Görüş Bildir
Haberler
Reklam Yüzü Olduğu Markadan 182 Milyon Lira Kazanmış! Meryem Uzerli'nin Estetik Yolculuğunu İnceliyoruz

Reklam Yüzü Olduğu Markadan 182 Milyon Lira Kazanmış! Meryem Uzerli'nin Estetik Yolculuğunu İnceliyoruz

24.08.2022 - 08:23

Meryem Uzerli, Hürrem Sultan rolüyle sadece Türkiye’de değil tüm dünyada ses getirdi. Bu rolle şöhret basamaklarını tek tek çıkmaya başlayan Uzerli, Türkiye dışında farklı ülkelerde de pek çok iş yaptı. Son zamanlarda herkesin konuştuğu milyon dolarlık bir işte bulunan güzel oyuncu Rus bir kozmetik markasının reklam yüzü oldu. Bu işten yüzü ile para kazanan Meryem Uzerli’nin geçmişine baktığımızda onun çok büyük değişim yaşadığını görebiliyoruz. Onun değişimini ve estetik yolculuğunu incelemeye ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürrem Sultan ile yakalanan ün.

Hürrem Sultan ile yakalanan ün.

1983 yılında Almanya’da doğan Meryem Uzerli, oyunculuk ve tiyatro eğitimini tamamlayıp Almanya’da ufak çaplı projelerde yer almış. İşindeki asıl sıçrayışı Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem karakterini canlandırarak yapmış. Türkçeyi de bu rol ile paralel şekilde geliştirmeye başlamış. O dönem şöhrete kapılıp giden Uzerli, dizi sırasında tükenmişlik sendromuna yakalanmış. Toparlamaya başladıktan sonra yeni işlerde görev almaya devam eden Uzerli, hem dizi ve filmlerde hem büyüklü küçüklü reklamlarda rol almış. Hürrem Sultan ile dünyada tanınan güzel oyuncuya farklı ülkelerden de teklifler gelmiş.

Eleştirilen kilolarından eser kalmadı.

Eleştirilen kilolarından eser kalmadı.

Uzerli, yaşadığı tükenmişlik sendromu ile Almanya’ya geri döndü. Orada kızını dünyaya getirdi ve mükemmel bir değişim geçirip karşımıza çıktı. Pek çok kişiden Muhteşem Yüzyıl sırasında olduğu kilo yüzünden eleştiri aldı ancak şu an o kiloların hiçbirinden eser yok. Kiloları yüzünden giydiği kıyafetlere gelen eleştirilere alışık olan Uzerli, artık ne giyse kendine yakıştırıyor. Ayrıca moda konusundaki zevkinde de gelişmeler olduğu aşikâr.

Meryem Uzerli’nin karakteristik yüz hatları neredeyse kayboldu.

Meryem Uzerli’nin karakteristik yüz hatları neredeyse kayboldu.

Meryem Uzerli’yi ilk tanıdığımızda kendine özgü bir yüz yapısı vardı ancak sosyal medyadaki paylaşımlarından görüldüğü kadarıyla o da artık herkes gibi olmuş. Hürrem Sultan’dan sonra yüzünde pek çok değişiklik yapmış. Yaptırdığı estetikler ve verdiği kilolar ile daha genç gözükmeye başlamış. Aynı zamanda saç rengini de değiştirerek hoş bir görünüm elde etmiş. Yüzündeki en belirgin değişimler ise dudak ve çenesindeki değişim gibi gözüküyor.

Meğer ne çok estetik sığdırmış hayatına.

Meğer ne çok estetik sığdırmış hayatına.

Meryem Uzerli’nin yaptırdığı estetik sayısının çok fazla olduğunu pek çok kişi bilmiyor. Uzerli; kendi söylemlerine göre dudak, çene ve yanak dolguları yaptırdığını dile getirmiş. Bunun dışında yüzünde işlemler olmadığını söyleyen güzel oyuncu, yüzünün zamanla oturduğunu belirtmiş. Yaşadığı değişime bakılırsa yaptırdığı estetiklerin sayısının epey fazla olduğu hayranlarının da gözünden kaçmamış.

Kim Kardashian’ın estetikçisinden dokunuşlar.

Kim Kardashian’ın estetikçisinden dokunuşlar.

Meryem Uzerli, yaptırdığı estetiklerden bazılarını sıradan bir kişiye yaptırmamış. Dünyaca ünlü kişilerden Kim Kardashian’ın estetiklerini yapan Dr. Simon Qurian’a estetik yaptırmak için Los Angeles’a kadar gitmiş. Orada Hollywood dolgusu yaptırmış. 'Peki, Hollywood dolgusu nedir?' diye düşünüyorsanız hemen cevaplayalım: Hollywood dolgusu; yüzü gençlik yıllarındaki hatlara döndüren, çene kısmını sıkıştırıp netlik kazandıran, elmacık kemiklerine ve yanaklara dolgu enjekte edilen bir çeşit operasyonmuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevenlerinden estetikleriyle ilgili sürekli eleştiri aldı.

Sevenlerinden estetikleriyle ilgili sürekli eleştiri aldı.

Meryem Uzerli, bir ara sürekli estetik yaptırdığını bu estetiklerin yüzünde aşırı durduğunu kabul etmiş. Çok sık estetik yaptırdığı sırada kendine olan özgüveninin düşük olduğunu ve bu yüzden botoks ile dolguya yüklendiğini belirtmiş. Kendine kötü geldiğini görünce belirli bir dönem estetik yaptırmamış. Daha sonra yaptığı bu itirafıyla yetenekli oyuncu, uzun süre gündemde kalmayı başarmış. Bunun dışında Meryem Uzerli’nin sevenleri de estetik konusunda onu çok eleştirmiş ve onun, her seferinde doğallıktan biraz daha uzaklaştığını dile getirmiş. Doğallığını kaybettiği söylense de Uzerli her zaman güzelliğini korumaya devam ettirmeyi başarmış.

Estetikli veya estetiksiz yüzü milyon dolar değerinde.

Estetikli veya estetiksiz yüzü milyon dolar değerinde.

Estetik var ya da yok fark etmeksizin güzelliğini sürekli koruyan bir kadın Meryem Uzerli. Estetik ameliyatlara devam eder mi ya da etmez mi bilmiyoruz ancak oldukça büyük bir değişim yaşadığı kesin. Her hâliyle güzel olduğunu kanıtlayan güzel oyuncu, uzun süredir yüzüne botoks ya da dolgu yaptırmadığı için doğal güzelliği ile verdiği pozlarla konuşuluyor. Rus bir kozmetik firmasıyla 1 milyon dolar değerinde anlaşması yapan oyuncunun, bu fotoğrafları sosyal medyasında paylaştığı için ekstra olarak 100 bin dolar daha aldığı söyleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
8
3
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın