Görüş Bildir
Haberler
Psikoloğa Gitme Vaktin Geldi mi?

etiket Psikoloğa Gitme Vaktin Geldi mi?

Lousia
24.07.2018 - 16:12 Son Güncelleme: 25.07.2018 - 17:59

Bakalım senin sonucun ne çıkacak? Hazırsan başlayalım.

Not: Bu testimiz tamamen eğlence amaçlı hazırlandı. Amacımız teşhis koymak değil tabii ki ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini soralım ilk önce.

2. Son zamanlarda kolayca mutsuz olduğun ve hayattan keyif almadığın oluyor mu?

3. Bir tatile gitsem iyi olur ya diye düşünüyor musun peki?

4. Evde tek başına kaldığında hangisini yapmak sana çekici gelir?

5. Canın sıkkın ve kendine yeni bir şeyler almak istiyorsun. Tercihin hangi renkten yana olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tek bir dilek hakkın olsaydı, neyin gerçekleşmesini dilerdin?

7. Bu sefer de senin bir şeyleri değiştirme hakkın var. Dünyada bir şeyi değiştirecek olsaydın ne olurdu?

8. Bir evcil hayvan sahiplenmek istediğine karar verdin. Peki ya hangisi olacak?

9. Ve son olarak, bir ressamla tanışabilecek olsan kimi seçerdin?

Geldi!

Geldi!

Testimize verdiğin yanıtlara göre, senin psikologa gitme zamanın gelmiş bile! Senin keyfini kaçıran birçok şey var bu hayatta. Hem kendinle hem de tüm dünyayla bir derdin varmış gibi. Aslında bir değil, birden fazla desek daha doğru olur. Kafanı kurcalayan birçok sorun var. İşin içinden bazen çıkıyorsun, bazense o soruna saplanıp kalıyorsun. Ama her türlü çok zorlandığını söyleyebiliriz. Bu hayat seni çok yormuşa benziyor. Ne yapacağını pek de bilemiyor gibisin. Tüm bunları görünce senin psikologa gitmen gerektiğine karar verdik. Umarım bu konuda pek ön yargılı değilsindir. Eğer öyleysen böyle olman pek de doğru değil. Senin konuşup rahatlaman gerekiyor her şeyden önce. Ve psikolog da sana kimsenin getiremediği çözüm önerilerini getirecek bize güven sen. :)

Gelmedi!

Gelmedi!

Testimize verdiğin yanıtlara göre, senin psikologa gitme zamanın gelmemiş! Tabii canın sıkılıyordur, belki bir desteğe ihtiyaç duyuyorsundur ama yine de bu senin için bir zorunluluk değil. Çünkü sen sorunlarınla başa çıkabilen bir bireysin. Çok büyük sorunlarının da olmadığının farkındasın zaten. Gündelik telaşlarla uğraşıyorsun, etkisinden çıkman da kolay oluyor. Sadece dünyanın gidişatına takıldığın zamanlar oluyor. Ona da kendince bir çözüm getiriyorsun. O yüzden senin psikologa gitmene pek gerek görmesek de, istediğin zaman gidebilirsin tabii. Ne kadar rahat ve problemsiz olursan ol illa bir yerde daralacaksın. O yüzden sen kafana göre takıl. Kendin için en doğru olan şeyi bilen birisin zaten. Aynen bu şekilde devam. Dert sana hiç uğramasın... :)

Sınırdasın!

Sınırdasın!

Testimize verdiğin yanıtlara göre, senin psikologa gitme zamanın gelmiş gibi bir şey. Sınırlarda geziyorsun desek yeridir senin için. Bazen canın çok sıkılıyor, bunalıyorsun. İçin çıkacakmış gibi oluyor. Bazen de dünyanın en pozitif, en enerjik insanı olabiliyorsun. Uçların insanısın sen vesselam. Duygu geçişlerin çok yoğun bir şekilde yaşanıyor. Bu durum bazen seni çok yıpratıyor, kendince çok zorlanıyorsun. İşte bu durumlarda kesinlikle psikologa gitmen gerektiğini düşünüyorsun. Belki de gitmelisin. Çünkü bu duygu geçişlerin seni fazla yıpratıyor gibi. Ama yine de bazen hiç ihtiyaç duymadığın anlar da olduğunu söylemiştik. Mesele biraz seninle alakalı. Kendine iyi gelecek şeyleri yapmayı bilmelisin. Moralini yerine getirmeyi öğrendiğin taktirde her şey çok güzel olacak, buna emin ol. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
448
131
85
68
66
52
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın