Görüş Bildir
Haberler
Bu Görsel Testine Göre İçinin Ne Kadar Fesat Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Bu Görsel Testine Göre İçinin Ne Kadar Fesat Olduğunu Söylüyoruz!

Lousia
02.07.2018 - 18:37

Aşağıdaki fotoğraflarda gözüne ilk takılan şeyi seçmeni istiyoruz. Buna göre içinin ne kadar fesat olduğunu söyleyeceğiz. 

Hazırsan testi çöz ve sonucu öğren.

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10

Biraz fesatsın sanki!

Biraz fesatsın sanki!

Görsel testimizde gördüklerine bakarak diyebiliriz ki, sen de biraz fesatlık var sanki. Bir şeye bakarken hemen fesatça düşünebiliyorsun. Sonra da kendi kendine gülüyorsun, ben buradan nasıl bu anlamı çıkarabildim diyorsun. Gerçekten de öyle. Çok masum şeylere fesatça baktığın da doğru. Ama bu başkalarını huzursuz edecek bir şey değil. Senin bir huyun aslında. Muhtemelen sen de bunun farkındasındır zaten. :)

Duruma göre hareket ediyorsun!

Duruma göre hareket ediyorsun!

Görsel testimizde gördüklerine bakarak diyebiliriz ki, duruma göre davranan birisin sen. Bazı olaylara fesatça yaklaşabilir, bazense masumluğu seçebilirsin. Nabza göre şerbet veren bir tabiatın var. Karşındaki insanın davranışları ve o anki durum seni çok etkiliyor. Bu durum seni biraz yormuş olabilir, çünkü hep durumları analiz etmek zorundasın. Aslında bu da biraz fesatlık sayılır ama yapacak bir şey de yok. Senin huyun böyle. :)

Fesat insanları sevmiyorsun sen!

Fesat insanları sevmiyorsun sen!

Görsel testimizde gördüklerine bakarak diyebiliriz ki, sen fesat biri değilsin. Ve fesat insanlardan da hiç hoşlanmazsın. Öyle olan insanları şıp diye tespit eder, onlardan koşarak uzaklaşırsın. Oldukça akıllı birisin sen. Kolay kolay kimse seni kandıramaz. Neyi nasıl istersen öyle görürsün. Bu da seni sen yapan en güzel özelliklerinden biri. Bu yönünle gurur duyuyorsun. Bence de böyle olması gerekiyor zaten. Hem için temiz hem de akıllısın. Daha ne olsun değil mi ama? :)

Bir bebek kadar safsın!

Bir bebek kadar safsın!

Görsel testimizde gördüklerine bakarak diyebiliriz ki, bir bebek kadar safsın. Senin kadar masum insan az bulunur. Her şeyin en masum tarafını buluyorsun. Olaylara hep iyi niyetle bakıyorsun. Aşırı temiz kalpli birisin. İnsanlar senin bu özelliğini gerçekten çok seviyor. Ama kötü niyetli insanlarla da elbette karşılaştın. Kalbini kırdılar bu yüzden ama. Sen saflığından asla ödün vermedin. Karakterini değiştirmemelisin zaten. Sadece biraz daha temkinli olsan fena olmayacak gibi. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6368
2520
1593
690
604
428
425
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bitkisel Hayat

ilk normal yapıp sonra cevabı merak ettii için hepsine fesatça cevap verip denemeyen bizden değildir :D

Medine Karatay

Görsel testimizde gördüklerine bakarak diyebiliriz ki, sen de biraz fesatlık var sanki. Bir şeye bakarken hemen fesatça düşünebiliyorsun. Sonra da kendi kend... Devamını Gör

Mehmet Örcün

biraz terbiyesiz bir oyun

Zeynep

aynn