Görüş Bildir
Haberler
Recep İvedik 7'den Özel Ders'e; 2022'nin Sonuna Dek Netflix, Disney+ ve Amazon Prime'a Gelecek Dizi ve Filmler

Recep İvedik 7'den Özel Ders'e; 2022'nin Sonuna Dek Netflix, Disney+ ve Amazon Prime'a Gelecek Dizi ve Filmler

18.12.2022 - 12:05

Dijital platformlar, her geçen gün daha fazla izleyici kitlesine ulaşma başarısı gösteriyor. Bu nedenle önceden televizyonda ekrana gelecek olan yapımlar merak edilirken artık ibre yavaş yavaş dijital platformlara dönüyor. İşte bu konudaki merakınızı giderecek ve yeni yıl gelmeden Netflix, Disney+ ve Amazon Prime'da yayınlanacak olan yapımları derledik. İşte keyifle sabırsızlıkla beklenen o yapımlar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Treason (2022)

Treason (2022)

Treason, 26 Aralık'ta Netflix'teki yerini almaya hazırlanıyor. Başarılı bir MI6 yöneticinin serüvenini merkezine yerleştiren Treason, bir mini dizi. Sürükleyici olma iddiası taşıyan dizide MI6 yöneticisi, bir Rus ajanının peşine düşüyor. Akabine ise kariyeri hızla düşmeye başlıyor. Britanya yapımı Treason'da başrolleri Ciaran Hinds, Beau Gadsdon ve Samuel Leakey paylaşıyor.

Özel Ders (2022)

Özel Ders (2022)

Özel Ders, Türk yapımı bir romantik komedi filmi. Özel Ders adı altında gençlere ilişki ve yaşam koçluğu yapan Azra, yakışıklı komşusu ile tanıştıktan sonra bildiği tüm doğruları unutur. 16 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak Özel Ders'in oyuncu kadrosunda Bensu Soral, Helin Kandemir, Halit Özgür Sarı ve Hatice Aslan gibi oyuncuların yer alırken filmin yönetmenliğini ise Kıvanç Baruönü yapıyor.

Yılbaşı Gecesi (2022)

Yılbaşı Gecesi (2022)

Yılbaşı Gecesi, 30 Aralık'ta Disney+ ekranlarından izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. BKM ve Gülse Birsel ortaklığı ile hayat bulan Yılbaşı Gecesi, pandemi sonrası ilk kez tüm sevdikleriyle beraber olacak Didem'in yılbaşı sabahında aldığı kötü bir haberle başlıyor. Bir kez daha sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından hayalleri suya düşen Didem, kelimenin tam anlamıyla yıkılır. Eşini mutlu etmenin yollarını arayan Ozan ise kapı kapı dolaşarak sitedeki komşularını Didem'in hazırladığı yılbaşı partisine davet eder. Bir araya gelmesi mümkün olmayan bu insanların nasıl bir yılbaşı gecesi geçireceği ise büyük bir muamma. Ozan Açıktan'ın yönetmenliğini yaptığı filmde Gülse Birsel, İrem Sak, Alina Boz, Cengiz Bozkurt, Boran Kuzum, Fatih Artman, Serkan Keskin, Alican Yücesoy ve Şebnem Bozoklu gibi isimler boy gösteriyor.

Sonic Prime (2022)

Sonic Prime (2022)

Sırada bir video oyun ve çizgi evreninin klasiği olan Sonic'in güncel versiyonu var. 15 Aralık'ta Netflix ekranlarında yayınlanacak olan Sonic Prime, bir televizyon dizi olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Bu ilgi çekici animasyonda Sonic, yeni ve sürükleyici maceralara atılıyor.

The Witcher: Blood Origin (2022)

The Witcher: Blood Origin (2022)

The Witcher: Blood Origin, Netflix'in oldukça ses getiren The Witcher'ın devamı niteliğinde ve 25 Aralık'ta yayınlanmak için gün sayıyor. Dizi, her ne kadar The Witcher'ın devamı gibi olsa da öyküsünü 1200 yıl öncesine kuruyor. Bir elf dünyasında geçen The Witcher: Blood Origin; canavarların, elflerin ve insanların dünyasının iç içe geçmesi ile ilk Witcher'ın ortaya çıkış serüvenini konu ediniyor. Merak uyandıran yapımın yaratıcısı ise Declan De Barra.

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Big Four / 4 Tetikçi (2022)

The Big Four / 4 Tetikçi (2022)

Vizyon tarihi 15 Aralık olarak belirlenen The Big Four, komedi türünde bir film olarak karşımıza çıkıyor. Filmde emekli olan dört tetikçi, gizemli bir katilin peşine düşen dürüst bir polisle olan karşılaşması konu ediliyor. Emeklilik günlerine veda eden tetikçiler, nefes kesen bir maceraya atılıyor. Abimana Aryasatya, Putri Marino ve Lutesha gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda oturan isimse Timo Tjahjanto.

The Recruit (2022)

The Recruit (2022)

16 Aralık'ta Netflix'te başlayacak olan The Recruit, gelecek vadeden çaylak bir avukatın casusluğun tehlikeli dünyası ile tanışma hikâyesini konu ediniyor. İlk görevinde tehlikeli bir siyaset ağının ortasında kalan avukat Owen Hendricks, kendini kanıtlamanın peşine düşüyor. The Recruit dizisinin yaratıcısının Alexi Hawley olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Recep İvedik 7 (2022) - IMDb- 5.5

Recep İvedik 7 (2022) - IMDb- 5.5

Recep İvedik, son filmi ile yeni bir maceraya çıkıyor. Bu macera, 9 Aralık'ta Disney+ ekranlarında izleyici ile buluştu. Yönetmen koltuğunda yine Togan Gökbakar'ın oturduğu serinin son filminde Recep İvedik, arkadaşı Nurullah'la babaannesinden kalan kır evini ziyaret etmeye gidiyor. İkili, kendilerini köyü ve köyün yakınındaki ormanı kurtarma mücadelesi içinde buluyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Şahan Gökbahar, İlhami Adsal ve Murat Akdağ yer alıyor.

Something From Tiffany's / Tiffany'den Bir Şey (2022) - IMDb 6.3

Something From Tiffany's / Tiffany'den Bir Şey (2022) - IMDb 6.3

Melissa Hill kitabından uyarlanan Something From Tiffany's filmi 9 Aralık'ta, Amazon Prime'daki yerini aldı. İki çiftin tesadüfi bir şekilde yollarının kesişmesini ele alan filmde, Rachel ve Gray, yeterince mutlu olmalarına karşın evlilik yoluna girmeye henüz hazır olmayan bir çift olarak resmediliyor. Harika bir çift olan Ethan ve Vanessa ikilisi ise evlenmek üzere izleyici karşısına çıkıyor. Her iki çiftin hediyelerinin karışması ise onları gerçekten ait oldukları yere sürüklüyor. Yapımın yönetmen koltuğunda Daryl Wein var.

White Noise / Beyaz Gürültü (2022) - IMDb 6.6

White Noise / Beyaz Gürültü (2022) - IMDb 6.6

Don Delillo'nun aynı adlı eserinden uyarlanan White Noise filmi, çağdaş bir Amerikan ailesini hikâyesini konu ediyor. Gladney ailesi, dört çocuğu ile ölüm korkusuyla yaşarken bir gün havadan toksik yağış başlar. Kimyasal dolu bir bulutun aşağı inmesine neden olan bu yağış, ailenin de ölüm korkusuyla yüzleşmesine sebep olur. 30 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak olan White Noise'un yönetmeni, Noah Baumbach.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bardo: Falsa Crónica de Unas Cuantas Verdades / Bardo (2022) - IMDb 7.4

Bardo: Falsa Crónica de Unas Cuantas Verdades / Bardo (2022) - IMDb 7.4

Bardo: Falsa Crónica de Unas Cuantas Verdades filminde ünlü bir belgesel yapımcısı ve gazeteci olan Silverio'nun varoluşsal sancıları resmediliyor. Kimliğini ve ailevi ilişkilerini sorgulayan Meksikalı gazeteci Silverio'nun masalsı içsel yolculuğunun yönetmeni ise Oscar ödüllü Alejandro G. Iñárritu. Film, 16 Aralık'ta Netflix'te.

Roald Dahl's Matilda the Musical / Matilda Müzikali (2022) - IMDb 7.4

Roald Dahl's Matilda the Musical / Matilda Müzikali (2022) - IMDb 7.4

Roald Dahl'ın ilgi gören romanında uyarlanan Roald Dahl's Matilda the Musical filmi, 25 Aralık'ta Netflix'te yayınlanmaya hazırlanıyor. Son derece zeki bir kız olan Mathilda, okulda müdürüyle, evde ise kötü ebeveynleri ile uğraşmak durumunda kalır. Sonsuz bir hayal gücüne sahip olan Mathilda, kaderini değiştirmek için çalışır. Filmde Mathilda kaderine Alisha Weir hayat verirken yapımın yönetmenliğini ise Matthew Warchus üstleniyor.

Rise of Empires: Ottoman 2. Sezon (2020-2022) - IMDb 7.9

Rise of Empires: Ottoman 2. Sezon (2020-2022) - IMDb 7.9

İlk sezonuyla büyük ses getiren Rise of Empires Ottoman, 2. sezonu ile 29 Aralık'ta Netflix ekranlarına geri dönüyor. Başrollerini yine Cem Yiğit Üzümoğlu ve Tuba Büyüküstün'ün paylaşacağı Rise of Empires Ottoman'da ikiliye; Tommaso Basili, Selim Bayraktar, Ushan Çakır, Osman Sonant, Damla Sönmez ve Birkan Sokullu gibi isimler eşlik ediyor. Rise of Empires Ottoman'ın ikinci sezonunda Dracula ve Kazıklı Voyvoda lakapları ile bilinen Vlad ve Fatih Sultan Mehmet'in karşı karşıya gelmesi anlatılıyor.

Glass Onion: A Knives Out Mystery / Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven (2022) - IMDb 8.0

Glass Onion: A Knives Out Mystery / Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven (2022) - IMDb 8.0

23 Aralık'ta Netlifx'teki yerini alacak olan Glass Onion: A Knives Out Mystery'de Daniel Craig, Edward Norton ve Kate Hudson gibi isimler bir araya geliyor. Yapımın yönetmen koltuğunda Rian Johnson oturuyor. Dünyaca ünlü bir dedektif olan Benoit Blanc, bir milyarderin ve arkadaş grubunun dâhil olduğu gizemi aydınlatmak için Yunanistan'a gider.

Guillermo del Toro's Pinocchio / Guillermo del Toro Sunar: Pinokyo (2022) - IMDb 7.9

Guillermo del Toro's Pinocchio / Guillermo del Toro Sunar: Pinokyo (2022) - IMDb 7.9

Birçok kez televizyona ve beyazperdeye taşınan Pinokyo'nun hikâyesi bu sefer de Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro'nun yorumuyla izleyicinin karşısına çıkıyor. 1930'lu yılların İtalya'sında geçen Guillermo del Toro's Pinocchio'nun öyküsünde Benito Mussolini’nin kontrolü ele aldığı ve faşizmin yükseldiği döneme odaklanılıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın