Görüş Bildir
Haberler
Tozlu Sayfaları Açıyoruz: Murat Yıldırım'dan Aslı Enver'e Daha Önce Evli Olduklarını Bilmediğimiz İsimler

Tozlu Sayfaları Açıyoruz: Murat Yıldırım'dan Aslı Enver'e Daha Önce Evli Olduklarını Bilmediğimiz İsimler

02.05.2022 - 12:45

Büyük aşklar, kavgalar, ayrılmalar, barışmalar... Ünlülerin aşk hayatının çok hareketli olduğu kesin. Hatta o kadar hareketli ki bazen bu arada kim kiminle evliydi akılda tutmak zor olabiliyor. Tam da bu sebeple ünlüler dünyasının unutulan ya da hiç bilinmeyen evliliklerini sizin için derledik. Şaşırmaya hazır mısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aslı Enver - Birkan Sokullu

1. Aslı Enver - Birkan Sokullu

Kavak Yelleri ile şöhret basamaklarını hızla tırmanmaya başlayan Aslı Enver ve karizmatik Birkan Sokullu henüz kariyerlerinin başındayken evlenmişti. 2012 yılında evlenen çift, 3 yıl evli kaldıktan sonra boşandı. Daha sonra onları ne bir arada gördük ne de ikilinin isimleri yan yana geldi.

2. Yeşim Salkım - İlker İnanoğlu

2. Yeşim Salkım - İlker İnanoğlu

Yeşilçam'ın yıldızı Filiz Akın'ın oğlu olan İlker İnanoğlu ve şarkıcı Yeşim Salkım 2006'da evlenmişti. Sadece 1 yıl evli kalan çift daha sonra boşanmıştı. Olay çabuk unutulsa da aslında bu evlilik Yeşim Salkım'ın 4., İlker İnanoğlu'nun da 2. evliliğiydi.

3. İsmail Hacıoğlu - Vildan Atasever

3. İsmail Hacıoğlu - Vildan Atasever

Şimdilerde Masum dizisi ile adından söz ettiren İsmail Hacıoğlu ve Kasaba Doktoru'nda rol alan Vildan Atasever bir zamanlar evliydi. 2010 yılında evlenen Vildan Atasever ve İsmail Hacıoğlu 4,5 yıl evli kalmış ve 2015 yılında anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Çift birbirlerine öyle aşıktı ki birbirlerinin ismini yüzük parmaklarına dövme olarak yaptırmıştı. Alyans da takan ikiliden İsmail Hacıoğlu'nın ayrılık sonraki fotoğraflarında alyansı çıkarmadığı da görülmüştü.

4. Levent Yüksel - Sertab Erener

4. Levent Yüksel - Sertab Erener

Türk müziğinin iki duayen ismi Sertab Erener ve Levent Yüksel 1990 yılında evlenmişti. 6 yıl evli kalan çift 1996 yılında ayrıldı. Levent Yüksel yaptığı bir açıklamada birbirlerine aşık olduklarını fakat ikisinin de o dönemde hasta olması sebebiyle adeta birbirlerinin hemşiresi gibi olduklarını belirtmişti. Karı kocadan çok abi kardeş ilişkileri olduğunu söyleyen Levent Yüksel, artık heyecanlarının kalmadığını ve aşık olmadıklarını fark ederek ayrıldıklarını da sözlerine eklemişti.

5. Ceylan - Ahmet Tatlı

5. Ceylan - Ahmet Tatlı

Türkücü Ceylan bir zamanlar İbrahim Tatlıses'in geliniymiş. İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı ile 2002 senesinde evlenen Ceylan 2 ay evli kalmış ve sonrasında hemencecik boşanmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Murat Yıldırım - Burçin Terzioğlu

6. Murat Yıldırım - Burçin Terzioğlu

Özellikle Poyraz Karayel dizisi ile ününe ün katan ve partneri İlker Kaleli ile bir aşka yelken açan Burçin Terzioğlu, bir dönem Murat Yıldırım ile evliymiş. İkilinin 'Fırtına' isimli dizide başlayan ilişkileri 2008 yılında nikah masasına taşınmış ve çift 6 yıl evli kalmıştı. 2014 yılında ayrılan çift daha sonra birlikte görülmemişti. Kenan İmirzalıoğlu, Engin Altan Düzyatan ve Engin Günaydın gibi ünlü isimlerin yargılandığı uyuşturucu davasında Murat Yıldırım da sanıklar arasındaydı ve eski eşi Burçin Terzioğlu da davaya tanık olmak üzere çağrılmıştı. Mahkemenin ifade verip vermemekte özgür bırakması sonucunda ifade vermemeyi tercih eden Terzioğlu, Murat Yıldırım'ın yüzüne bakmadan mahkeme salonunu terk etmişti.

7. Alican Yücesoy - Melisa Sözen

7. Alican Yücesoy - Melisa Sözen

Şimdilerde Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin ile aşk yaşayan Melisa Sözen bir dönem Alican Yücesoy ile evliydi. 'Şubat' isimli dizide tanışarak ilişkilerini nikah masasına taşıyan çift sadece 5 ay evli kalmıştı. Şiddetli geçimsizlik sebebiyle boşandıkları iddia edilse de yaptığı bir açıklamada Alican Yücesoy çalışma saatlerinden dolayı aile birliğinin gerektirdiği düzene uyum sağlayamadıkları için ayrıldıklarını belirtmişti.

8. Murat Boz - Eliz Sakuçoğlu

8. Murat Boz - Eliz Sakuçoğlu

Bir zamanlar Aslı Enver ile ha evlendi ha evlenecek gözüyle bakılan Murat Boz, daha önce menajerliğini yapan Eliz Sakuçoğlu ile 2008'de evlenmişti. 4 yıl süren evliliğin ardından çift 2012'de boşanmıştı. Evlilikleri gibi ayrılıklarını da medyadan saklamaya çalışmış fakat başarılı olamamışlardı.

9. Yavuz Bingöl - Öykü Gürman

9. Yavuz Bingöl - Öykü Gürman

Yaklaşık 3 yıl süren bir ilişkileri olan Öykü Gürman - Yavuz Bingöl çifti 2015'te evlenmiş ve 8 ay evli kaldıktan sonra boşanmıştı. Ayrılık sonrasında iddialara göre Öykü Gürman, Yavuz Bingöl'ün evine yeteri kadar zaman ayırmaması ve vaktinin çoğunu arkadaşlarıyla geçirmesi üzerine bu kararı almıştı.

10. Ali Sunal - Gökçe Bahadır

10. Ali Sunal - Gökçe Bahadır

Şimdilerde Nazlı Kurbanzade ile evli olan Ali Sunal ve Emir Ersoy ile henüz yeni evlenen Gökçe Bahadır da bir dönemler evliydi. Ali Sunal ve Gökçe Bahadır 3 yıl süren bir ilişki yaşamış ve ardından 2011 yılında evlenmişti. 8 ay süren evliliklerini noktalayan çift boşanmalarının sebebini geçinememeleri olarak açıklamıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
12
3
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın