Görüş Bildir
Haberler
İyi Oyun Setinde Tanışan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcığolu'nun İlişkisini Mercek Altına Alıyoruz

İyi Oyun Setinde Tanışan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcığolu'nun İlişkisini Mercek Altına Alıyoruz

18.08.2022 - 10:10

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu yıllardır ekranlarda gördüğümüz iki genç oyuncu. Her ikisi de hem tiyatro hem televizyon ve internet mecralarında rol alıyor. Uzun zamandır ilişki yaşayan Afra ve Mert; eğlenceli pozları, röportajlarında ilişkileri hakkında konuşmaktan çekinmemeleri ve yetenekli oyunculuklarıyla dikkatleri üzerlerine çeken bir çift. Gelin, birbirlerine oldukça yakışan genç çiftin ilişkisine yakından bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Afra güzelliğiyle, Mert ise karizmasıyla herkesi büyülüyor.

Afra güzelliğiyle, Mert ise karizmasıyla herkesi büyülüyor.

Afra Saraçoğlu 24 yaşında genç ve yetenekli bir oyuncu. Canlandırdığı rollerdeki başarısı bir yana, izleyicilerini güzelliğiyle âdeta büyülüyor. İri yeşil gözleri ve fit vücuduyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Her zaman çalışmalarıyla ayaklarının üzerinde durmayı başaran oyuncu, kazandığı ilk para ile borçlarını ödediğini belirtiyor. Tavrı ve dış görünüşü ile oldukça övgü toplayan Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert de en az onun kadar övgüyü hak ediyor. Röportajlarındaki dobra kişiliği bir yana, karizmasıyla sevenlerini kendine hayran bırakıyor. İzleyiciler tarafından oldukça yakışıklı bulunan bir isim kendisi.

Ünlü çift nasıl tanıştı?

Ünlü çift nasıl tanıştı?

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun tanışması İyi Oyun isimli film sayesinde gerçekleşti. Set ortamında tanıştıklarını söyleyen çiftin ilişkileri, ilk olarak arkadaşlıkla başladı. Arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen sempatik çift, aşklarını duyurmaktan hiçbir zaman çekinmiyor. Gerek sosyal medya hesaplarında gerekse verdikleri söyleşilerde birbirlerini ne kadar sevdiklerinden hep bahsediyorlar. Hayranları da onları bir arada görmekten mutluluk duyuyor.

Kariyerleri nasıl devam ediyor?

Kariyerleri nasıl devam ediyor?

Güzel bir birliktelik yaşayan Azra ve Mert, kariyerlerinde oldukça başarılı. Yer aldıkları reklamlar, diziler ve filmler tüm ülkede ses getirmeyi başarıyor. 13 yaşından itibaren setlerde yer almaya başlayan Afra Saraçoğlu'nun İkinci Şans filmiyle başlayan kariyeri, yükselerek devam ediyor. Afra'nın mesleğinde sürekli kendini geliştirmesi, izleyiciler tarafından takdir ediliyor. Tabii sevgilisi Mert Yazıcıoğlu da onu takdir edenlerin en başında geliyor. Afra'ya başarılarının devamını dileyen sevgilisi Mert, onunla gurur duyduğunu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. En az Afra Saraçoğlu kadar yetenekli olan Mert Yazıcıoğlu'nun kariyeri ise Dedemin İnsanları filmiyle başladı. Birbirlerinin başarısını her zaman tebrik eden ve birbirini destekleyen bu sempatik çiftin daha birçok başarılı işe imza atacağından hiç şüphemiz yok.

Her ilişkide olan tartışmalar bunlar.

Her ilişkide olan tartışmalar bunlar.

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu genel olarak hep iyi anlaşsa da her ilişkide olduğu gibi bazen anlaşmazlıklar yaşanabiliyor. Özellikle ilişkinin ilk zamanlarından sıklıkla olan tartışmalar, sonradan yerine uzlaşmalara ve anlaşmalara bırakır. Afra ve Mert'in de ilişkilerinin ilk yılında zaman zaman anlaşmazlıklar yaşadığı iddia edildi. Sette telefonda Afra Saraçoğlu ile tartışan Mert Yazıcıoğlu'nun telefonu kapattıktan sonra bile sakinleşemediği iddia edildi. Ani tepkiler göstererek set ortamındaki arkadaşlarının şaşırmasına sebep olduğu ve öfkesini set ortamında yaşayınca sakinleşmesi için ona biraz zaman verildiği söylentileri yayıldı. Fakat bir ilişki için önemli olan anlaşmazlıkları oturup konuşabilmek ve tatlıya bağlayabilmek. Afra ve Mert de bunu başarmış olacak ki ikili ilişkilerine hâlâ aşkla devam ediyor.

Sosyal medyada aşklarını duyurmaktan çekinmiyorlar.

Sosyal medyada aşklarını duyurmaktan çekinmiyorlar.

Instagram hesaplarını oldukça aktif kullanan çift, beraber poz vermekten büyük zevk duyuyor. Tatillerini, işlerini, doğum günlerini her zaman Instagram üzerinden yayınlayan ikili, birbirlerine olan sevgilerini dillendirmekten hiç çekinmiyor. Birbirleriyle sosyal medya üzerinden şakalaşıp eğlenceli pozlar vererek sempati kazanıyor. Takipçileri ise paylaşımlarına birbirlerine çok yakıştıklarını belirten yorumlarda bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Youtube platformunda binlerce kez izlendiler.

Youtube platformunda binlerce kez izlendiler.

YouTube kanalımıza konuk olan çift, izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. En eğlenceli çift seçilen Afra ve Mert, sorulan sorulara eğlenceli yanıtlar vererek hem izleyenleri hem çekim ekibini kırdı geçirdi. Oldukça pozitif ve kafa dengi olan çift, izleyicilerin sempatisini kazandı. Fiziksel olarak birbirlerine çok yakıştığını söyleyen izleyiciler de yorumlar kısmını doldurdu. Afra ve Mert'in fanları, bu eğlenceli video sayesinde oldukça arttı.

Ünlü çifte mutluluklar diliyoruz.

Ünlü çifte mutluluklar diliyoruz.

Oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan çift bir arada olunca, onlara duyulan ilgi de hızla artış gösterdi. İzleyiciler Afra ve Mert'in bir arada olduğunu duyunca çok sevindi. Çiftin enerjisi ve samimiyet dolu hâlleri, sevenlerinin onları doğal bulmasına neden oluyor. Birbirine çok yakıştığını düşündüğümüz yetenekli çifte mutluluklar diliyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
12
4
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın