Görüş Bildir
Haberler
Saadet Zinciri İddiası! Holding Binasına Akın Ettiler, Kimseye Ulaşılamıyor

Saadet Zinciri İddiası! Holding Binasına Akın Ettiler, Kimseye Ulaşılamıyor

R.G.
12.07.2021 - 16:18

İstanbul Ataşehir'de bulunan SAS Holding'in önünde toplanan bir grup, paralarını alamadıklarını ileri sürerek eylem yaptı. Eylem yapan grupta bulunan pazarcı Ahmet Zengin, 'İşyerimi sattım, arabamı sattım. Geldim varımı, yoğumu bu şirkete yatırdım' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ataşehir'de bulunan SAS Holding'in önünde toplanan bir grup, paralarını alamadıklarını ileri sürerek eylem yaptı. 

SAS Holding önünde yaklaşık bir ay önce, şirket yöneticisi Sibel Koçan'ı başından vurulup öldürülerek, içinde 3 milyon 300 bin lira bulunan çantanın gasp edilmesinin ardından yine şirket yöneticisi olan eski eşi Süleyman Aydın da Ataşehir'deki bir rezidansın 32'nci katındaki dairesinden atlayarak yaşamına son vermişti. Olayın ardından holding ile ilgili saadet zinciri iddialarında bulunuldu.

"Varımı yoğumu bu şirkete yatırdım"

"Varımı yoğumu bu şirkete yatırdım"

Bugün ise yaklaşık 40 kişi holding binası önünde toplanarak eylem yaptı.

Eylem yapan grupta bulunan pazarcı Ahmet Zengin, 'Bundan 1 sene önce 200 bin lira para yatırdım bu holdinge. 'Kazandırıyor, kazanıyoruz siz de gelin kazanın' diyorlardı. İşyerimi sattım, arabamı sattım. Ben pazarcıyım. Bir lira bir lira para toplayan bir adamım. Geldim varımı, yoğumu bu şirkete yatırdım' şeklinde konuştu.

"Muhatap yok, kimseye ulaşılamıyor"

"Muhatap yok, kimseye ulaşılamıyor"

Erkan Uzman ise, 'Ben de pazarımı sattım, arabamı sattım, evimi sattım ve Haziran'ın 10'unda 500 bin lira para yatırdım. 5 gün sonra da bu olaylar oldu. Haziran'ın 10'unde ben 500 bin lira para yatırıyorum, Haziran'ın 15'inde böyle olaylar oldu. 13 bin 105 kişi mağdur oldu. Şu an bir muhatap yok. İzmir'e cenazeye gittik, insani olarak. Bize 'İstanbul'da açıklama yapacağız' denildi. Ama şu an kimseye ulaşılamıyor' ifadelerini kullandı.

Eylem yapan grup, şirket yöneticilerine de tepki gösterdi. Lüks otomobille çekilen görüntüleri ve yapılan yemek programlarını gösteren mağdurlar, bugün suç duyurusunda bulunacaklarını belirttiler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
117
16
8
5
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

bunlardan borç para istesen vermezler , hala böyle sistemlere inanıp donuna kadar mal varlıklarını veriyorlar !!!

Kavinsky

Ben haberleri okumaktan yoruldum,millet sikilmekten yorulmadı. Ben de kuracağım bir saadet zinciri.

Caps

Varını yoğunu basarsan açıkta kalırsın tabi. Üç kuruşa beş köfte yok diye bir deyim var ülkede, hala anlayamadınız şunu.