Görüş Bildir
Haberler
Bu Evliliğini Hayranları Bile Unutmuş! Yeni İlişkisiyle Gündem Olan Aslı Enver'in İlişkilerini Anlatıyoruz

Bu Evliliğini Hayranları Bile Unutmuş! Yeni İlişkisiyle Gündem Olan Aslı Enver'in İlişkilerini Anlatıyoruz

14.08.2022 - 00:17

Neredeyse herkesin hayranlıkla izlediği Aslı Enver, son zamanlarda sık sık aşk hayatıyla gündemde yer alıyor. Önder Öztarhan ile evliliğin köşesinden dönen ilişkilerinin ardından güzel oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı belirtiliyor. Berkin Gökbudak ile yakalanan Aslı Enver’in ilişkisi son zamanlarda en çok merak konulardan biri. Başarılı bir iş insanı olan Berkin Gökbudak’ın pek çok markanın bölge müdürü olduğu söyleniyor. Gelin, Aslı Enver’in geçmişten günümüze olan aşk hayatını yakından inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzel oyuncu Aslı Enver’i kısaca tanıyalım.

Güzel oyuncu Aslı Enver’i kısaca tanıyalım.

1984 yılında Londra'da doğan Aslı Enver, ülke değiştirip Türkiye’ye geldikten sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimini almaya başlamış. Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Mine karakteri ile oyunculuk kariyerinde tanınmaya başlamış. Daha sonrasında kimi zaman yan rollerde kimi zaman da akıllara kazınan başrollerde oynayarak oldukça başarılı bir kariyer çizmiş. Kariyerinde yakaladığı bu başarı, aşk hayatında biraz daha farklı olmuş.

Aslı Enver’in geçmişte yaşadığı evlilik.

Aslı Enver’in geçmişte yaşadığı evlilik.

Yetenekli oyuncu, aslında geçmişte yaklaşık üç yıl süren bir evlilik yaşamış. Çok yakından tanıdığımız ünlü oyuncu Birkan Sokullu ile Aslı Enver, 2012 yılında dünyaevine girmiş ancak iki oyuncunun evliliği pek uzun sürmemiş. 2015 yılında ise evliliklerini boşanarak sonlandırmışlar. Evli kaldıkları süreçte oldukça mutlu bir ilişki yaşadıkları gözüken çift, balayını da Tayland’da geçirmiş. Mutlu aile tablosu çizen Birkan ve Aslı çiftinin boşanmalarındaki neden, şiddetli geçimsizlik ve fikir ayrılıkları yaşamaları olmuş. İki tarafta anlaşmalı olarak dava açıp evliliklerini kolaylıkla bitirmiş.

Gündemden düşmeyen bir aşk hayatının olma sebeplerinde biri de Murat Boz ile yaşadığı ilişkisi.

Gündemden düşmeyen bir aşk hayatının olma sebeplerinde biri de Murat Boz ile yaşadığı ilişkisi.

Kardeşim Benim filminin setinde tanışan ikili, O Ses Türkiye programının yılbaşı özel çekimlerinde yakınlıklarıyla dikkat çekmişti. Zaten daha sonra ilişkilerini açıklayıp dört yıl boyunca ayrılıp barışarak ilişkilerini sürdürmüştü. 2016 yılında başlayan bu ilişki, en başında herkesin onayladığı ve sevilen bir ilişkiydi ancak daha sonra yaşadıkları ayrılıklar ikilinin ilişkisini oldukça yıprattı. Herkesin 'Kesin evlenirler.' diye baktığı bu ilişkide, inişli çıkışlı pek çok an yaşandı. Hem ayrılıklar hem barışmalar gerçekleşse de ikili bir süre sonra bu ilişkiyi tamamen bitirebildi. Murat Boz ile yaşadığı ilişki sonrası Aslı Enver ilişki konusunda uzun süre sessizliğini korudu ve bu ilişki sonrasında güzel oyuncunun yüzü aşk konusunda çok az güldü.

Aslı Enver’in ifşalarla biten ilişkisi.

Aslı Enver’in ifşalarla biten ilişkisi.

Bir arkadaşlarının davetinde tanışan Aslı Enver ve eski basketbolcu Kerem Tunçeri, karantina döneminde birliktelik yaşamaya başladı ancak bu birliktelikleri çok uzun sürmedi. Kerem Tunçeri’nin birbirinden farklı kızlar ile uygunsuz konuşmalarının ifşalanması sonrasında yaşanan bu birliktelik Aslı Enver’in ayrılmasıyla son buldu.

Evliliğin köşesinden döndüler.

Evliliğin köşesinden döndüler.

Alaçatı’da çıktıkları tatil ile ilişkilerini ilk kez objektiflere yansıtmaya başlayan Önder Öztarhan ve Aslı Enver’in ilişkisi, oldukça yolunda gidiyordu. Aslında Aslı Enver, Önder Öztarhan’ın annesiyle bile tanışmıştı hatta soranlara Öztarhan’ın da kendi ailesiyle tanıştığını iletişimlerinin olduğunu söylüyordu. Tabii ailelerin tanışması, herkesin aklına şu soruyu getiriyordu: 'Evlilikleri yakın olabilir mi?'. Herkes bu soru üzerinden konuşmalarına devam ederken Aslı Enver ve Önder Öztarhan’ın ayrılık haberleri duyuldu. Birbirlerine zaman ayıramadıkları için evlilik yoluna adım adım giden bu aşk hikâyesi zamansızlıktan sonlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yepyeni bir aşka yelken açtı.

Yepyeni bir aşka yelken açtı.

Aslı Enver, son zamanlarda sevgilisini herkesten sır gibi saklıyordu ancak kısa bir süre önce sevgilisi ile ilgili tüm detaylar ortaya çıkmaya başladı. Geçtiğimiz gün ele ele görünen Berkin Gökbudak ve Aslı Enver çiftinin daha yeni bir ilişkiye başladığı düşünülüyor. İkilinin yakın arkadaşları sayesinde tanıştığı söyleniyor.

Mutlu son olacak mı?

Mutlu son olacak mı?

Aslı Enver’in kimi zaman çok uzun süreli kimi zaman da kısa süreli ilişkileri olsa da aşkın en çok yakıştığı kadınlardan biri olduğu söylenebilir. Oldukça gel-git hâlinde ilişkiler yaşayan Enver’in bu yaşadığı ilişki ile yüzünün gülmesini ve mutlu sona ulaşmasını umuyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
12
7
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın