Görüş Bildir
Haberler
Türk Bayrağını Yırtıp Üzerine Basan Kadın Tutuklandı

Türk Bayrağını Yırtıp Üzerine Basan Kadın Tutuklandı

İstanbul Büyükçekmece'de Türk bayrağını yırtıp üzerine bastığı iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen İranlı kadın 'Türk bayrağını yırtmak sureti ile devletin egemenlik alametlerini aşağılama' suçundan tutuklandı. Kadının bu eylemi neden gerçekleştirdiği henüz bilinmiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Büyükçekmece Sahil Kordonboyunda meydana geldi. İddiaya göre İran Uyruklu Zohreh Momeni restoranın yanında bulunan Türk bayrağını indirdikten sonra yırtıp, üzerine bastı.

Kadının bu hareketini gören çevredekiler kadına tepki gösterdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ise öfkeli kalabalığı uzaklaştırarak kadını gözaltına aldı. 📹

Tutuklandı

Tutuklandı

Polis merkezindeki işlemlerinin ardından Büyükçekmece Adliyesi’ne sevk edilen İran uyruklu Zohreh Momeni 'Türk bayrağını yırtmak sureti ile devletin egemenlik alametlerini aşağılama' suçundan tutuklandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
27
7
6
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Semih Karakaş

Amk orosbusu o bayrağın direği sana girsin

Putler

Caydırıcı ceza olarak bayrak direği sokulsun. Ben her zaman cezaların şiddet de içermesinden yanayım. Başka türlü kimse caymıyor.

sonerclubber

Kardeşim niye hapse atıyosun her kimse bu kadın hemen sınır dışı et Türkiye'ye girişine ömür boyu yasak koy, oturumu vizesi cart curt varsa temelli iptal et,... Devamını Gör