Görüş Bildir
Haberler
Seçimlerine Göre Favori Pizzanı Söylüyoruz

Seçimlerine Göre Favori Pizzanı Söylüyoruz

Herkesin pizza yiyişi farklıdır. Tıpkı herkesin pizza tercihi farklı olduğu gibi. Hepimizim severek yediği ve yerine asla başka bir şey ile dolduramadığımız pizzayı sen neyli yiyorsun? Seçimlerine göre favori pizzanı söylüyoruz.

Eğer hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Sence pizza yemek için ideal yer neresi?

3. Sence pizza yemek için ideal yer neresi?

4. Kahvaltıda en çok ne tüketiyorsun?

5. Peki sen pizzanın kenarlarını yer misin?

5. Peki sen pizzanın kenarlarını yer misin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pizzanın yanına bir içecek seç.

7. Pizzayı nasıl yediğini de seç.

8. Bize yediğin pizza boyutunu söyle bakalım.

9. Peki pizzadan sonra yenecek bir tatlı seç.

10. Son olarak pizzanın üzerine ne dökersin?

10. Son olarak pizzanın üzerine ne dökersin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Neapolitan Pizza

Neapolitan Pizza

Artık pizzacıya gidip, uzun uzun ne yiyeceğini düşünme devri bitti. Seni anlatan ve damak tadına uygun pizza Neapolitan pizza. Sen yediklerinde karışık veya bir sürü malzeme bulunan şeylerden ziyade, daha sade şeyleri seviyorsun. Yediklerinde karışıklıkları sevmediğin gibi hayatında da karışıklıklardan hoşlanmıyorsun. Olduğun gibi birisin. Kimsenin yanında kendini değiştirmez ve taktik yapmaya ihtiyaç duymazsın. Seni seven insanlar genellikle bu doğallığını seviyor. Abartı olan her şeyden uzak duruyorsun. Kendi halinde oldukça küçük bir çevreye sahipsin. Yakınında tuttuğun insanlar gerçekten senin ne istediğini ve sorunlarını biliyorlar. Herkesle hemen yakın olamadığın gibi herkese hemen kendini de anlatamıyorsun. Senin gibi oldukça sade ve tatları ayırt edebileceğin bu pizza çeşidi sana göre.

Şikago Pizzası

Şikago Pizzası

Senin favori pizzan Şikago pizzası olmalı. Sen yedin mi tam yiyenlerden ve o masadan doymadan kalkmayanlardansın. Bu nedenle bol karbonhidratlı Şikago pizzası sana göre. Hayatında yaptığın her şeyin altının dolu olmasını istiyorsun. Yani sen bir şey yapıyorsan, bu öylesine olmamalı ve sonuçları büyük olmalı. Bu nedenle ilerleyeceğin yolda uzun uzun düşünür ve her şeyi tartarsın. Geçeceğin zorlu ve engelli yolların güzel yerlere çıkmasını istiyorsun. Bütün çaban bunun için. Bir yere kadar her şeye sabredebilir ama bir yerden sonra devamı gelmiyorsa o şeyden vazgeçersin. Sen Şikago pizzası gibi yenilmeye değecek şeyler yapıyorsun. Basit ve herkesin yaptığı şeyler hiç sana göre değil.

Sicilya Stili Pizza

Sicilya Stili Pizza

Senin favorin Sicilya stili pizza. Bol peynirli pizza tam sana göre. Sen biraz abartıyı seven birisin. Sıradan şeylerden hoşlanmıyorsun. Herkesin yaptığı değil de gizli kalmış şeyleri yapıyorsun. Bu pizza gibi hisli ve duygularını belli ediyorsun. Üzüldüğün bir şey olduğunda kendini ağlamamak için tutmayıp, herkesin içinde kendini salabilirsin. Çünkü duygularını sakladıkça durumun daha kötüye gittiğini ve bu duyguların senin içinde yük olduğunu düşünüyorsun. Fark edilen birisin. Yaptığın, söylediğin ve giydiğin her şey konuşuluyor. Sen bunları kulak arkası edip, kendi hayatına bakıyorsun. Herkes konuştuğuyla kalıyor yani. Her şey için çok çabuk heyecanlanabiliyorsun. Küçücük şeyler bile senin mutlu olmana ve enerjini yükseltmene yetiyor. Bu pizzayı gördüğünde de enerjinin yükseldiğine eminiz.

New York Pizza

New York Pizza

Senin favori pizzan New York pizza. Çok malzeme değil ama bol sucuklu pizzayı tercih edersin. Zaten pizza dediğin de bol sucuklu olur. Sen çok çabuk modu düşen, daha sonrasında da toparlanması bayağı bir zaman alan birisin. Farklı şeyler denemekten biraz korkuyorsun. Çünkü oluşturduğun rutinin bozulması senin hoşuna gitmiyor. Yarın ne yapacağını adım adım bilmeli ve her şeyini planlamalısın. Yani seni son dakika planlarına dahil etmek pek akıllıca değil. Sen yapılan planları en az bi' 2 gün önceden bilmeli ve ona göre her şeyini planlamalısın. Çevrendekiler bu huyunu bildiği için genellikle plan yapmayı sana bırakıyorlar. Fazla karmaşık olmadan, tatlarına hakim olduğun New York pizza senin hayatın gibi gayet anlaşılır ve lezzetli.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
102
55
33
12
9
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Muhammet Basri

canım çekti aq

nitz

harbiden ben de acıktım ha

Gizem Yenikler

New York Pizza

Oğuzcan Bozkurt

New York Pizza! Senin favori pizzan New York pizza. Çok malzeme değil ama bol sucuklu pizzayı tercih edersin. Zaten pizza dediğin de bol sucuklu olur. Sen ço... Devamını Gör