Görüş Bildir
Haberler
Rıza Kocaoğlu'nun Son Görüntüsü Hayranlarını Şaşkına Çevirdi! İşte Rıza Kocaoğlu'nun Yeni Tarzı

Rıza Kocaoğlu'nun Son Görüntüsü Hayranlarını Şaşkına Çevirdi! İşte Rıza Kocaoğlu'nun Yeni Tarzı

Ömer ÖNDER
18.04.2022 - 16:45

Kuzey Güney, İçerde, Çukur dizilerinde canlandırdığı karakterler ile izleyicilerden tam not alan başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı yeni imajı ile herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncunun yeni tarzı ile paylaştığı fotoğrafa takipçilerinden beğeni yağdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

43 yaşındaki başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görenleri şaşırttı. Sakallı ve uzun saçlı bir fotoğrafını paylaşan Rıza Kocaoğlu takipçilerinden tam not aldı. Kuzey Güney, İçerde, Çukur, Ya İstiklal Ya Ölüm gibi dizilerde sergilediği usta oyunculukla ve canlandırdığı karakterler ile hafızalara kazınan Rıza Kocaoğlu son olarak Çukur dizisinde canlandırdığı 'Aliço' karakteri ile izleyici karşısına geçti. İmaj değişikliğine giden Rıza Kocaoğlu yeni tarzını takipçileri ile paylaştı.

Uzun bir süredir kısa saç ile ekranlara olan Rıza Kocaoğlu'nun yeni tarzı görenleri şaşırttı. Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'la birlikte başrolünde bulunduğu 'Another Self' dizisine hazırlanan Rıza Kocaoğlu uzun saçlı ve sakallı tarzını sosyal medya hesabından paylaştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
9
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın