileye sahip olduğun için şanslı azınlıktansın diyebiliriz.

Sen en çok babanı seviyorsun.

Evett seçimlerine göre sen en çok babanı seviyorsun. Gerçekten baba gibi her sorununa, derdine koşan, belli etmese de her zaman seni kontrol eden bir babaya sahipsin. İlerde sen de baban gibi bir karaktere sahip olmak istiyorsun. Sürekli arkada bir elin desteklediğini hissetmen seni başarıya götürüyor. Babanın karakteri ve size karşı tutumunu her zaman takdir etmiş ve diğer babalardan farklı olduğunu anlamışsın. Sana güven veren ve ne olursa olsun desteklediğini bildiğin bir babaya sahip olduğun için şanslı birisin. Arkadaş gibi iletişiminizle beraber çok aktivite yapabiliyor ve aslında arkadaşa ihtiyaç duymuyorsun. Babanla arandaki ilişki ailedeki herkesten çok farklı ve sağlam. Küçüklükten başlayan bağ şimdi daha güçlü bir şekilde devam ediyor. Yeri gelince eğlenmeyi bilen, yeri gelince ağırlığına koyan bir baban var. Bu şekilde dengeyi sağlayabiliyorsunuz. Senin bazı özelliklerin babana benzediğini düşünürsek en çok babanı sevmen kadar normal bir şey olamaz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
88
58
37
17
16
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın