Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Lezzetlere Göre Hangi Şehirde Yaşamalısın?

etiket Seçtiğin Lezzetlere Göre Hangi Şehirde Yaşamalısın?

Lezzetleri seç hangi şehirde yaşanmak gerektiğini söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Eee meyveyle başlayalım!

4. Aynı şekilde devam edelim, şimdi de bir sebze seç.

5. Bu tuzlu atıştırmalıklardan tercihin hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kahvaltıda hangisini isterdin?

7. Peki bu abur cuburlardan hangisi?

8. Etle aran nasıl? Bunlardan hangisi favorin?

9. Sandviç sevmeyen yoktur herhalde... Peki sence hangisi?

10. Son olarak bu ikililerden birini seç ve testi bitirelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Trabzon!

Trabzon!

Senin yaşaman gereken şehir Trabzon! Öncelikle senin damar sahibi bir insan olduğunu söylemek gerek. Keyfin yerindeyken tadından yenmez, ama gözün döner de damarın tutarsa... Aman aman :) O çok sevdiğin canım Karadeniz gibisin yani: Sağın solun belli olmaz. Ayrıca oldukça dobrasın... Giyotinle kafanı kesseler, ağzından gerçekten başkası çıkmaz, ardını arkasını düşünmezsin. Kısaca sana her yer Trabzon, bu test bile :)

Ankara!

Ankara!

Senin yaşaman gereken şehir Ankara! Sen her şeyden önce, aynı Ankara gibi güven veren birisin. İnsanlara saygılısın, efendi/hanımefendisisin ve de kalender. Kısaca senden insana kötülük gelmez asla. Ayrıca boş konuşan, şov yapan ve de özenti insanlar seni kendine gıcık etmede sınır tanımaz. 'Her şeyden önce adam olacaklar, adam' diyorsun, haklısın da. Son olarak, aile bağlarının çok kuvvetli olduğunu söylemek gerek, ey taşına kurban olasıca şehrin insanı :)

İzmir!

İzmir!

Senin yaşaman gereken şehir İzmir! Sen İzmir gibi bir insansın. Alımlısın, seksisin, cazibense 10 mıknatıs gücünde... Ancak bunlar seni tanımlamada oldukça güdük kalır. Duyarlısın, 'benden sonrası tufan' insanı asla değilsin. Ayrıca seni az buçuk çekemediklerini de belirtmek gerek. Antenler senden, çekmesi onlardan, fazla söze ne hacet ;)

Antalya!

Antalya!

Senin yaşaman gereken şehir Antalya! Öncelikle şunu demek gerekiyor ki, seni çook kıskanıyoruz... Çünkü yaşadığın yer: Antalya. Antalya'nın senin karakterine yansıttıkları ise şunlar: Rahatsın, kafana göresin ve asla darlanmaya gelemiyorsun. Yani motton şu: 'Herkes, kimsenin hayatına karışamaz taam mı?' Bunun yanında nazik, ince ve tam bir şövalye/piremses olduğunu da eklemek gerek!

Eskişehir!

Eskişehir!

Senin yaşaman gereken şehir Eskişehir! Çünkü sen tam bir çılgınsın. Sıradışı, absürt ve eğlenceye düşkün olduğunu da eklemek gerek. Bu yüzden seninle yeni tanışan insanlar, senden bir saniye ayrılmak istemiyor; çünkü onlara yaşadığını hissettiriyorsun. Bu karakterinin yaşınla da bir ilgisi olmadığını söylemek elzem. Sen 100 yaşına da gelsen, aynı böyle olursun. Senin ruhun genç ruhun, ey Es-es'in çılgını :)

Adana!

Adana!

Senin yaşaman gereken şehir Adana! Adana gibi bir insansın, sıcaksın yani, böyle kor ateş gibi. Sana dokunanın ya kalbi yanar ya da beyni. Tutkulusun, yalapşap, yarım yamalak şeyler hiç sana göre değil. Bağlanınca tam bağlanıyorsun, sevdi mi tam seviyorsun, böyle 40 derece ateşler içinde yanıyormuş gibi. Az buçuk da acılısın, sindirilmen çok güç. Kısaca 'Adanalıyız Allah'ın adamıyız; şalgam içer, bici yerik' insanısın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
411
237
158
97
33
22
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ado Telli

izmir de yaşıyorum izmir den memnunum izmir çıktı

Çiğdem Pala

Trabzon ☺

Ceylan YİĞİT

İzmir'de yaşıyorum zaten.. 😅 Bu kadarını beklemiyodum.