Görüş Bildir
Haberler
TV
Vatanım Sensin, Aşk 101, Yargı... Kafamızı Nereye Çevirsek Gördüğümüz Pınar Deniz'in Kariyerini İnceliyoruz

Vatanım Sensin, Aşk 101, Yargı... Kafamızı Nereye Çevirsek Gördüğümüz Pınar Deniz'in Kariyerini İnceliyoruz

11.08.2022 - 08:05

Yargı dizisinin Ceylin'i olarak gönlümüze taht kuran Pınar Deniz'in kariyer yolculuğu ta 2014 yılına dayanır. Satış danışmanlığı yaparken bir ajansa kaydolmasıyla başlayan oyunculuk serüveni, şimdilerde en beğenilen oyuncular arasında olmasının ilk adımı sayılabilir. Mesleğe Türkan Şoray kurallarıyla başlayan Pınar Deniz, sonrasında 'Okudukça, vizyonumu geliştirdikçe ve dünyamı genişlettikçe sınırlarımı aştım.' diyerek oyunculuğunu günden güne geliştiren biri. Gelin, güzel oyuncu Pınar Deniz'in kariyerine birlikte göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ergenlik yıllarında bile güzelliği ve yeteneği ile dikkat çekmiş.

Ergenlik yıllarında bile güzelliği ve yeteneği ile dikkat çekmiş.

2014'te Evrim karakteri ile rol aldığı Sil Baştan dizisinde Pınar Deniz, daha 21 yaşındaymış. Gani Müjde'nin yapımcısı olduğu bu dizide güzel oyuncuya; Emre Kınay ve Esra Dermancıoğlu gibi isimler eşlik etmiş. Yine aynı dizide rol aldığı Murat Dalkılıç'ın 1 sene sonraki klibinde oynayan Pınar Deniz, buranın da tozunu attırmış. Sürekli olarak bu dizideki fotoğraflarının karşılaştırıldığı yetenekli oyuncu, o günden bu yana sadece diş teli takmış.

Başrolden önce son çıkış.

Başrolden önce son çıkış.

Kutsi'nin başrolünü oynadığı Beyaz Yalan isimli dizide Pınar Deniz, Azra karakterini canlandırıyor. 2015 yılında Show TV'de yayınlanan dizi sonrasında Pınar Deniz, daha sonra Vatanım Sensin'deki en bilinen rolü Yıldız karakteri ile gönlümüze taht kuruyor. Bu rolüyle 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanıyor.

Açılın! Sahnelerin kraliçesi geldi.

Açılın! Sahnelerin kraliçesi geldi.

Vatanım Sensin'de Cevdet ve Azize'nin ilk çocukları olan Yıldız, hırslı karakteri ile ön plana çıkıyor. Babasının ölümünden sonra savaşın içinde ayaklarının üzerinde durmak isteyen bir genç kızı oynayan Pınar Deniz, bu rolü öyle inandırıcı oynamış ki daha sonrasında terapi alarak bu rolün etkisinin hayatından çıkmasını istemiş. İlk başrol deneyimini müthiş bir başarıyla tamamlayan Pınar Deniz, Yıldız karakterini cesur bulduğunu dile getirerek hiç unutamayacağını söylüyor.

İlk beyaz perde deneyimi: Kardeşim Benim 2

İlk beyaz perde deneyimi: Kardeşim Benim 2

Murat Boz ve Burak Özçivit ile oynayan Pınar Deniz, bu filmde bir laz kızını canlandırıyor. Cesur ve korkusuz bir laz kızı olan Didem'i oynadığı bu film için güzel oyuncunun atış dersleri aldığı biliniyor.

Artık o sadece bir başrol!

Artık o sadece bir başrol!

Pınar Deniz, 2018'de FOX'ta yayınlanan Bir Deli Rüzgâr'da Gökçe Yücel karakterine can veriyor. Bol entrikalı dizide ünlü olmayı kafasına koyan bir kadını izliyoruz. Şan, şöhret, para hepsini isteyen Gökçe Yücel'in aslında tek amacı; babasına kavuşmak oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşk 101'deki Burcu Hoca!

Aşk 101'deki Burcu Hoca!

Güzel oyuncunun Kaan Urgancıoğlu ile uyumunu ilk kez bu dizide gördük. Toksik bir ilişki içinde debelenen ve Anadolu'dan gelen Burcu Hoca; idealistliği ve azmi ile öğrencilerinin hayatına dokunmak istiyor. Aynı okulda birlikte görev aldığı beden eğitimi öğretmeni Kemal'e âşık olarak seyirciyi de aşka inandırıyor.

Onu şimdi avukat rolüyle biliyoruz.

Onu şimdi avukat rolüyle biliyoruz.

Son zamanların en beğenilen dizileri arasında yer alan Yargı'da Ceylin karakterini oynuyor. Pınar Deniz, Ceylin karakterini kendi enerjisinde var olan, diğer insanların ne düşündüğüyle pek ilgilenmeyen biri olarak tanımlıyor. Bu yapımda da Kaan Urgancıoğlu'yla başrolü paylaşan Pınar Deniz, adliyelere de ayrı yakışıyor. Adalete giden her yolu mübah sayan Ceylin; tutkusu ve cevvalliğiyle dosta güven düşmana korku veriyor.

Yetenekli oyuncu, yeniden Netflix'te.

Yetenekli oyuncu, yeniden Netflix'te.

Pınar Deniz, Netflix için çekilen BKM imzalı Aşkın Kıyameti isimli filmde Lidya-Banu karakterini oynuyor. Yılmaz Erdoğan tarafından senaryosunun yazıldığı filmde Pınar Deniz, vokal yeteneği ile öne çıkıyor. Filmin eleştirilen senaryosu bir kenarda dursun, yapım mistik ayrıntıları ile merak uyandırıyor. Güzel oyuncu, Vatanım Sensin'de birlikte rol aldığı Boran Kuzum'la bu filmde başrolü paylaşıyor.

Kızımız aynı zamanda bir reklam yıldızı.

Kızımız aynı zamanda bir reklam yıldızı.

Duru güzelliği, her rolün altından kalkan yeteneği ile Pınar Deniz'i, reklam filmlerinde de sıkça görüyoruz. Ayrı ayrı 3 markanın yüzü olarak yer aldığı projelerde sempatikliği ve güzelliğiyle dikkat çeken Pınar Deniz, en sevilen marka yüzleri araştırmasında birinci olmuş. 'Tahtını yaparsın da bahtını yapamazsın.' dedikleri şeye kafa atmış bir ünlümüz diyebiliriz sanıyoruz. Güzel oyuncuya yeni projelerinde şans ve başarı dilemeyi de unutmayalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
17
13
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tom lee jones

inanilmaz guzellikte(all time top 20) ve zeki ve caliskan hanim kizimiz,bahti acik olsun.