Görüş Bildir
Haberler
Bu Görsel Teste Göre İnsanlar Senin Hakkında Ne Düşünüyor?

etiket Bu Görsel Teste Göre İnsanlar Senin Hakkında Ne Düşünüyor?

Lousia
12.07.2018 - 16:38

İnsanlar senin hakkında ne mi düşünüyor? Bunun için yapman gereken tek şey, hoşuna giden görselleri seçmek.

Hazırsan testi çöz ve sonucu öğren.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yatak odana bir tablo alacaksın. Peki ya hangisini?

1. Yatak odana bir tablo alacaksın. Peki ya hangisini?

2. Oturma odanda da bir tablo olsa hiç fena olmazdı değil mi? Hangisi olsun sence?

3. En yakın arkadaşına bir kupa hediye etmek istedin. Üstünde hangi fil deseni olsun?

3. En yakın arkadaşına bir kupa hediye etmek istedin. Üstünde hangi fil deseni olsun?

4. Uyanık bir arkadaşını aşağıdaki tilkilerden birine benzetmen gerekirse?

5. Sırada sevmediklerimiz var... En sinir olduğun insanı bir yılana benzetmeni istesek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeni eve taşınan bir arkadaşına bir tablo almak istedin. Hadi birini seç o zaman.

7. Az kaldı sabret. Hangi ağacın gerçekte varolmasını isterdin?

7. Az kaldı sabret. Hangi ağacın gerçekte varolmasını isterdin?

8. Ve son olarak, bu ağaca bir de kuş kondur bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çekici!

Çekici!

Testimize verdiğin yanıtlara bakarak söyleyebiliriz ki, insanlar seni çekici buluyor. Herkesin gözü sende. Bir ortama girdiğinde ışıklar saçıyorsun resmen. Seni unutmaları imkansız. Bir yerin yıldızı her zaman sen oluyorsun. Havanın da farkındasın zaten. İnsanlara da bunu yansıtıyorsun, böyle düşünmeleri çok şaşırtıcı değil o yüzden. Bir mekana gidileceğinde her zaman sana sorulur. Fikirlerini de dinleten birisin aynı zamanda. Dış görünüşüne de dikkat eden birisin. Dışarıdan da nasıl göründüğünün farkındasın çünkü bu senin doğal halin. İnsanlara farklı gelmek için ekstra bir çabaya girmiyorsun. Gerçekten bu havan herkesin dilinde. Sen kimlerin canını yaktın tahmin edemedik. :)

Neşeli!

Neşeli!
www.completepmo.com

Testimize verdiğin yanıtlara bakarak söyleyebiliriz ki, insanlar seni neşeli buluyor. Harika bir enerjin var. Resmen yerinde duramayan bir zıpırsın sen. İnsanlar senin kadar enerjik olmak için can atıyor ama bunda pek de başarılı olamıyorlar. Senin bu durumun doğuştan. Yoksa içinde çok fırtına kopuyor tabii ama pek de belli etmiyorsun. Hayata hep gülen gözlerle bakmaya çalışıyorsun. Enerjini ve modunu düşürmek istemiyorsun. Eğer dışarıdan canın sıkkın görünüyorsa bu hemen fark edilir. Zaten sorun da ciddidir. Sen çok tatlı bir insansın, canını da pek sıkma hiçbir şey için. Hayatı dolu dolu yaşamaya devam. :)

Egolu!

Egolu!

Testimize verdiğin yanıtlara bakarak söyleyebiliriz ki, insanlar seni egolu buluyor. Aslında pek de öyle biri değilsin ama insanlara verdiğin bu enerjiden dolayı onlara öyle geliyor. Yoksa sen sadece seçici bir insansın. Kiminle ne konuşacağını iyi bilirsin, böylesi de doğrudur zaten. Tam arkadaşlık yapılacak birisin. Nerede duracağını bilen ve sonuna kadar da dostuna sahip çıkan. Varsın insanlar öyle düşünsün, sen ne olduğunu biliyorsun zaten. Biraz özgüvenlisin sadece, bu da seni engellemediği sürece iyidir. :)

Duygusal!

Duygusal!

Testimize verdiğin yanıtlara bakarak söyleyebiliriz ki, insanlar seni duygusal buluyor. Ah bizim kalbi kırılmaya müsait takipçimiz. Seni tanıyanlar pek de yanılmamış gördüğümüz kadarıyla. Hayata karşı hep duygusal tarafından bakanlardansın. Kalbin kırılmaya çok müsait. İnsanlara hep değer verirsin, sonra da o değeri nasıl mahvettiklerini görür de üzülürsün. Ama böyle olmasın lütfen. Sen o güzel canını sıkma, hiçbir şey senden değerli değil. Aslında bunun farkındasın sadece bazen süreci kontrol etmek zorlaşıyor. Sen yine de kendini bu kadar harap etme kolay kolay.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
750
358
197
104
46
42
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın